Kies data

Dingen om te doen Bath

Reis terug in de tijd, verken oude baden en drink traditionele thee in deze prachtige Engelse stad.

Bath: De beste dingen die je niet wil missen

Bath: wandeltocht van 1,5 uur met toeristische gids met blauwe badge

1. Bath: wandeltocht van 1,5 uur met toeristische gids met blauwe badge

Ervaar de UNESCO-werelderfgoedstad Bath tijdens deze begeleide wandeling van 1,5 uur. Je deskundige gids legt de geschiedenis, architectuur en enkele van de vele verhalen uit die van Bath zo'n fantastische plek hebben gemaakt om te bezoeken. Bekijk tijdens de tour de iconische bezienswaardigheden van Bath, waaronder de Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge en Bath Abbey. Dwaal door de stad terwijl je gids de geschiedenis, architectuur en de mensen van Bath tot leven brengt door middel van een levendig en plezierig commentaar bij elk van de haltes in de stad. Stel ze veel vragen en test misschien zelfs de grenzen van hun kennis. Krijg voorkennis over de beste tijden om bepaalde bezienswaardigheden opnieuw te bezoeken.

Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

2. Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

Begin je tour 's ochtends of 's middags bij Bath Abbey in het stadscentrum. Zie het allerbeste van Bath, zowel vroeger als nu. Ontmoet je gids en begin met een bezoek aan een aantal hoogtepunten, waaronder Pulteney Bridge en Bath Abbey. Ga verder naar de Romeinse baden en volg je gids om de fascinerende voorwerpen en nalatenschappen te zien die de Romeinen in Bath hebben achtergelaten tijdens hun bezetting van het gebied. Wees getuige van het wonderbaarlijke fenomeen van de hete geothermische bronnen van Bath. Bewonder vervolgens de betoverende Georgische architectuur van deze unieke stad. Van de magnifieke Royal Crescent tot het mysterieuze Circus, bekijk het beste van de pracht en praal van de 18e eeuw. Loop van de centrale Pump Rooms naar de weelderige Upper Assembly Rooms en kom uiteindelijk aan bij de weelderige Royal Crescent en het mysterieuze Circus. Bath biedt een verbluffende verscheidenheid aan adembenemende architectonische juweeltjes. De tour is speciaal bedacht om je het allerbeste van Bath te laten zien. Je gidsen zijn leuke, boeiende lokale professionals die de geschiedenis van de stad echt toegankelijk maken voor bezoekers van alle leeftijden.

Bath: begeleide spooktocht

3. Bath: begeleide spooktocht

Ga mee met je gids terwijl ze je meenemen op een reis om de vele spookachtige locaties rond de stad Bath te ontdekken. Luister naar verhalen over de geesten van middeleeuwse monniken, opgehangen criminelen, gemartelde heksen, poltergeisten en meer. Kom meer te weten over de geschiedenis en het spook van elke site en bezoek beroemde locaties zoals Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal en Victoria Parkeren. Dwaal door verborgen steegjes en stop bij spookachtige hotspots, waaronder een bijzonder grimmige locatie direct naast de laatst bekende residentie van Jane Austen in de stad. Geniet van een interactieve wandeling waarbij bezoekers worden aangemoedigd om deel uit te maken van de verhalen. Voel je je moedig? Meld je aan voor een paranormaal experiment tegen het einde van je tour, een hoogtepunt van de spannende avond.

Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

4. Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

Verken verschillende tophoogtepunten in Londen tijdens deze dagtrip met de bus vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontsluit de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor kasteel Fans van de koninklijke familie zullen in hun element zijn. Doordrenkt van geschiedenis, bezoek het huis van koningin Elizabeth II en geniet van een door-de-sleutelgat-ervaring van 's werelds grootste en oudste kasteel. Geniet op uw gemak van de spectaculaire State Apartments en bewonder de weelderig ingerichte omgeving. Tot op de dag van vandaag gebruikt voor staatsgelegenheden, maak deel uit van waar deze koninklijke tradities plaatsvinden terwijl u wereldberoemde kunstwerken bewondert. Bezoek de St. George's kapel, waar de graven van talloze koningen en koninginnen verblijven, met name Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Bekijk het poppenhuis van Queen Mary en sta versteld van de omvang en het ingewikkelde ontwerp van 's werelds beroemdste poppenhuis. Mysterieus Stonehenge Dwaal rond op het werelderfgoed en laat je betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op Salisbury Plain, staan rotsen van 40 ton alleen sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringen Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl u de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Bath, trots op de hellingen van de rivier de Avon, was de eerste stad in Engeland die op de werelderfgoedlijst van UNESCO stond. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de prachtige Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt Bath de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870, duik in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht. Aankomsttijd terug in Londen is om ongeveer 19:45 uur.

Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

5. Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

Verlaat Londen in een comfortabele touringcar en ontdek de charmes van het Engelse platteland tijdens een tour van een hele dag die je langs beroemde, historische plaatsen brengt. Bekijk de charmante straten van Windsor, de iconische Romeinse baden van Bath en de indrukwekkende stenen structuur van Stonehenge met je gids. Na het vertrek in de ochtend rijd je direct naar Windsor. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld. Ga vervolgens naar Stonehenge. Ontdek de gigantische stenen op Salisbury Hill. Vervolgens rij je verder naar Bath op de hellingen rondom de rivier Avon. Ontdek de eerste stad in Engeland die aan het Unesco Werelderfgoed werd toegevoegd.Bezoek de 15e-eeuwse Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge, geïnspireerd door de Ponte Vecchio in Florence.

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

6. Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Bezoek de iconische site Stonehenge en ontdek de mysteries met behulp van een informatieve rondleiding met audiogids en verken in je eigen tempo de prachtige stad Bath tijdens deze daguitstap vanuit Londen.  Vertrek uit Londen en rijd naar het UNESCO-Werelderfgoed Stonehenge. Leun achterover en ontspan tijdens de reis van ongeveer 2 uur (afhankelijk van het verkeer) en bewonder het prachtige uitzicht op het platteland vanuit een comfortabele bus. Bij aankomst in de mythische staande stenen cirkel op de vlakte van Salisbury, heb je ongeveer 90 minuten om het megalithische gebied zelf te verkennen.  Ga vervolgens door naar de stad Bath, beroemd om zijn georgiaanse architectuur en Romeinse baden. Profiteer van een bezoek aan het centrum van de stad en verken de historische stad ongeveer 2,5 uur lang in je eigen tempo. Bewonder de honingkleurige architectuur en zie bezienswaardigheden als Bath Abbey en de Royal Crescent.

Bath: The Jane Austen Centre Ticket

7. Bath: The Jane Austen Centre Ticket

Ontdek een permanente tentoonstelling die het verhaal vertelt van de beroemdste inwoner van Bath, de auteur Jane Austen, in het Jane Austen Center. Ontdek het effect dat het leven in de Georgische stad op haar leven en schrijven had. Gekostumeerde gidsen nemen je mee door de tentoonstelling en staan klaar om je zoektocht naar kennis van alle dingen Austen te bevredigen. Proef wat periodiek receptvoedsel, kleed je aan in Regency-kostuum en laat je foto maken met het wereldberoemde waxwork van Jane Austen. Er is een prachtige cadeauwinkel op de begane grond, die unieke items verkoopt die op maat zijn gemaakt voor het Jane Austen Center, en een heerlijke Regency Tea Room op de 2e verdieping, die 17 soorten thee met blaadjes aanbiedt voor bij lokaal gebakken cakes. De rondleiding duurt elke 30 minuten.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

8. Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Deze tour is een excursie die alle bezoekers van Londen gedaan moeten hebben. Maak kennis met het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze steencirkel van Stonehenge en de prachtige Georgiaanse stad Bath. Vervoer per bus en rondleidingen op alle locaties zijn inbegrepen. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de Koninklijke familie. Het is nog steeds een officiële residentie van de Koningin. Je bezoekt de indrukwekkende State Apartments, die nog steeds gebruikt worden voor staatszaken en koninklijke ontvangsten. Verken de landerijen van het kasteel en zie de St. George's Chapel uit de 14e eeuw, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en de begraafplaats van veel koningen en koninginnen, waaronder Hendrik VIII en zijn vrouw Jane Seymour. Ga door naar Stonehenge over het platteland van Wiltshire. De oeroude stenenkring Stonehenge wordt omringd door mysteries, is een geweldig staaltje bouwkunst en is het belangrijkste prehistorische monument van Engeland. Ga in westelijke richting verder naar Bath, een mooie georgiaanse stad met prachtige honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische rondleiding langs enkele van de mooiste architectonische bezienswaardigheden van Europa, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, de Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie met de Romeinse baden, die rondom thermale bronnen gebouwd zijn die al meer dan 2000 jaar voor water zorgen.

