Datums kiezen

Ontdek het beste van
Bath

Reis terug in de tijd, verken oude baden en drink traditionele thee in deze prachtige Engelse stad.

Onze aanbevelingen voor Bath

Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

1. Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

Verken verschillende hoogtepunten in Londen tijdens deze busdagtrip vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontrafel de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor Castle Windsor Castle is doordrenkt van geschiedenis en ligt trots op een weelderig beboste heuvel met uitzicht op de Theems. Het dateert uit de tijd van de Normandiërs, met uitgestrekte aangelegde tuinen en de ronde toren met torentjes. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het koninklijke Windsor, de favoriete weekendresidentie van de koning, is. Geniet van een fascinerend kijkje door het sleutelgat in de weelderige State Apartments, de thuisbasis van kostbare kunstwerken van Rembrandt en Leonardo da Vinci, en bezoek de St. George's Chapel, de sfeervolle laatste rustplaats van voormalige vorsten, waaronder Henry VIII. Je kunt een bezoek brengen aan Queen Mary's Dolls' House, een werkelijk ongelooflijke structuur compleet met werkende liften, stromend water, elektriciteit en wijnflessen, allemaal in het klein! Mysterieus Stonehenge Dwaal door het werelderfgoed en laat u betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op de vlakte van Salisbury, staan rotsen van 40 ton op zichzelf sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringt Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl je de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Trots gelegen op de hellingen van de rivier de Avon, was Bath de eerste stad in Engeland die werd aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de adembenemende Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Bath, beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Verdiep je in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht, op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870. De aankomsttijd in Londen is rond 20:00 uur.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

2. Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Volg een dagtour vanuit Londen om het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze stenen cirkel van Stonehenge en de prachtige Georgische stad Bath te zien, met de optie om toegang toe te voegen kaartjes in de toer. Geniet van busvervoer en rondleidingen op alle locaties. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de koninklijke familie. Bezoek de magnifieke staatsvertrekken, die nog steeds worden gebruikt voor staatsaangelegenheden en koninklijke recepties. Verken het kasteelterrein en de 14e-eeuwse St. George's Chapel, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en een begraafplaats van koningen en koninginnen, waaronder Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Vervolg uw weg door het platteland van Wiltshire naar Stonehenge. De oude stenen cirkel van Stonehenge, gehuld in mysterie, is een verbazingwekkend staaltje techniek en de belangrijkste prehistorische vindplaats in Engeland. Ga in westelijke richting naar Bath, een prachtige Georgische stad met mooie honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische tour langs enkele van Europa's mooiste architectonische bezienswaardigheden, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie om de Romeinse baden te verkennen, gebouwd rond thermale bronnen, die al meer dan 2000 jaar water leveren.

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

3. Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Bezoek de iconische site van Stonehenge en ontdek de mysteries met behulp van een informatieve audiogidstour. Geniet van vrije tijd om de mooie stad Bath op je eigen gemak te verkennen tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Londen. Kies of je de Romeinse baden als onderdeel van je tour wilt opnemen. Verlaat Londen en ga per luxe touringcar naar het UNESCO-werelderfgoed Stonehenge. Leun achterover en ontspan tijdens de reis van ongeveer 2 uur (afhankelijk van het verkeer) en geniet vanuit het comfort van de bus van het adembenemende uitzicht op het platteland. Bij aankomst bij de mythische staande stenen cirkel op Salisbury Plain, heb je ongeveer 90 minuten om het megalithische gebied op eigen gelegenheid te verkennen. Download de Stonehenge audiotour-app om het meeste uit uw bezoek te halen. Ga dan verder naar Bath, beroemd om zijn Georgische architectuur. Profiteer van een drop-off in het stadscentrum en ga ongeveer 2,5 uur op eigen gelegenheid de historische stad verkennen of ontspan in de Romeinse baden (afhankelijk van de gekozen optie). Bewonder bezienswaardigheden zoals Bath Abbey en de Royal Crescent.

