Kies data
Dingen om te doen

Bat Yam

Bat Yam: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

1. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

Sitemap Bat Yam

Wil je alle activiteiten in Bat Yam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bat Yam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 55 beoordelingen

Goed begeleide reis door 2 oudere mannen in een moderne minibus. Tijdens de reis werd er veel verteld over onze verblijfplaats en het land. Het verblijf op de afzonderlijke stations was relatief kort, maar voor ons voldoende. Het eten (visfilet) in restaurant St. Peters was echt geweldig. Saladebuffet, een van de drie hoofdgerechten en koffie voor slechts 80 sikkels. Aan het einde van de reis probeerden de twee gidsen zelfs een gratis taxi voor ons te regelen, zodat we vanaf de centrale bushalte veilig terug konden naar onze accommodatie. Sterk aanbevolen!

Het was leuk. We hebben veel gezien op een dag. Het mooie is dat je bijna bij je eigen hotel opgehaald kunt worden en het is erg ongecompliceerd. GEVAAR. HET IS GEEN PILGRIM-EXCURSIE! We zijn erg gelovig en wilden wat tijd hebben om voor te bidden, wat we niet kregen. :-(. Maar ik moet objectief en eerlijk blijven. Het was nog steeds goed. De gids was ook erg aardig en vertelde veel. Je kunt niet fout gaan.

We waren in de kerken, Kafarnaüm, we zagen de Zee van Galilea (het is jammer dat we maar 10 minuten hadden om het te zien) Onze gids wilde ons heel graag interesseren - een erg grappige man, hij kende de Bijbel. We hadden een heel goede tijd, het enige nadeel was een erg duur en tegelijkertijd slecht diner, ik raakte niet vol.

Ik werd stipt op tijd opgehaald, alles was prachtig georganiseerd en onze chauffeur / gids was erg aardig en informatief.