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

9. Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Stonehenge, het beroemdste prehistorische monument ter werled en door de UNESCO aangeduid als Werelderfgoedlocatie - staat statig en alleen op de open vlakte Salisbury Plain. Stonehenge bestaat al 5.000 jaar en het is nog altijd niet bekend waar dit monument voor diende. Er zijn de laatste decennia al vele discussies gevoerd over de functie van deze constructie: was het een observatorium voor de maan, een tempel voor de zon, of een grote begraafplaats? Tijdens deze dagtour heb je de mogelijkheid om deze plek te verkennen en zelf haar geheimen te ontrafelen terwijl je vol verwondering deze uitmuntende en mysterieuze bouwkundige prestatie in je opneemt. Daarna ga je naar Bath voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen). Met geweldige restaurants, theehuizen, sandwichshops en klassieke Engelse pubs, is er meer dan genoeg om uit te kiezen! Bath is een prachtige Georgiaanse stad met bijzondere gebouwen die in halvemaanvormige cirkels zijn gebouwd, terrassen, en indrukwekkende architectuur. Maak een schilderachtige rit naar het centrum van de stad, waar je meer dan voldoende tijd hebt om de stad op eigen tempo te verkennen. Bezoek de Romeinse baden die bijna 2.000 jaar geleden gebouwd zijn. De magnifieke openbare Romeinse baden en Romeinse tempel zijn gebouwd op de locatie van de enige natuurlijk warmwaterbron in Engeland. Bij dit Werelderfgoed kun je rond het stomende bad - op de Romeinse paden - lopen en zo de oude Romeinse beelden en architectuur bewonderen. Bezoek de Abdij van Bath en de veel gefotografeerde Pulteney Bridge, gebaseerd op de beroemde Ponte Vecchio in Florence. Bovendien kun je het Jane Austen Centrum en de elegante Assembly Rooms uit 1771 zien. Winkel, verken en geniet van een afternoon tea in de Pump Rooms terwijl je naar live klassieke muziek luistert.

City Sightseeing Bath: hop-on hop-off bustour

10. City Sightseeing Bath: hop-on hop-off bustour

2 routes - 1 kaartje! City Sightseeing Bath Open Top Bus Tour - 'The Queen of English Cities': Bath is een mooie Romeinse en Georgische stad vol prachtige gebouwen. De City Tour neemt je mee naar de Romeinse baden, de Pump Room, de abdij waar de eerste koning van Engeland werd gekroond en de Assembly Rooms. De Skyline-route biedt u de kans om van het platteland te genieten en te genieten van het adembenemende uitzicht over Bath. Tourroutes: Stadstour 1. Hoofdstraat 2. Grote parade 3. Manversstraat 4. Groene Parkweg 5. Korenstraat 6. Westgate-gebouwen 7. Koninginneplein 8. Vergaderruimtes 9. Brock Street/ Royal Crecent 10. Marlborough-gebouwen 11. Weston Road 12. Bovenste Bristol Road 13. Bovenste Bristol Road 14. Koninklijke Avenue 15. Milsomstraat 16. Terraswandeling Skyline-tour 1. Dorchester Street 2. Terraswandeling 3. Noordparade 4. Geweldige Pultney-straat 5. Holburne-museum 6. Beckford Road 7. Bad Spa Hotel 8. Steengroeveweg 9. Bathwick Hill 10. Widcombe Hill 11. Rainbow Woods-boerderij 12. Brassknocker Hill 13. Claverton Down 14. Ralph Allen-school 15. North Road/Shaft Road 16. Koppelverkoop/Noordweg 17. Voorafgaand parkeren 18. Middle Hill Lodge 19. Abdijbegraafplaats 20. Voorafgaande Parkweg 21. Widcombe De Skyline-route biedt de kans om van het platteland te genieten en te genieten van adembenemende uitzichten over Bath.

Beschikbare activiteiten

  • Op verkenning in Bad
  • Rondvaarten op de rivier de Avon
  • Alles over Bridgerton
  • Dagtochten vanuit Bath
  • Uitstapjes vanuit Londen
67 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 5

Veelgestelde vragen over Bath

Welke topattracties zijn een must-see in Bath?

Overzicht activiteiten in Bath

Wil je alle activiteiten in Bath ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bath

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.556 beoordelingen

Bruce was een uitstekende gids. Ik heb genoten van zijn geestige en humoristische toespraak over de geschiedenis die we bezoeken. Onze buschauffeur, Tony, was een goede chauffeur en zorgde voor onze veiligheid en comfort. Een pluim voor Golden Tours voor het hebben van deze 2 uitstekende medewerkers en raad anderen ten zeerste aan om bij dit bedrijf te boeken.

Het is het 100% waard, je zult genieten van je tour. Een speciale dank aan onze gids Pablo die geweldig is geweest in het uitleggen van de geschiedenis, het geven van begeleiding bij de bezoeken en het volgen van het schema, ook de chauffeur Amrish die zeer professioneel is geweest.

Just wonderful. But don´t expect too much time at the various sites. If you really want to have an in-depth look you should take a smaller tour. But we saw what we wanted to see and our guide - sorry, I forgot her name, Mary something... - and driver Germain were top.

Great tour with tourguide Bruce and driver Mario! You will have plenty tome to see all the sites and take plenty of photo's. Bruce told is just the right ammount of information but also gave us time to relax. The coach itself was properly arconditioned.

Guide Dowan was very kind! A positive side of COVID-19 was that it was really quite at Stonehenge. You have more than enough time at both places. I highly recommend the tour!