Belevingen in
Basiliek van Santa Maria della Salute

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Basiliek van Santa Maria della Salute: tours & tickets

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Basiliek van Santa Maria della Salute: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

1. Venetië: gedeelde gondelvaart over Canal Grande

Je deelt een boottocht met de gondel met tot 5 andere personen en vaart door het water met een ervaren gondelier. Deze zal je gedurende 30 minuten rondleiden door de prachtige mysterieuze kanalen van Venetië. Je zult tijdens deze rondvaart ervaren dat de kanalen van Venetië verschillende charmes en aantrekkingskrachten hebben. Je drijft over het iconische Grand Canal, over kleine waterwegen en passeert het beroemde theater La Fenice.

...
Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

2. Venetië: Gedeelde gondeltocht door de lagunestad

Ontdek Venetië van het water en bewonder de stad van bruggen en grachten. Sit back, relax in je fluweelzetel en horloge als de prachtige Byzantijnse gebouwen gaan. Glijden onder de talloze bruggen en hoor de zachte klanken van het water tegen de afbrokkelende muren van de paleizen. Cruise over de beroemde Canal Grande en bekijk het gebied rond de Chiesa di Santa Maria della Salute. Bewonder dit prachtige barokke kerk uit de 17e eeuw en zie de kronkelende grachten.

...
Dogenpaleis en Basiliek van San Marco: voorrangstour met stadswandeling

3. Dogenpaleis en Basiliek van San Marco: voorrangstour met stadswandeling

Ontdek het beste van Venetië tijdens een wandeltocht met voorrangstoegang tot de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis. Bekijk indrukwekkende monumenten, bewonder prachtige interieurs en snuif de sfeer op van het San Marcoplein. Ontmoet je deskundige gids en profiiteer van voorrangstoegang tot het Dogenpaleis, eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Laat je meeslepen in de Europese middeleeuwen en zie de meesterwerken die de muren van het paleis versieren. Herleef de angst van de gevangenen die over de Brug der Zuchten wandelden en voel hoe Giacomo Casanova zich moet hebben gevoeld in zijn cel. Loop de Basiliek van San Marco binnen, een unieke kathedraal met enkele van de mooiste voorbeelden van Byzantijnse kunst ter wereld. Ontdek de bijbelse symboliek achter de kunstwerken. Bewonder de prachtige gouden mozaïeken en het marmeren inlegwerk van de vloeren. Luister terwijl je gids je de geschiedenis en de speciale kenmerken van dit architectonische wonder vertelt. Bewonder de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de klokkentoren, Procuratie Vecchie en de klokkentoren rond het San Marcoplein. Verken de elegante woonwijk Castello en wandel over de beroemde Mercerie, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Loop langs het beroemde Santa Maria Formosa-plein, het huis van Marco Polo, de kerk van San Giovanni en Paolo en de Rialtobrug met zijn traditionele markt. Dwaal door kleine steegjes en ontdek pittoreske pleinen waar de Venetianen samenkomen om te socializen. Vind verborgen juweeltjes en leer interessante feiten over de plaatsen die je bezoekt.

...
Venetië: privétocht in gondel

4. Venetië: privétocht in gondel

Maak deel uit van de eeuwenoude Venetiaanse traditie en beleef de stad net zoals de plaatselijke inwoners dat al meer dan duizend jaar doen, met deze privé gondelrit voor tot 6 personen. Op de 25- tot 30-minuten durende reis zul je weggevoerd worden van de hoofdwaterwegen en toeristische attracties. Jouw gondelier zal zijn ervaring en precisie gebruiken om je door de smallere en kalmere grachten van Venetië te leiden. Terwijl je ontspant en de omgeving bewondert raak je ongetwijfeld betrokken in de vriendelijke gesprekken tussen de gondeliers in hun opmerkelijke Venetiaanse dialect, dat net zo'n groot onderdeel is van de cultuur van Venetië als de gondel zelf. Reserveer de rit van tevoren om te voorkomen dat je met de gondelier moet onderhandelen of dat je je druk moet maken over details.

