Datums kiezen

Barentszzee
Dagtrips

Dagtrips
63 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Barentszzee

Barentszzee

Andere activiteiten in Barentszzee

Wil je alle activiteiten in Barentszzee bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barentszzee

Samengevat: 100% aanbeveling In detail: Ondanks de ergste stormen in meer dan 30 jaar heeft deze aanbieder (als enige van onze 4 geboekte activiteiten) de tour uitgevoerd. We reden 20 minuten vanaf de Finse grens en zagen het noorderlicht :-) Ter plaatse kregen de deelnemers tips voor het maken van foto's en de gids maakte ook professionele foto's. Er was ook een kampvuur en warme chocolademelk en koekjes. Een geschiedenisles over de ontwikkeling van het toerisme in Tromsø en achtergrondkennis over de lichten waren ook inbegrepen ;-) Deze tour was perfect, ondanks de extreem moeilijke omstandigheden hebben we dit unieke natuurspektakel kunnen aanschouwen. Alles eromheen was ook geweldig.

Zeer toegewijd en vriendelijk personeel! Ze hebben er alles aan gedaan om ons de beste kans te geven om het noorderlicht te zien en reden verder dan gepland. Kampvuur en marshmallows waren gratis inbegrepen. Het noorderlicht was die nacht zichtbaar, maar niet genoeg, waardoor we recht hadden op 50% korting op de volgende tour. De fotograaf was erg aardig, maar ze gaf geen fototips. Er was geen wifi in de bus.

Onze gids was Oscar, attent en toegewijd om ons te helpen het noorderlicht te zien, ondanks de onvoorspelbaarheid. Aan het einde van de reis bouwde Oscar een vuur om ons op te warmen en bood ons zelfs goede warme chocolademelk en koekjes aan. Eindelijk hadden we nog een aantal goede foto's om te onthouden die avond.

zeer aardige gidsen, prachtige tocht. lekkere warme pakken en laarzen gekregen dus geen moment echt koud gehad hoewel het -9 graden was met wind. voldoende plekken om te stoppen en fotos te maken. tot slot n heerlijke lunch met soep en brood. fantastische dag, deze Camp Trol is echt aan te raden!

Leuke gids, aardige chauffeur en je wordt geholpen met je camera, er wordt een foto gemaakt met het noorderlicht en jou. Al met al een top avond, met veel noorderlicht! We hadden echt geluk