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

4. Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Bezoek de oude staande stenen van Stonehenge en het pittoreske Bath tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Geniet van vervoer per bus met airconditioning en een meertalige audiogids voor het prehistorische monument. Het beroemdste prehistorische monument ter wereld en een UNESCO-werelderfgoed, Stonehenge staat alleen op de uitgestrektheid van de Salisbury-vlakte. De oorsprong ervan gaat bijna 5.000 jaar terug en het doel ervan is nog steeds een onderwerp van openbaar debat. In de loop van de decennia zijn er vragen gerezen zoals waar deze enorme verzameling stenen voor bedoeld was en of het een observatorium van de maan, een tempel voor de zon of een uitgebreide begraafplaats was. Tijdens deze dagtour met een bus met airconditioning, krijg je de kans om de site te verkennen en je best te doen om de geheimen te ontrafelen terwijl je je verwondert over dit opmerkelijke en mysterieuze staaltje van oude techniek en design. Vervolgens ga je naar Bath, waar je op tijd aankomt voor de lunch (niet inbegrepen in de tourprijs). Met fantastische restaurants, theehuizen, broodjes- en coffeeshops en klassieke Britse pubs, heb je genoeg keuze voor een plek om te eten! Bath is een prachtige Georgische stad met prachtige halve manen en terrassen en prachtige architectuur. Na een mooie rit naar het hart van de stad, is er voldoende tijd om de stad op uw gemak te verkennen. Bezoek de Romeinse baden die bijna 2000 jaar geleden werden gebouwd. Het prachtige Romeinse openbare badcomplex en de Romeinse tempel werden gebouwd boven de enige natuurlijke warmwaterbron van Groot-Brittannië. Op deze werelderfgoedlocatie kun je op de Romeinse straatstenen rond het stomende zwembad wandelen en de oude Romeinse beelden en architectuur bewonderen. Zie Bath Abbey en de veel gefotografeerde Pulteney-brug, gemodelleerd naar de beroemde Ponte Vecchio-brug in Florence. Daarnaast wilt u misschien het Jane Austen Centre en de elegante Assembly Rooms uit 1771 zien. Winkel, ontdek en drink 's middags thee in de Pump Rooms terwijl u luistert naar klassieke livemuziek.

Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

5. Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

Vertrek in een comfortabele touringcar vanuit Londen en ontdek de charmes van het Engelse platteland tijdens een dagtocht die je langs beroemde, historische plaatsen brengt. Bekijk de charmante straten van Windsor, de iconische Romeinse baden van Bath en de indrukwekkende stenen structuur van Stonehenge met je gids. Na het vertrek in de ochtend rijd je direct naar Windsor. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld. Ga vervolgens naar Stonehenge. Ontdek de gigantische stenen op Salisbury Hill. Vervolgens rij je verder naar Bath op de hellingen rondom de rivier Avon. Ontdek de eerste stad in Engeland die aan het Unesco Werelderfgoed werd toegevoegd.Bezoek de 15e-eeuwse Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge, geïnspireerd door de Ponte Vecchio in Florence.

Bath: Wandeltour met gids

6. Bath: Wandeltour met gids

Ervaar de UNESCO Werelderfgoedstad Bath tijdens deze stadsrondleiding met gids. Je deskundige gids geeft uitleg over de geschiedenis, de architectuur en enkele van de vele verhalen die Bath tot zo'n fantastische plek hebben gemaakt om te bezoeken. Tijdens de rondleiding zie je de iconische bezienswaardigheden van Bath, waaronder de Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge en Bath Abbey. Dwaal door de stad terwijl je gids de geschiedenis, architectuur en de mensen van Bath tot leven brengt door middel van een levendig en leuk commentaar bij elke stop in de stad. Stel ze veel vragen en test misschien zelfs de grenzen van hun kennis. Krijg voorkennis over de beste tijden om bepaalde bezienswaardigheden te bezoeken.

