Kies data
Dingen om te doen

Bath

Reis terug in de tijd, verken oude baden en drink traditionele thee in deze prachtige Engelse stad.

Bath: De beste dingen die je niet wil missen

Bad: begeleide spooktocht

1. Bad: begeleide spooktocht

Sluit je aan bij je gids terwijl ze je meenemen op een reis om de vele spookachtige locaties rond de stad Bath te ontdekken. Luister naar verhalen over de geesten van middeleeuwse monniken, opgehangen criminelen, gemartelde heksen, klopgeesten en meer. Leer meer over de geschiedenis en het spook van elke site en bezoek beroemde locaties zoals Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal en Victoria Park. Dwaal door verborgen steegjes en stop bij spookachtige hotspots, waaronder een bijzonder grimmige locatie direct naast de laatst bekende residentie van Jane Austen in de stad. Geniet van een interactieve wandeltocht waarbij bezoekers worden aangemoedigd om deel uit te maken van de verhalen. Voel je je moedig? Vrijwilliger voor een paranormaal experiment tegen het einde van je tour, een hoogtepunt van de spannende avond.

Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

2. Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

Geniet op zonnige dagen van een open kuipdak op de boot en op koelere dagen blijf je gezellig en warm met een echt kolenvuur. Terwijl u geniet van uw reis in deze authentieke en liefdevol gerestaureerde kleine cruiser uit de jaren 60, wijst uw schipper u op de belangrijkste bezienswaardigheden. Bekijk de ingang van het Kennet and Avon Canal, dat Londen met het Bristol Channel verbindt, en vaar onder de North Parade Bridge door. Kijk uit naar nestelende slechtvalken in de 19e-eeuwse St. John's Church en bewonder het uitzicht op Pulteney Bridge, de ruisende stuw en de architectuur in het stadscentrum, waaronder de 17e-eeuwse Bath Abbey. Geniet van uw uitzicht met 2 glazen Prosecco terwijl u onder Halfpenny Bridge doorloopt en de locatie ziet waar vroeger de oude werven stonden, het centrale punt van de handelsverbindingen tussen Bath en Bristol sinds de 18e eeuw.

Bath: 1,5 uur durende wandeling met Blue Badge Tourist Guide

3. Bath: 1,5 uur durende wandeling met Blue Badge Tourist Guide

Ervaar de UNESCO-werelderfgoedstad Bath tijdens deze 1,5 uur durende begeleide wandeling. Je deskundige gids zal de geschiedenis, architectuur en enkele van de vele verhalen uitleggen die Bath zo'n fantastische plek hebben gemaakt om te bezoeken. Bekijk tijdens de tour de iconische bezienswaardigheden van Bath, waaronder de Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge en Bath Abbey. Dwaal door de stad terwijl je gids de geschiedenis, architectuur en de mensen van Bath tot leven brengt door middel van een levendig en plezierig commentaar bij elk van de haltes in de stad. Stel ze veel vragen en test misschien zelfs de kantjes van hun kennis. Krijg voorkennis over de beste tijden om bepaalde bezienswaardigheden opnieuw te bezoeken.

Bath: stadswandeling met optionele toegang tot Romeinse baden

4. Bath: stadswandeling met optionele toegang tot Romeinse baden

Begin uw tour 's ochtends of' s middags in Bath Abbey in het stadscentrum. Zie het allerbeste van Bath, zowel vroeger als nu. Ontmoet je gids en begin met een bezoek aan een aantal hoogtepunten, waaronder Pulteney Bridge en Bath Abbey. Ga naar de Romeinse baden en volg je gids om de fascinerende voorwerpen en erfenissen te zien die de Romeinen in Bath hebben achtergelaten tijdens hun bezetting van het gebied. Wees getuige van het wonderbaarlijke fenomeen van de hete geothermische bronnen van Bath. Geniet vervolgens van de betoverende Georgische architectuur van deze unieke stad. Van de magnifieke Royal Crescent tot het mysterieuze Circus, zie het beste van de pracht en praal van de 18e eeuw. Loop van de centrale Pump Rooms naar de weelderige Upper Assembly Rooms en arriveer uiteindelijk bij de weelderige Royal Crescent en het mysterieuze Circus. Bath biedt een verbluffende verscheidenheid aan adembenemende architectonische juweeltjes. De tour is speciaal samengesteld om je het allerbeste van Bath te laten zien. Je gidsen zijn leuke, boeiende lokale professionals die de geschiedenis van de stad echt toegankelijk maken voor bezoekers van alle leeftijden.

