Kies data

Basiliek van Notre-Dame van Saigon

Basiliek van Notre-Dame van Saigon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ho Chi Minh: Motorbike City Hoogtepunten en Hidden Gems Tour

1. Ho Chi Minh: Motorbike City Hoogtepunten en Hidden Gems Tour

Reis naar elke hoek van Ho Chi Minh op de achterkant van de scooter en ontdek de verborgen juweeltjes van de stad. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten tot verborgen steegjes, oude appartementen en traditionele lokale huizen. Bekijk prachtige lokale steegjes waar Vietnamese gezinnen werken, wonen en socializen. Bezoek de beroemde Chinatown - de grootste en oudste ter wereld - waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijl van de gemengde culturen in Saigon. Verken verschillende oude tempels en leer over de geschiedenis van de verschillende religies van dit magische land. Hoogtepunten van de stad: • Notre Dame kathedraal • Centraal postkantoor • Operagebouw van Saigon • Nguyen Hue-wandelstraat • Stadhuis Verborgen edelstenen: • Het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument • Ho Thi Ky groothandel bloemenmarkt • Nguyen Thien Thuat Oudste Appartement • Lokale Cambodjaanse markt • China Town Met beroemde medicijnstraat • Thien Hau-tempel (alleen dagtochten)

Ho Chi Minh: privérondleiding door de stad en dinercruise

2. Ho Chi Minh: privérondleiding door de stad en dinercruise

Ontdek het nachtleven van Saigon per fiets of scooter. Stop bij de Saigon-rivier voor een heerlijk lokaal diner terwijl je over de Saigon-rivier vaart met live-entertainment aan boord. Met de fietsoptie rijd je langs de hoofdstraten van de stad en passeer je de Ben Thanh-markt, het General Post Office, de Notre Dame-kathedraal, de People Committee Hall en het Opera House. Als u de scooteroptie kiest, ziet u dezelfde locaties als de fietsoptie, met extra tijd om langs de bloemenmarkt, de appartementen van Nguyen Thien Thuat en de modewijk te komen. Na je rit stop je bij de rivieroever van Saigon. Wees welkom aan boord van de cruiseboot en bereid je voor om de bezienswaardigheden van de stad vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Vaar langs de Saigon-rivier en geniet van een geweldig diner terwijl traditionele Vietnamese dans- en muziekshows worden uitgevoerd. Ga vervolgens terug naar de haven van Bach Dang, waar de cruise rond 21.30 uur eindigt. Laat de ontspanning van de avond voortduren terwijl een taxi u terugbrengt naar uw hotel.

Saigon: privétour van een halve dag in de auto door Ho Chi Minh-stad

3. Saigon: privétour van een halve dag in de auto door Ho Chi Minh-stad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Ho Chi Minh-stad privétour per jeep

4. Ho Chi Minh-stad privétour per jeep

Kies uit een ochtend- of middagvertrek om Ho Chi Minh-stad te verkennen vanuit het comfort van een jeep. Bezoek de belangrijkste monumenten van de stad die ooit bekend stond als Saigon om een beter begrip te krijgen van de geschiedenis op locaties zoals het symbolische Herenigingspaleis. Luister naar verhalen over de oorlog in Vietnam en de val van Saigon, waar een tank van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat destijds de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Ga verder naar het War Remnants Museum, waar wapens, foto's, documenten en andere relikwieën het verhaal vertellen van de oorlogen in Vietnam. Bewonder de kathedraal Notre-Dame en het oude postkantoor om een idee te krijgen van de typische architectuur van Saigon. Wandel door lokale straten zoals Dong Khoi en Nguyen Hue voordat je naar de Ben Thanh-markt gaat, waar je gids je kan helpen met ruilen voor goederen.

