Kies data

Bát Tràng

Bát Tràng: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Hanoi: dagtour met vegetarisch eten in de oude wijk

1. Van Hanoi: dagtour met vegetarisch eten in de oude wijk

Optie 1: foodtour in de oude wijk van Hanoi (tussen 8.00 en 18.00 uur) Je wandelt door de oude wijk van Hanoi met een lokale gids en probeert onderweg een aantal van deze geweldige vegetarische gerechten, zoals: -Ei met groenten banh mi -Verse loempia's (met mango, komkommer, groene papaya, pho, wortelen, kruiden en sla..) diep in een smakelijke pindakaassaus -Gefrituurde pasteitjes - Vietnamees traditioneel dessert -Eierkoffie - Gestoomde rijstrolcake Optie 2: Sightseeing en daarna een maaltijd in een buffetrestaurant (voorkeurstijd is van 9.00 tot 12.00 uur of van 17.00 tot 20.00 uur) Je wandelt 1,5 uur door de oude wijk van Hanoi met een lokale gids en stopt bij een café om onze beroemde Vietnamese eierkoffie te proberen. Na een lange wandeling komen we bij een beroemd vegetarisch buffetrestaurant. Je krijgt de kans om 20-30 verschillende soorten eten te proeven, van salade, soep en gefrituurd tot hoofdgerechten en desserts. Bijvoorbeeld: -Vijf kleuren rollen - Yambonen en amandelsalade -Gegrilde champignons en groenten - Lotuswortelsalade -Pompoensoep -Gegrilde Aubergine Met Uienvet -Misty fruit met kokosmelk -Grapefruit zoete soep - Gebakken bananenbrood (Het menu verandert elke dag, afhankelijk van de seizoensgroenten en het restaurant)

Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

2. Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

De ultieme Hanoi Old Quarter & Red River Delta 1/2 daagse fietstocht. Ochtendtour begint om 8.00 uur tot 12.00 uur / Middagtour begint om 13.30 uur tot 17.30 uur Ontmoet om 07.45 uur of 13.15 uur op ons kantoor aan Hang Muoi Street 20 voor een korte introductie van de reis en veiligheidsinstructies voor veilig navigeren door Hanoi op een fiets. We gaan op weg naar de beroemde Street Murals, langs de Train Street en onze reis begint. Tijdens deze fietstocht nemen we je mee langs de meest interessante delen en markten van de oude wijk. Onze rit neemt ons mee door smalle autovrije steegjes naar verborgen achtertuinen, zodat je echt kunt voelen hoe het leven hier al eeuwen is. We gaan verder langs prachtige met bomen omzoomde straten en ademen de frisse lucht in rond het West Lake-gebied, de Tran Quoc-pagode en het Truc Bach-meer. Ervaar hoe rustig en vredig het is op slechts 15 minuten van de bruisende oude wijk van Hanoi. We avontuur op smalle paden door indrukwekkende bananenplantages en moestuinen op Banana Island die de vruchtbare gronden van de Red River Delta bedekken. De lawaaierige stad lijkt ineens zo ver weg. We gaan langs het B52-meer en passeren het mausoleum van (voormalig) president Ho Chi Minh en bezoeken de noordelijke poort. We bewonderen de oude treinspoorlijn met indrukwekkende oude erfgoedgebouwen waar Hanoi zo beroemd om is. De reis eindigt met een lokale zelfgemaakte eierkoffie in het populaire Giang-café en eindigt tijdens het terugfietsen door de oude wijk. Als u een lokaal Hanoiaans gerecht (pho) of lunch (bun cha) wilt meenemen en ervaren, kan onze gids dit regelen tegen een toeslag (rechtstreeks aan het restaurant te betalen). Tour eindigt om 20 Hang Muoi rond 12.00 uur 's ochtends en 17.00 uur' s middags.

Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

3. Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

Begin de dag in de vroege ochtend vanaf het handige trefpunt, of met ophaalservice vanaf je hotel in de oude wijk van Hanoi. Ontmoet je gids en chauffeur en vertrek richting boeddhistische Tran Quoc-pagode bij West Lake, een van de oudste pagodes van Vietnam. Daarna breng je een bezoek aan het Ho Chi Minh Complex, met het Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh's paalwoning en het Ba Dinh-plein. Bekijk de laatste rustplaats van Uncle Ho en de One Pillar Pagoda, een belangrijk symbool voor de bevolking van Hanoi. Ga naar het Etnologiemuseum dat inzicht biedt in de 54 verschillende etnische groepen van Vietnam in een poging om het culturele erfgoed te bewaren en de sociologisch-culturele diversiteit in het land te bevorderen. In het museum vind je heel veel informatie over traditionele Vietnamese levenswijzen, van religieuze evenementen tot de symbolische rituelen van alle Vietnamese etnische groepen. Daarna ga je weer terug naar de Oude Stad, waar je geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Daarna ga je naar Van Mieu Quoc Tu Giam - de Tempel van de Literatuur - en de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070. De tuinen en goed bewaarde architectuur bieden een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. De volgende stop is de Hoa Lo-gevangenis, die door de Fransen werd gebouwd tussen 1886 en 1901, toen Vietnam nog deel uitmaakte van Frans Indochina. Kom meer te weten over de oorlogen tegen het koloniale Frankrijk. Wil je de stad nog verder verkennen, boek dan een optionele 45 minuten durende tocht door 36 straten op een traditionele Vietnamese riksja, plaatselijk bekend als een xích lô. Dit was het populairste vervoermiddel in Vietnam tijdens de Franse koloniale periode en werd in die tijd gebruikt als luxe transportmiddel voor de Fransen en een klein aantal Vietnamese mensen.

Vanuit Hanoi: 4 uur durende Bat Trang Ceramics Village Tour

4. Vanuit Hanoi: 4 uur durende Bat Trang Ceramics Village Tour

Kies uit een gedeelde of privéervaring en begin je tour met ophalen bij je hotel in Hanoi. Rijd in noordoostelijke richting langs de linkeroever van de Red River naar Bat Trang Village. Het dorp is omgeven door vruchtbare landbouwgrond en staat bekend om zijn prachtige keramiek. Bat Trang is gevuld met kamerbrede winkels die oude en moderne keramiek verkopen. Het is niet alleen een booming business, maar ook de handel helpt de traditionele ambachten levend te houden. Maak een praatje met de lokale ambachtslieden op het werk of probeer achter een pottenbakkerswiel te zitten om te zien hoe ze keramische vazen en andere meesterwerken in hun ovens maken. Om producten met verschillende vormen te maken, moeten de ambachtslieden vele processen uitvoeren, van het kiezen van klei, tekenen, omgaan met en mengen van additieven, vormen vormen, verhitten en meer om producten af te werken. Dit werk vereist zorgvuldige en hardwerkende ambachtslieden. Maak foto's met de ambachtslieden en koop cadeaus voor uw familie of vrienden voordat u terugkeert naar Hanoi.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

5. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Begin met ophalen door je gids en begin je verkenning van Hanoi. U arriveert bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish Island bij West Lake. Bezoek dan HET Ho Chi Minh-complex, je hebt de kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop dan door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar men de godin van de genade aanbidt. Bezoek het Vietnam Ethnology Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in Vietnam wonen. Geniet tijdens de lunch van Vietnamese gerechten met in totaal 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken, de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Bezoek het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk werd gebruikt door de Franse kolonisten in Indochina voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Neem ten slotte afscheid van je gids die je zal achterlaten bij het Water Puppet Theatre om ongeveer 50 minuten van de show te genieten.

Bat Trang Pottery oude dorp met de motor

6. Bat Trang Pottery oude dorp met de motor

Je zal een ontmoeting met uw motor gids in uw hotel in het centrum van Hanoi, dan is de reis naar Bat Trang aardewerk dorp starten. Aankomt Bat Trang aardewerk dorp, ga dan naar een werkplaats om keramische objecten zelf te maken met het traditionele gezin. Na het drogen van uw producten, zal u verf en bedek ze met verschillende kleuren voor de decoratie en maken het meer en meer unieke geworden. Daarna lunchen in het restaurant in de buurt van Bat Trang markt. Loop dan rond het gebied van het maken van keramische producten, voer het oude gebied in Bat Trang dorp. Krijg in Bat Trang markt en hebben een blik van verscheidenheid van keramische producten daar. Daarna weer terug naar Hanoi stad - de oude wijk en naar je hotel.

