Basilicata

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Basilicata

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 520 beoordelingen

Goede Engels sprekende gids Francesca, heel veel gezien en gehoord; dwars door de sassi heen gelopen! Ook grotwoning mogen bezoeken met goede uitleg daar. Kerkje op heuvel bezocht met prachtige fresco’s. Ondanks de warmte prima te doen, voorkeur einde dag zoals ons. Tempo lag zeker niet te hoog. Goede schoenen belangrijk want de trappen zijn vaak glad;) als je en dagje bent daar en evt slaapt, is dit de beste manier in korte tijd veel te weten. Zelf zou je op bepaalde plekken niet komen...maar gewoon de hordes toeristen volgen die her en der zijn. Aanrader dus!!!

We waren laat doordat het afspreekpunt via de site een verkeerde plek doorgaf. Maar na contact met onze gids is het goed gekomen en hebben we veel geleerd over Matera. Paolo was gezellig en heel kundig over Matera. Het was heel mooi om matera zo te verkennen. DANK aan Paolo.

Een enthousiaste gids met kennis van zaken.

De rondleiding was niet goedkoop, maar we kregen waar voor ons geld. De gids sprak met kennis van zaken, enthousiast, en was goed verstaanbaar (Engels). Zo haalden wij veel meer uit ons bezoek aan de zeer boeiende stad Materiaal.

wij hadden de tour door Matera geboekt en dit werd een privé tour met onze gids Antonio. vertelde enthousiast over de sassi Matera. hHet Engels was goed te volgen. zo kom je veel te weten over de stad. We raden het iedereen aan.

Our guide (Lucia) gave us interesting background about the gorgeous places that Matera has to offer. She is very knowledgeable about it, but most of we loved her enthousiasm. She truly shows that she enjoys doing this.