Bath: stadsboottocht en wandeltocht

5. Bath: stadsboottocht en wandeltocht

Geniet van een geïnformeerd, ontspannen overzicht van de UNESCO-werelderfgoedstad Bath. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad tijdens zowel een riviercruise als een begeleide wandeling met een lokale gids. Ontmoet elkaar bij Bath Quays aan de rivier in het centrum van Bath. Laat je begroeten door je schipper en gids om je unieke land- en watertour te beginnen. Begin met een riviercruise langs de rivier de Avon en bekijk bezienswaardigheden zoals de Half Penny Bridge, St. John's Church, Bath Abbey, Parade Gardens, Pulteney Bridge, the Weir en the Mill. Ga tijdens uw cruise naar de bar aan boord om een frisdrank of een alcoholische drank te kopen om van te genieten terwijl u de bezienswaardigheden voorbij ziet gaan. Eenmaal terug bij de ligplaats, maak je een korte wandeling van 50 minuten met een bemanningslid. Krijg een overzicht van de rijke geschiedenis van Bath en leer hoe u zich in de stad kunt oriënteren. De tour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van de Romeinse baden, de abdij, Guildhall, de oude stadsmuur, het Theatre Royal en Queens Square. Er is geen tijd om de bezienswaardigheden te bezoeken, maar u kunt deze aan het einde van de tour zelf verkennen. De rondleiding bevat een quiz voor kinderen om ze te vermaken tijdens de wandeltocht.

Bath: The Jane Austen Centre Ticket

6. Bath: The Jane Austen Centre Ticket

Ontdek een permanente tentoonstelling die het verhaal vertelt van de beroemdste inwoner van Bath, de auteur Jane Austen, in het Jane Austen Center. Ontdek het effect dat het leven in de Georgische stad op haar leven en schrijven had. Gekostumeerde gidsen nemen je mee door de tentoonstelling en staan klaar om je zoektocht naar kennis van alle dingen Austen te bevredigen. Proef wat periodiek receptvoedsel, kleed je aan in Regency-kostuum en laat je foto maken met het wereldberoemde waxwork van Jane Austen. Er is een prachtige cadeauwinkel op de begane grond, die unieke items verkoopt die op maat zijn gemaakt voor het Jane Austen Center, en een heerlijke Regency Tea Room op de 2e verdieping, die 17 soorten thee met blaadjes aanbiedt voor bij lokaal gebakken cakes. De rondleiding duurt elke 30 minuten.

Bath: hop-on hop-off-tour door Tootbus Bath Discovery

7. Bath: hop-on hop-off-tour door Tootbus Bath Discovery

Geniet van enkele van de mooiste architectuur die Europa te bieden heeft tijdens een hop-on hop-off tour door Bath. Bekijk de Royal Crescent, het Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey en meer. Dompel jezelf onder in de unieke charme van Bath tijdens twee aparte speciaal ontworpen tours die je naar alle belangrijke toeristische attracties brengen. Stap uit de bus voor een bezoek aan de Romeinse baden of het Koninklijk Theater. Maak fantastische foto's bij Pulteney Bridge, een van de meest pittoreske plekjes in de stad. Verken de andere kant van de rivier de Avon tijdens de Skyline Tour en krijg een fantastisch uitzicht op Bath vanaf de buitenwijken. Zie Prior Park Landscape Gardens, de Universiteit van Bath en het American Museum.