Stonehenge & Bath: Dagvullende tour per bus vanuit Londen

7. Stonehenge & Bath: Dagvullende tour per bus vanuit Londen

Maak een dagtrip naar twee essentiële historische Engelse bezienswaardigheden: Stonehenge en de pittoreske stad Bath. Bewonder de mysterieuze staande stenen voordat je wat tijd doorbrengt in de prachtige stad Bath. Stap in je luxe touringcar en rijd naar het mysterieuze Stonehenge. Bewonder de ontzagwekkende plek, waarvan de ware betekenis verloren is gegaan in de nevelen van de tijd. Na Stonehenge heb je minstens 2 uur de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden van Bath te verkennen. Bekijk Pulteney Bridge en het Bath Circus en krijg inzicht in hoe Bath uitgroeide tot de attractie van wereldklasse die het nu is. De stad heeft prachtige architectuur, geweldige winkelmogelijkheden, pubs, cafés en nog veel meer. Je hebt genoeg tijd om de attracties van Bath zelf te ontdekken, zoals het Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey of de Romeinse baden. Als je ervoor kiest om een bezoek aan de Romeinse baden toe te voegen, bekijk dan deze must-see bestemming. De baden zijn gebouwd op de plek van de enige thermale warmwaterbronnen in Groot-Brittannië en zijn een van de beroemdste en belangrijkste Romeinse locaties in Europa.

Bath: begeleide spooktocht

8. Bath: begeleide spooktocht

Ga mee met je gids terwijl ze je meenemen op een reis om de vele spookachtige locaties rond de stad Bath te ontdekken. Luister naar verhalen over de geesten van middeleeuwse monniken, opgehangen criminelen, gemartelde heksen, poltergeisten en meer. Kom meer te weten over de geschiedenis en het spook van elke site en bezoek beroemde locaties zoals Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal en Victoria Parkeren. Dwaal door verborgen steegjes en stop bij spookachtige hotspots, waaronder een bijzonder grimmige locatie direct naast de laatst bekende residentie van Jane Austen in de stad. Geniet van een interactieve wandeling waarbij bezoekers worden aangemoedigd om deel uit te maken van de verhalen. Voel je je moedig? Meld je aan voor een paranormaal experiment tegen het einde van je tour, een hoogtepunt van de spannende avond.

Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

9. Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

Bekijk de hoogtepunten van Bath vanaf het water tijdens een gedeelde of privécruise op een gerestaureerde cruiser uit de jaren 60. Kies voor de standaardoptie om te genieten van twee glazen Prosecco terwijl je in de zon of bij het kolenvuur zit te loungen. Vier uw feest of bijeenkomst met de bodemloze Prosecco en gin-proeverijcruises. Geniet op zonnige dagen van een open kuipdak op de boot, of blijf op koelere dagen knus en warm bij een echt kolenvuur. Terwijl u geniet van uw reis aan boord van een authentieke, gerestaureerde kleine cruiser uit de jaren 60, zal uw schipper u wijzen op de belangrijkste bezienswaardigheden. Bekijk de ingang van het Kennet and Avon Canal, dat Londen met het Bristol Channel verbindt, en vaar onder de North Parade Bridge door. Pas op voor nestelende slechtvalken in de 19e-eeuwse St. John's Church en bekijk Pulteney Bridge, de snelstromende stuw en de architectuur van het stadscentrum, waaronder de 17e-eeuwse Bath Abbey. Voor standaard privé- en gedeelde touropties, geniet van je uitzicht met twee glazen Prosecco terwijl je onder Halfpenny Bridge door vaart en de locatie ziet waar de oude werven stonden, het centrale punt van Bath's handelsbetrekkingen met Bristol sinds de 18e eeuw. p> Privé bodemloze Prosecco-cruise Voor groepen, feesten en andere feesten, pomp het deel op met de privé bodemloze Prosecco-cruise-optie. Laat de prosecco stromen terwijl je het feest gaande houdt. Geniet van toegang tot het ingebouwde muzieksysteem om al je favoriete nummers af te spelen. Private Gin Proeverij Cruise Of drink een G&T met vrienden met de optie privé-gin-proeverijcruise. Zet de muziek van uw keuze aan en geniet van kenmerkende bootcocktails. Leun achterover terwijl uw gidsen u door drie gedistilleerde dranken uit de Gin-collectie leiden, voordat u een toast uitbrengt met uw favoriete gin en mixer.

