Datums kiezen

Basiliek van Notre-Dame van Saigon

Basiliek van Notre-Dame van Saigon

Basiliek van Notre-Dame van Saigon: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Saigon: Hoogtepunten van de stad en Saigon Unseen Scooter Combo Tour

1. Saigon: Hoogtepunten van de stad en Saigon Unseen Scooter Combo Tour

Maak kennis met het leven in Saigon tijdens deze halfdaagse tour met gids. Rijd door het verkeer achterop een motorfiets in een groep van maximaal 5 personen. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten, verborgen steegjes en oude appartementen. Deze tour duurt 3 tot 4 uur. We hebben ook een optie voor Food Tasting & Sightseeing. Kies je keuze wanneer je boekt. ***Waarom bij ons boeken*** - Jouw veiligheid is onze eerste prioriteit! We zijn een legaal - gelicentieerd bedrijf ( Saigon Adventure ). Je wordt gereden door goede en veilige chauffeurs. Er is geen verzekering die je dekt als je boekt bij een niet-gelicentieerd tourbedrijf (90% van de scootertours worden illegaal uitgevoerd zonder licentie, zelfs als ze zeggen dat ze een verzekering kunnen aanbieden). - Al het eten en drinken is inbegrepen (geen verborgen kosten). - Wij zijn de best beoordeelde touroperator op Trip Advisor met meer dan 10.700 uitstekende beoordelingen. Combo City Highlights & Saigon Unseen route (op deze tour zie je beide): Verken prachtige lokale steegjes waar Vietnamese families werken, wonen en socialiseren. Bezoek het beroemde Chinatown - het grootste en oudste ter wereld - waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijlen van de gemengde culturen in Saigon. Ontdek de hoogtepunten van de stad, zoals de Notre-Dame kathedraal in het French Quarter en het Central Post Office. Bewonder de architectuur van het Saigon Opera House, het stadhuis van de stad, Nguyen Hue Walking Street en ga op de foto met mooie appartementencafés. Ondek verborgen juweeltjes van de stad zoals het The Venerable Thich Quang Duc Monument. Verken de Cambodjaanse markt met een koud drankje en een snack Bezichtig de Thien Hau Pagode (Moeder van de Zee) die in 1760 door de Chinezen werd gebouwd om hun religieuze overtuigingen naar Vietnam te brengen. Op de terugweg naar je hotel kom je langs de Nguyen Trai straat in district 5 die beroemd is om de honderden modewinkels langs de straat.

Ho Chi Minh Stad: Panoramische bustour door de stad

2. Ho Chi Minh Stad: Panoramische bustour door de stad

Ervaar de hoogtepunten van Ho Chi Minh City vanuit een dubbeldekkerbus. Rijd door de stad met een audiogids of luidsprekergids en leer meer over de triomfen, tragedies en bloeiende cultuur. Met een flexibel hop-on hop-off tourschema kun je deze trip inpassen in wat je plannen ook mogen zijn. Kies je ideale tijdstip en geniet van verschillende sferen, of je nu 's ochtends of later gaat. Kies een dagdeel en zoef door de drukke straten of een avonddeel om de winkelpuien te zien oplichten als de zon ondergaat. Zie de multiculturele invloeden op de architectuur als je langs de Notre Dame kathedraal van Saigon, het centrale postkantoor, het Onafhankelijkheidspaleis en het stadhuis loopt. Leer over hoe elk gebouw is ontstaan en hoe de stad veranderde van Saigon in Ho Chi Minh City. Wandel door de straten van Ben Thanh Market, Bui Vien, Pham Ngu Lao en Nguyen Hue Street en wees getuige van de levendige en diverse sfeer om elke hoek. De Bach Dang Pier is een prachtige halte om de Saigon rivier te bewonderen, vooral 's avonds als de stad oplicht. Je komt langs musea, de dierentuin en nog veel meer, waardoor je genoeg ideeën krijgt voor wat je tijdens de rest van je reis in deze unieke stad kunt doen. Als je kaarten, brochures of meer informatie wilt, zal je gids je graag helpen. de beste keuze Nachttour Ho Chi Minh stad wij bedienen de meeste internationale toeristen komen Vietnam en favoriete Ho Chi Minh stad. Elk van deze vriendelijke trips geeft je de kans om vrienden te maken met verschillende nationaliteiten en het mooie landschap van het bruisende Saigon te ervaren.

Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

3. Ho Chi Minh Stad: Saigon Stad Halve Dag Tour

Korte reisroute Perfecte manier om het meest bruisende Saigon en hun cultuur en geschiedenis te ontdekken. •Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) •Saigon-postkantoor •Hereniging paleis •Oorlogsmuseum •Lokale markt (het is flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

4. Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

Ga met ons mee op een reis door het grote verleden, de prachtige aanwezigheid en de veelbelovende toekomst van de Vietnamese cultuur en levensstijl. Stop bij verborgen favoriete plekjes van de lokale bevolking, hoor fascinerende en tragische verhalen uit de Vietnamoorlog en krijg wat basislessen Vietnamees. Ontmoet je gids en ga de stad in. Stop bij het War Remnants Museum en ga alleen naar binnen om meer te leren over de tragische geschiedenis van de Vietnamoorlog. Ga verder naar het herenigingspaleis, bekend als het Vietnamese Witte Huis. Stop vervolgens bij de Notre-Dame kathedraal en het Central Post Office, 2 van de beroemdste gebouwen uit de Franse bezetting in de 19e eeuw. Wandel verder door de rustige City Book Street, populair onder de jongeren van de stad. Stop om de zoete en populaire Vietnamese koffie te proeven.

Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

5. Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

Kies uit een ochtend- of middagvertrek om Ho Chi Minh-stad te verkennen vanuit het comfort van een jeep. Bezoek de belangrijkste monumenten van de stad die ooit bekend stond als Saigon om een beter begrip te krijgen van de geschiedenis op locaties zoals het symbolische Herenigingspaleis. Luister naar verhalen over de oorlog in Vietnam en de val van Saigon, waar een tank van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat destijds de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Ga verder naar het War Remnants Museum, waar wapens, foto's, documenten en andere relikwieën het verhaal vertellen van de oorlogen in Vietnam. Bewonder de kathedraal Notre-Dame en het oude postkantoor om een idee te krijgen van de typische architectuur van Saigon. Verken lokale straten zoals Dong Khoi en Nguyen Hue voordat je naar de Ben Thanh-markt gaat, waar je gids je kan helpen bij het ruilen van goederen.

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

6. Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Ho Chi Minh: Privérondleiding door de stad en dinercruise met buffet

7. Ho Chi Minh: Privérondleiding door de stad en dinercruise met buffet

Ontdek het nachtleven van Saigon zoals de lokale bevolking dat doet tijdens een tocht per traditionele cyclo of scooter. Stop aan de rivieroever van Saigon voor een lokaal diner en cruise langs de Saigon-rivier met live-entertainment aan boord. Met de fietsoptie rijd je langs de belangrijkste straten van de stad met een chauffeur en gids en passeer de Ben Thanh-markt, het algemene postkantoor, de Notre Dame-kathedraal, de People Committee Hall en het Opera House. Als je voor de scooteroptie kiest, bezoek dan dezelfde locaties als de cyclo-optie met extra tijd om de bloemenmarkt, de appartementen van Nguyen Thien Thuat en de modewijk te bezoeken. Deze scooteravontuuroptie wordt ten zeerste aanbevolen voor sightseeing. Na je rit bezoek je de rivieroever van Saigon en word je verwelkomd aan boord van een cruiseboot om de bezienswaardigheden van de stad vanaf een nieuwe plek te bewonderen perspectief. Vaar langs de Saigon-rivier en geniet van een diner terwijl traditionele Vietnamese dans- en muziekshows worden opgevoerd. Na het diner kunt u ontspannen op de terugweg naar Bach Dang Harbor, waar de cruise eindigt. Sluit uw avond af wanneer u wordt teruggebracht naar uw hotel.

Ho Chi Minh Stad: Oorlogsresten Museum & Cu Chi Tunnels Tour

8. Ho Chi Minh Stad: Oorlogsresten Museum & Cu Chi Tunnels Tour

Volg een rondleiding door het historische centrum van Ho Chi Minh-stad en bezoek het Herenigingspaleis, de Notre Dame-kathedraal, het centrale postkantoor en het War Remnants Museum, waar je historische artefacten uit de oorlog in Vietnam en de eerste Indochina-oorlog met de koloniale Fransen kunt zien. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant. **De Notre Dame-kathedraal wordt momenteel gerestaureerd, dus je bezoekt alleen de buitenkant van de kathedraal. Reis vervolgens naar de Cu Chi-tunnels en bekijk een inleidende video over de geschiedenis van de tunnels en het leven tijdens de oorlog in Vietnam. Kruip door de tunnels en ervaar het ondergrondse dorp van de Vietcong zelf. Proef wat van de thee en cassave die de guerrillastrijders gebruikten om te overleven, en krijg de kans om wat geweren af te vuren op de schietbaan. Neem vervolgens de bus terug naar Ho Chi Minh-stad, waar de tour rond 19:00 - 19:30 uur zal eindigen (de eindtijd is afhankelijk van het verkeer).

Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

9. Saigon: Halfdaagse tour per auto door de stad

Geniet van een halfdaagse tour die het turbulente verleden van Saigon onthult en ook een kijkje geeft in wat het hedendaagse Saigon te bieden heeft. Leer meer over de Vietnamoorlog door het oogpunt van een local bij must-see attracties. Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Saigon Notre-Dame Basiliek, het centrale postkantoor van Saigon, het stadhuis, het operagebouw, het War Remnants Museum, de Jade Emperor Pagode en de Ben Thanh Markt. - Herenigingspaleis: Ontdek de residentie van de president van de Republiek Vietnam tot 30 april 1975. - War Remnants Museum: Bekijk talloze artefacten, foto's en afbeeldingen die de tweede Indochina oorlog documenteren. - Kathedraal Notre-Dame: Opgericht door Franse kolonisten die het aanvankelijk de Kerk van Saigon (Frans: l'Eglise de Saïgon) noemden, werd de kathedraal gebouwd tussen 1863 en 1880. - Centraal postkantoor: Bewonder de klassieke elementen van gotiek, renaissance en Frans koloniaal ontwerp. - Ben Thanh Markt: Bezoek een van de oudste markten van Ho Chi Minh City. Krijg de kans om andere populaire toeristische bestemmingen te zien, zoals het Opera House, Ho Chi Minh City People's Committee en Nguyen Hue Walking Street.

Ho Chi Minh Stad: 2-daagse Mekong Delta & Drijvende Markttour

10. Ho Chi Minh Stad: 2-daagse Mekong Delta & Drijvende Markttour

DAG 1: Ho Chi Minh-stad – My Tho – Ben Tre – Can Tho 7.30 uur: de auto en gids halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad. Onderweg kun je stoppen om een foto te maken en te genieten van het mooie landschap van groene rijstvelden, de vredige Vam Co Dong-rivier. 9.30 uur: Bezoek de Vinh Trang-pagode - de grootste pagode in de Mekong Delta. Het weerspiegelt het beste de ziel van de Mekong River Delta met een unieke structurele stijl. Daarna maken we een ontspannen boottocht langs de rivier om te genieten van de frisse lucht en de drukke stad te ontvluchten. Bekijk de typische paalwoningen, fruitplantages en vissersdorpjes langs de rivieroever. Ga naar Tortoise eilandje voor een lunch in de boomgaardtuin met lokale verse specialiteiten. Vervolgens brengt de cruise door de schaduwen van de waterkokospalmen je naar Ben Tre. Kom het traditionele huis bezoeken: geniet van seizoensfruit en honingthee met citroen terwijl je luistert naar de Zuid-Vietnamese volksmuziek (uitgevoerd door de lokale bevolking). Bezoek een familiebedrijf om te leren hoe je kokossnoepjes maakt. Maak een wandeling door de fruitplantages en dorpen om te genieten van de natuur, het pastorale leven te observeren en mooie foto's te maken. Aankomst in Can Tho. Overnachting in het hotel. Vrije tijd om Ninh Kieu Wharf, Can Tho Market te bezoeken of de heerlijke lokale gerechten te proeven. DAG 2: Can Tho - Cai Rang drijvende markt - Ho Chi Minh-stad 07.00 uur: ophalen in hotel in Can Tho na het ontbijt. U maakt een boottocht langs de pittoreske zijrivieren van de benedenloop van de Mekong en bezoekt de verbazingwekkende drijvende markt van Cai Rang. Je maakt kennis met de waterhandel, van de grote vrachtschepen tot de kleinere sampans. Probeer enkele van de geweldige, unieke lokale gerechten en bekijk het leven op een boot van dichterbij. Nadat je de drijvende markt hebt verkend, dwaal je door het dorp, bekijk je de boomgaard en probeer je een apenbrug over te steken die is gebouwd door slechts één bamboeboom. Daarnaast heb je de kans om te ervaren hoe ze rijstvermicellinoedels maken. Stop voor de lunch voor de terugreis naar Ho Chi Minh-stad. 17.00 uur: aankomst in Ho Chi Minh-stad. Einde van de rondreis. Zeg gedag en tot ziens.

80 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Basiliek van Notre-Dame van Saigon: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Basiliek van Notre-Dame van Saigon

Wil je alle activiteiten in Basiliek van Notre-Dame van Saigon bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.