Saigon City Motor Tour

5. Saigon City Motor Tour

Laat deze geweldige stad zien door een echte local die Engels spreekt en uitstekende rijvaardigheden heeft. Verken de verschillende delen van de stad, van de toeristische attracties tot lokale gebieden en van de welvarende buitenwijken tot de verborgen sloppenwijken. Ontdek ten minste zeven districten, elk bekend om verschillende dingen. Zie in district 1 de Saigon Notre-Dame-kathedraal, het centrale postkantoor, het koffiepark Student Bet en de wandelstraat Nguyen Hue. Bekijk de prachtige Franse koloniale architectuur en bekijk de lokale jeugdactiviteiten om te begrijpen waarom Saigon bekend staat als een beloofd land in Vietnam. In district 3 leer je over het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument. De monnik Thich Quang Duc verbrandde zichzelf om te protesteren tegen de vervolging van het boeddhisme tijdens de Vietnamese oorlog in juni 1963. Verken enkele van de oudste gebouwen in Saigon en de typische winkelstraten en kleine markten. Deze wijk is een gewilde wijk voor de middenklasse met een rustige en vredige sfeer en Franse architectuur villa's. Ga naar district 10 voor de beste bloemenmarkt in Saigon. Als je een bloemenliefhebber bent, zorg er dan voor dat je deze grootste groothandelsmarkt niet mist. Dompel jezelf onder in vele soorten tropische en geïmporteerde bloemen met de meest redelijke prijzen in de stad. District 5 en 6 zijn de thuisbasis van China Town en de meest actieve winkelstraten en traditionele markten waar de lokale bevolking naartoe gaat. Je kunt dwalen door de hanen- en vogelsmarkt, de stoffenmarkt, de traditionele Chinese medicijnmarkt en de grootste markt voor motoraccessoires in Saigon. Ontdek waarom China Town in Saigon anders is en hoe de Chinese en Vietnamese mensen samenleven en handel drijven in Saigon. Ontdek de echte lokale stad langs de Saigon-rivier in district 8 en 4. Dit is het moment voor een echt diep inzicht in het echte leven van normale lokale mensen. Sommigen wonen nog steeds in sloppenwijken aan de andere kant van de Saigon-rivier en sommigen hebben meer geluk met kleine huisjes in de autovrije zone. Ga dan naar het typische expatgebied van district 7, bekend als de Japanse en Koreaanse stad. In tegenstelling tot de andere plaatsen die je tijdens je rondreis ziet, is het zuidelijke Saigon-gebied totaal anders met een helder georganiseerde gated community.

Ho Chi Minh-stad: begeleide tour van een halve dag

6. Ho Chi Minh-stad: begeleide tour van een halve dag

Verken Ho Chi Minh-stad tijdens een begeleide tour van een halve dag en ontdek de meest interessante culturele bezienswaardigheden in de stad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of het centrale ontmoetingspunt, begin je met een bezoek aan het Herenigingspaleis, een prachtig bewaard gebleven gebouw dat ooit de thuisbasis was van de president van de Republiek Vietnam. Stop vervolgens bij het War Remnants Museum en verken een breed scala aan artefacten en foto's die de tweede Indochina-oorlog documenteren. Bezoek daarna de Notre Dame-kathedraal van Saigon en het centrale postkantoor van Saigon. Het oude postkantoor, gebouwd tegen het einde van de 18e eeuw, is een van de mooiste voorbeelden van klassieke Franse koloniale architectuur. Ga verder naar de Jade Emperor Pagoda, een oude tempel gebouwd in de Chinese stijl vol met heldere decoratieve motieven. Om het af te ronden, bezoek je een lokale markt waar je je afdingen kunt oefenen terwijl je souvenirs koopt. Ontdek het lokale leven en de cultuur en vind enkele van de vriendelijkste en levendigste sfeer van de stad hier voordat je terugkeert naar je hotel in Ho Chi Minh-stad.

Saigon by Night: privérondleiding per jeep en Skybar Drink

7. Saigon by Night: privérondleiding per jeep en Skybar Drink

Geniet van een 3-uur durende after-dinner-tour door Saigon per jeep, te beginnen met een ophaalservice bij je hotel. Bekijk prachtige Franse koloniale monumenten, waaronder het operagebouw, het stadhuis, de Notre Dame en het postkantoor. Bezoek de lokale avondmarkt, waar u kunt stoppen om te winkelen als u dat wilt. Bezoek straten die in het donker tot leven komen in een druk en opwindend deel van de stad. Rijd naar de buitenwijken van de stad en zie een andere kant van Saigon, met een kans om wat frisse lucht in te ademen. Sluit de nacht af in een bar op het dak, met uitzicht op de stad terwijl u geniet van een gratis drankje. De timing van de tour is flexibel. Als je de tour wilt aanpassen, laat het dan van tevoren weten aan de lokale operator.

Ho Chi Minh-stad: War Remnants Museum en Ben Thanh-markt

8. Ho Chi Minh-stad: War Remnants Museum en Ben Thanh-markt

Begin uw dag met ophalen bij uw hotel. Kies ervoor om te reizen in een VIP-limousine of een luxe auto. Reis naar het Onafhankelijkheidspaleis, gebouwd op de plaats van het voormalige Norodom-paleis. Bekijk de tank die in 1975 op beroemde wijze door de paleispoorten crashte. Bewonder fascinerende bezienswaardigheden uit de Franse koloniale periode, zoals de Saigon Notre-Dame-basiliek en het historische centrale postkantoor van Saigon. Bezoek het War Remnants Museum, dat een grote collectie kunstvoorwerpen uit de oorlogen in Indochina tentoonstelt. Je kunt ook genieten van een lunch met plakkerige rijst in het Bui Sai Gon Restaurant. Beëindig je tour door naar de Bến Thành-markt te reizen, de grootste markt in het centrum van de stad en een van de oudste bewaard gebleven gebouwen. Verken de kraampjes en zie wat de lokale bevolking te koop heeft.