Bath: Hop-on, hop-off-ontdekkingstour Tootbus Bath

10. Bath: Hop-on, hop-off-ontdekkingstour Tootbus Bath

Ontdek de prachtige architectonische gebouwen van Bath tijdens deze bustour met open dak. Zie The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey en The Roman Baths terwijl je door deze prachtige Europese stad toert. Ervaar de unieke charme van Bath met de City Tour en The Skyline Tour gedurende 2 dagen. Bekijk tijdens de stadstour de Romeinse baden, de abdij en het Theatre Royal Bath. Stop bij Sally Lunn's, een van de oudste huizen in de stad, en probeer een originele en heerlijke Bath Bun. Vergeet niet wat foto's te maken bij Pulteney Bridge, een van de meest pittoreske plekjes in de stad. Nadat je het stadscentrum hebt verkend, spring je op The Skyline Tour om de andere kant van de rivier de Avon te zien en het adembenemende uitzicht over de stad te bewonderen. De tour neemt je mee langs Prior Park Landscape Gardens, de Universiteit van Bath en het American Museum. Je kunt ervoor kiezen om naar de live lokale gids te luisteren of het meertalige audiocommentaar te gebruiken om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van Bath.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Bath

Alle activiteiten

114 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Bath

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Bath?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Stonehenge

Andere activiteiten in Bath

Wil je alle activiteiten in Bath bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bath

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.744 beoordelingen

De excursie was een uitstekende afsluiting van onze reis naar Londen. Het omvatte alles wat we in Londen hadden gehoopt te ervaren. Stonehenge is net zo mysterieus als ontzagwekkend en ondanks de regen en de kou voelden we volkomen zijn immense aanwezigheid en hoe het zou zijn geweest als we daar alleen hadden gestaan met zijn rondlopende aanwezigheid. De wisseling van de wacht bij Windsor Castle was onverwacht en werkelijk een lust voor het oog, hoewel het ons geduld op de proef stelde toen we een van de oude bewakers op en neer zagen marcheren voordat de nieuwe bewakers binnen marcheerden. Genoten van de fish and chips-lunch bij LaCock. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er ook onderwerpen uit de Harry Potter-films waren, dus we waren aangenaam verrast met dat bezoek. Het zou goed zijn geweest om meer tijd in Bath te hebben. Het lukte alleen om door het stadscentrum te rennen vanwege het late tijdstip. Last but not least is Eugene een uitstekende gids. Gaf ons veel informatie en altijd vrolijk en opgewekt en jongen, kan hij praten!

De gids, Eugene, is zeer professioneel, tijdbesparend en onderhoudend. Hij gaf ons veel goede verhalen, zorgde voor de efficiëntie van de lunchbestellingen en een zeer goed tijdmanagement, zodat we alle locaties binnen de dag konden bereiken. Zijn instructies waren heel duidelijk, zodat we weten waar we op moeten letten tijdens de waarnemingstijd. Bedankt.

Regina was de beste gids, zelfs als het weer niet goed was, het regende in Windsor en daarna sloten ze Stoneghe vanwege de harde wind en meer regen in Bath, Regina deed er alles aan om ons te amuseren en paste de tour aan een wandeling aan rondleiding in Bad. Uitstekende aanbeveling

Paulie en Dan waren uitstekend als gids en chauffeur. Ik raad de ervaring aan terwijl je drie verschillende en unieke plaatsen bezoekt met historische gegevens die worden verstrekt door een uitstekende gids (Paulie).

INDRUKWEKKEND IK BESCHOUW EEN TOERISTISCHE BESTEMMING VAN DE BESTE TER WERELD