Basiliek van Santa Maria della Salute

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Basiliek van Santa Maria della Salute

Wil je alle activiteiten in Basiliek van Santa Maria della Salute ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Basiliek van Santa Maria della Salute

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 1.842 beoordelingen

We hadden de ontmoetingsplek ingegeven in de gps, echter kwamen we helemaal niet op de juiste plek uit. Aan zeker 4 verschillende gondolieri gevraagd of het daar was en telkens stuurden ze ons een andere weg uit. Uiteindelijk bleek de ontmoetingsplek toch nog 15 minuten weg te zijn van waar het gps adres was. Resultaat: te laat voor de gondeltocht. Gelukkig was de persoon aan het onthaal erg vriendelijk en behulpzaam en zette hij ons ticket om naar de dag erna zodat we toch nog konden genieten van de gondeltocht. Tip: Het juiste ontmoetingspunt is recht over de Venetiaanse tuin. (aan de vapparettohalte)

Leuke beleving voor een betaalbare prijs

Een tocht met de gondel moet je meegemaakt hebben, op deze manier kan het betaalbaar. Makkelijk is om de getyourgide app te installeren om de route naar het verzamelpunt te vinden. Sowieso een aanrader om Google maps te gebruiken in Venetië. Tocht zelf stelt niet heel veel voor, maar leuk om eens mee te maken.

Easy to find the place with Google maps, you are then escorted to the begin point of the gondola. you do need to be at the office 15 minutes before departure to get a real ticket with your voucher (this is not stated in the app but important to know). nice ride! sharing is nice

Het was goed. Alleen wel jammer dat er geen entertainment erbij was

Er stond dat we entertainment en hapjes zouden krijgen.. Maar uiteindelijk kregen wij alleen wijn . Maar voor derest was het wel goed .

Mooie ervaring en betaalbaar. Beetje kort op het open water. Maar zeker het geld waard