2-daagse authentieke Mekong-delta met drijvende markttour

9. 2-daagse authentieke Mekong-delta met drijvende markttour

DAG 1: Ho Chi Minhstad – My Tho – Ben Tre – Can Tho 7.30 uur: de auto en gids halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad. Onderweg kun je stoppen om een foto te maken en te genieten van het mooie landschap van groene rijstvelden, de vredige Vam Co Dong-rivier. 9.30 uur: Bezoek de Vinh Trang-pagode - de grootste pagode in de Mekong Delta. Het weerspiegelt het beste de ziel van de Mekong River Delta met een unieke structurele stijl. Daarna maken we een ontspannen boottocht langs de rivier om te genieten van frisse lucht en te ontsnappen aan de drukke stad. Bekijk de typische paalwoningen, fruitplantages en vissersdorpjes langs de oever van de rivier. Ga naar Tortoise islet voor een lunch in de boomgaardtuin met lokale verse specialiteiten. Vervolgens brengt de cruise door de schaduwen van de waterkokospalmen je naar Ben Tre. Bezoek het traditionele huis: geniet van seizoensfruit en honingthee met citroen terwijl je luistert naar de Zuid-Vietnamese volksmuziek (uitgevoerd door de lokale bevolking). Bezoek een familiebedrijf om te leren hoe je kokossnoepjes maakt. Maak een wandeling door de fruitplantages en dorpen om te genieten van de natuur, het landelijke leven te observeren en mooie foto's te maken. Aankomst in Can Tho. Overnachting in het hotel. Vrije tijd om Ninh Kieu Wharf, Can Tho Market te bezoeken of de heerlijke lokale gerechten te proeven. DAG 2: Can Tho – Cai Rang Drijvende Markt – Ho Chi Minh City 7.00 uur: na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel in Can Tho. Je maakt een boottocht naar de pittoreske zijrivieren van de Lower Mekong River en bezoekt de verbazingwekkende drijvende markt van Cai Rang. Je kunt de waterhandel ervaren, van de grote vrachtschepen tot de kleinere sampans. Probeer een aantal van de geweldige, unieke lokale gerechten en bekijk het leven op een boot van dichterbij. Na het verkennen van de drijvende markt, dwaal je door het dorp, zie je de boomgaardtuin en doe je je best om een apenbrug over te steken die is gebouwd door slechts één bamboeboom. Daarnaast heb je de kans om te ervaren hoe ze rijstvermicelli-noedels maken. Stop voor de lunch voor de terugreis naar Ho Chi Minh-stad. 17.00 uur: Aankomst in Ho Chi Minh-stad. Einde van de rondleiding. Zeg vaarwel en tot ziens.

Saigon: Private Food Tour Discovery & City Tour per Jeep

10. Saigon: Private Food Tour Discovery & City Tour per Jeep

Om 18:00 uur halen je gids en jeepchauffeur je op bij je hotel om je Saigon-tour 's nachts te beginnen. Aankomst in een lokaal restaurant om te genieten van een Banh Xeo, een knapperige, crêpe-achtige specialiteit van Zuid-Vietnam. Vervolg uw nachtelijke stadstour om de meest magnifieke Franse koloniale monumenten van de stad te bewonderen, zoals het operagebouw, het stadhuis, de Notre Dame en het postkantoor. Vervolgens wordt u meegenomen om de favoriete plekken te verkennen waar de lokale bevolking graag 's avonds naartoe gaat voor een diner met vrienden of familieleden. Op deze plek kun je echte gerechten proeven zoals een lokale Vietnamees voor een unieke ervaring. Na het diner wordt het tijd om 's avonds van de frisse lucht te genieten. Je jeeptour neemt je mee door Saigon om het panoramische uitzicht over de stad te bewonderen. De laatste stop van de tour is in een skybar om te genieten van een laatste drankje van de dag. Deze bar op het dak is een perfecte plek om te relaxen met een mooi adembenemend uitzicht op Saigon - een stad van gekte, geluk en plezier. Ga om 22.30 uur terug naar je hotel met jeep om de tour af te maken.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Combi-aanbiedingen
32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Basiliek van Notre-Dame van Saigon

Wil je alle activiteiten in Basiliek van Notre-Dame van Saigon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.