...
Klassieke Venetiaanse gondelervaring

5. Klassieke Venetiaanse gondelervaring

Neem een betoverende tocht van 30 minuten met de gondel en vaar door eeuwenlange Venetiaanse geschiedenis terwijl je je verwondert over betoverende en elegante grachtenpanden aan de gracht. Deze klassieke gondeltocht is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleuren van deze unieke stad te waarderen. Je zult Venetië zien zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Eeuwenlang reisden de edelste en rijkste families van de stad met de gondel rond in Venetië. Terwijl je de Venetiaanse grachten verkent, zul je de bekwaamheid van de gondelier waarderen om het vaartuig door de ingewikkelde waterwegen van de stad te manoeuvreren. Je hoort ook de vriendelijke scherts van de gondeliers, die net zo goed deel uitmaken van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf.

...
Venetië: 1 uur gondeltocht op het Canal Grande met gids

6. Venetië: 1 uur gondeltocht op het Canal Grande met gids

Neem een rondleiding van Venetië van zijn waterwegen voor de beste en meest adembenemende uitzicht op de stad. Deze 1-uur durende tour is geprijsd voor een groep van maximaal 5 personen. U zult in stijl worden gestuurd door uw eigen persoonlijke gondelier door de eeuwen heen van de geschiedenis, langs de iconische Grand Canal, een van de meest elegante winkelstraten in de wereld. Pass Ca Dario, Casanova's huis, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, de Rialtobrug, Campo Manin, en het huis van Mozart. Achterover leunen en ontspannen terwijl je geniet van de omgeving en uw deskundige gids vermaakt je met anekdotes over de stad. Leer de geschiedenis achter La Serenissima, langs het Peggy Guggenheim Museum, en rijdt onder de Accademia Bridge. Hoor de verhalen achter de gondel zich als je in de buurt van de majestueuze Rialtobrug. Draaien in een van de landschappelijke kant van Venetië grachten, nemen u mee in de pracht van het Canal Grande en ook in staat zijn om te genieten van de schilderachtige charme van de kleinere, meer woonwijken. Uw informatieve gids zal u alles vertellen over de gondel en de unieke structuur, en de tradities van de Venetiaanse gondeliers. Dit is een uitstekende manier om een informatieve en stimulerende rondleiding combineren met een romantische gondel.

...
Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

7. Venetië: 30 minuten gondelvaart Canal Grande met serenade

Een bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een gondelvaart door de beroemde Grand Canal, laat staan een gondelvaart met een live serenade! Geniet van een ontspannende avond op de verborgen kanalen die zo smal zijn dat je de palazzo's bijna kunt aanraken. Verken de schoonheid van deze stad en adem de Italiaanse cultuur in die zo uniek is voor Venetië. Deze tour is vooral bijzonder vanwege de muzikale toevoeging: er zullen lokale muzikanten op de gondel serenades zingen onder begeleiding van de traditionele romantische muziek van Italië. Er is geen betere manier om de middag door te brengen in Venetië en om van de Italiaanse sfeer te genieten met vrienden of familie!

...
Basiliek van San Marco: rondleiding zonder wachtrij met gondelvaart en stadswandeling

8. Basiliek van San Marco: rondleiding zonder wachtrij met gondelvaart en stadswandeling

Ontdek het beste van Venetië tijdens een wandeltocht met voorrangstoegang tot de Basiliek van San Marco. Bekijk indrukwekkende monumenten, bewonder prachtige interieurs en verken de grachten van de drijvende stad tijdens een onvergetelijke gondeltocht. Ontmoet je deskundige gids en ga de Basiliek van San Marco in, een unieke kathedraal met een aantal van 's werelds mooiste voorbeelden van Byzantijnse kunst. Ontdek de bijbelse symboliek achter de kunstwerken. Bewonder de prachtige gouden mozaïeken en het marmeren inlegwerk van de vloeren. Je gids vertelt je alles over de geschiedenis en de speciale kenmerken van dit architectonische wonder. Bewonder de belangrijkste monumenten van de stad, zoals de klokkentoren, Procuratie Vecchie en de klokkentoren rond het San Marcoplein. Wandel over de beroemde Mercerie, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Loop langs het beroemde Santa Maria Formosa-plein, het huis van Marco Polo, de kerk van San Giovanni en Paolo en de Rialtobrug met zijn traditionele markt. Dwaal door kleine steegjes en ontdek pittoreske pleinen waar de Venetianen samenkomen om te socializen. Vind verborgen pareltjes en kom interessante feiten te weten over de plaatsen die je bezoekt. Sluit je beleving af met een charmante gondelvaart. Laat je door de gondelier door de grachten varen en laat je betoveren door de verborgen plekjes van Venetië, gezien vanaf het water.