Hanoi: stadstour langs hoogtepunten met transfer en lunch

7. Hanoi: stadstour langs hoogtepunten met transfer en lunch

8.00 – 8.30 uur: we halen je op bij je hotel. We beginnen het Ho Chi Minh-complex te bezoeken, inclusief het mausoleum van Ho Chi Minh - de laatste rustplaats van de Vietnamese grote vader of oom Ho, het paalhuis van president Ho Chi Minh - waar oom Ho woonde en werkte van 1958 tot 1969, en bezoeken vervolgens Ho Chi Minh Museum waar toeristen meer te weten komen over zijn toewijding voor Vietnam. 10.30 uur: We vervolgen onze reis naar de Tran Quoc-pagode, boeddhistische relikwieën en nationaal erfgoed, gelegen aan de ene kant van West Lake. 11.00 uur: Daarna gaan we verder met een bezoek aan een van deze: Optie 1: Bat Trang Keramiek & Aardewerk Dorp (Op maandag – vrijdag) Optie 2: Vietnamees Museum voor Volkenkunde ( Op dinsdag – woensdag - donderdag – zaterdag – zondag ) 12.30 uur: lunch in een lokaal restaurant. 13.30 - 13.45 uur: Bezoek de Tempel van de Literatuur - de eerste universiteit in Vietnam. 15.30 uur: vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar generaal Tran Hung Dao wordt aanbeden - de meest getalenteerde generaal van Vietnam in de oudheid. 16.30 uur: Einde van de reis! Terug naar hotel

Hanoi Must-See City Full Day: Museum voor Volkenkunde en lunch

8. Hanoi Must-See City Full Day: Museum voor Volkenkunde en lunch

Je gids en chauffeur halen je op, dus geef de details van je hotel op om de ophaalservice te bevestigen. Bezoek het Ho Chi Minh-complex en maak kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de Ho Chi Minh-tuin om de 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek de One Pillar Pagoda waar mensen de Godin of Mercy aanbidden. Het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek ook het keramiek- en aardewerkdorp Bat Trang of het Vietnam Museum of Volkenkunde, afhankelijk van de dag. Lunchen in een restaurant. Krijg de kans om te genieten van de Vietnamese keuken, waaronder vele heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit in Vietnam in het feodale systeem. Zie de Tran Quoc-pagode - voor het eerst gebouwd in Ha Noi in de 6e eeuw. Je ziet de oudste Bodhi-boom in Vietnam, geplant door Ho Chi Minh. Vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar mensen generaal Tran Hung Dao aanbidden die de Mongoolse indringer in de 13e eeuw versloeg. Na een bezoek aan de One Pillar-pagode, ga je naar de Lacquer Paintings-workshop - het grootste centrum in Ha Noi Bezoek dan, afhankelijk van de dag, een van deze: - Optie 1: Keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang (Op maandag – woensdag – vrijdag) - Optie 2: Vietnamees Museum voor Volkenkunde (Op dinsdag – donderdag – zaterdag en zondag)

Lokale rondleidingen door Hanoi: excursie naar dorpen/kunst

9. Lokale rondleidingen door Hanoi: excursie naar dorpen/kunst

Tijdens deze excursie kun je genieten van de meest populaire lokale gerechten in Hanoi, zoals xoi xeo, noedelsoep, bun thang, bun dau mam tom en banh cuon. Om 8:00 uur haalt de chauffeur je op in de lobby van je hotel, gevolgd door een bezoek aan het aardewerkdorp Bat Trang, waar winkeliers je zullen begeleiden bij het maken van je eigen keramische product. Dong Ky houten handwerkdorp, But Thap-pagode en Dong Ho-schilderijdorp. Daarna gaat het naar Dong Ky, een traditioneel houtsnijdorp, gelegen in de gemeente Dong Quang, het district Tien Son, in de provincie Bac Ninh. Daar zult u verrast zijn door de schoonheid, kwaliteit en verfijning van de meubels gemaakt door de "gouden handen" van bekwame ambachtslieden. Maar de Thap-tempel herbergt verschillende onschatbare oude voorwerpen en standbeelden, meesterwerken van 17e-eeuws Vietnamees houtsnijwerk. De pagode heeft 10 gebouwen verspreid over 100 meter, van de drie-ingangspoort tot de klokkentoren en het achterhuis. In de tempel staan meer dan 50 beelden, waarvan de meest opmerkelijke de Guanyin met duizend handen en duizend ogen is, een van de sculpturale meesterwerken van Vietnam. Het dorp Dong Ho, ook wel het dorp Mai genoemd, is erg klein, met niet meer dan 200 huishoudens. De schilderijen van Dong Ho zijn levendige beschrijvingen van de schoonheid van het platteland en de traditionele gebruiken en festivals. Hierna is het terug naar het hotel voor de drop-off om 17.00 uur.

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Bát Tràng

Wil je alle activiteiten in Bát Tràng ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.