...
Venetië: privé gondeltocht van 1 uur

9. Venetië: privé gondeltocht van 1 uur

Boek uw betoverende privé-gondeltocht in Venetië en glijd door eeuwen geschiedenis, laat u betoveren door de glamour en elegantie van de Venetiaanse Palazzi. Deze ervaring is de perfecte manier om de schoonheid, charme en kleur van deze unieke stad aan het water te waarderen. Voel een deel van de oude Venetiaanse traditie en ervaar Venetië zoals de lokale bevolking dat al meer dan duizend jaar doet. Ooit zouden de meest nobele en rijke families met een gondel hebben rondgereisd - met de ietwat excentrieke Peggy Guggenheim de laatste persoon die in de jaren zestig haar eigen privé-gondel had. Tijdens deze unieke verkenning van de romantische Venetiaanse grachten, kom tot rust en ontspan op de zachte ritmes en bewegingen van het Canal Grande. Waardeer de vaardigheid die betrokken is bij het besturen van de gondeltocht, terwijl je je een weg baant door de ingewikkelde waterwegen van Venetië. Terwijl u achterover leunt en geniet van het uitzicht, kunt u genieten van het vriendelijke geklets van de gondeliers - net zo goed een onderdeel van de Venetiaanse cultuur als de gondel zelf. Deze charmante gondelrit brengt je een stap dichter bij de romantische gevels van de stad, waardoor je begrijpt wat het is om echt Venetiaans te zijn.

...
Boottocht Grande Canal + Murano

10. Boottocht Grande Canal + Murano

De beste manier om Venetië te leren kennen en te ervaren, is zeker door op een privéboot te stappen en rond het Canal Grande te reizen dat wordt gedefinieerd als 'de mooiste laan ter wereld'. De bemanning leidt je door de mooiste delen van de stad en herinnert je de legendes, geschiedenis, monumenten, architectonische meesterwerken, kunst en wie het heeft gemaakt of ervan heeft genoten: de kunstenaars, edelen, courtisanes en andere bewoners van de lagune. Om een beter inzicht te krijgen in de Venetiaanse cultuur, wordt u uitgenodigd om het eiland Murano te bezoeken dat bekend staat om zijn glasproductie. Het is de moeite waard om de beheersing van het blazen en vormen van glas te zien dat een lange geschiedenis heeft, zoals de stad zelf. Eindelijk, via een aantal kleinere en geheime kanaalpaden, zie je de meest populaire en levendige buurten en bereik je het hoogtepunt van de tour - het San Marcoplein.

...

Sitemap Basiliek van Santa Maria della Salute

Wil je alle activiteiten in Basiliek van Santa Maria della Salute ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Basiliek van Santa Maria della Salute

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 1.874 beoordelingen

Verzamelpunt was moeilijk te vinden, maar een van de gondelpunt heeft ons super goed geholpen. Toevallig liep er een gondel guide langs ons en we mochten met haar mee lopen tot de desbetreffende gondelpunt. Gondelaars zijn super vrolijk ze doen een top werk! Heerlijk genoten van onze korte route.

Het was heel aangenaam, ik zou alle bezoekers van Venècia aanraden dat de gondelrit een van de beste ervaringen is die ik heb gehad.

Een zeer indrukwekkende kleine tour. Je duikt in de stilte van Venetië. Ik kan de gondelrit alleen maar aanraden. Het was heel mooi.

Prijs-prestatieverhouding zeer goed. We deelden een gondel met twee mensen, maar het maakte echt niet uit.

De gondelvaart is echt moeite waard! Heerlijke ervaring