City Sightseeing Bath: hop-on hop-off bustour

8. City Sightseeing Bath: hop-on hop-off bustour

2 routes - 1 kaartje! City Sightseeing Bath Open Top Bus Tour - 'The Queen of English Cities': Bath is een mooie Romeinse en Georgische stad vol prachtige gebouwen. De City Tour neemt je mee naar de Romeinse baden, de Pump Room, de abdij waar de eerste koning van Engeland werd gekroond en de Assembly Rooms. De Skyline-route biedt u de kans om van het platteland te genieten en te genieten van het adembenemende uitzicht over Bath. Tourroutes: Stadstour 1. Hoofdstraat 2. Grote parade 3. Manversstraat 4. Groene Parkweg 5. Korenstraat 6. Westgate-gebouwen 7. Koninginneplein 8. Vergaderruimtes 9. Brock Street/ Royal Crecent 10. Marlborough-gebouwen 11. Weston Road 12. Bovenste Bristol Road 13. Bovenste Bristol Road 14. Koninklijke Avenue 15. Milsomstraat 16. Terraswandeling Skyline-tour 1. Dorchester Street 2. Terraswandeling 3. Noordparade 4. Geweldige Pultney-straat 5. Holburne-museum 6. Beckford Road 7. Bad Spa Hotel 8. Steengroeveweg 9. Bathwick Hill 10. Widcombe Hill 11. Rainbow Woods-boerderij 12. Brassknocker Hill 13. Claverton Down 14. Ralph Allen-school 15. North Road/Shaft Road 16. Koppelverkoop/Noordweg 17. Voorafgaand parkeren 18. Middle Hill Lodge 19. Abdijbegraafplaats 20. Voorafgaande Parkweg 21. Widcombe De Skyline-route biedt de kans om van het platteland te genieten en te genieten van adembenemende uitzichten over Bath.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

9. Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Deze tour is een excursie die alle bezoekers van Londen gedaan moeten hebben. Maak kennis met het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze steencirkel van Stonehenge en de prachtige Georgiaanse stad Bath. Vervoer per bus en rondleidingen op alle locaties zijn inbegrepen. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de Koninklijke familie. Het is nog steeds een officiële residentie van de Koningin. Je bezoekt de indrukwekkende State Apartments, die nog steeds gebruikt worden voor staatszaken en koninklijke ontvangsten. Verken de landerijen van het kasteel en zie de St. George's Chapel uit de 14e eeuw, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en de begraafplaats van veel koningen en koninginnen, waaronder Hendrik VIII en zijn vrouw Jane Seymour. Ga door naar Stonehenge over het platteland van Wiltshire. De oeroude stenenkring Stonehenge wordt omringd door mysteries, is een geweldig staaltje bouwkunst en is het belangrijkste prehistorische monument van Engeland. Ga in westelijke richting verder naar Bath, een mooie georgiaanse stad met prachtige honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische rondleiding langs enkele van de mooiste architectonische bezienswaardigheden van Europa, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, de Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie met de Romeinse baden, die rondom thermale bronnen gebouwd zijn die al meer dan 2000 jaar voor water zorgen.

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

10. Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Stonehenge, het beroemdste prehistorische monument ter werled en door de UNESCO aangeduid als Werelderfgoedlocatie - staat statig en alleen op de open vlakte Salisbury Plain. Stonehenge bestaat al 5.000 jaar en het is nog altijd niet bekend waar dit monument voor diende. Er zijn de laatste decennia al vele discussies gevoerd over de functie van deze constructie: was het een observatorium voor de maan, een tempel voor de zon, of een grote begraafplaats? Tijdens deze dagtour heb je de mogelijkheid om deze plek te verkennen en zelf haar geheimen te ontrafelen terwijl je vol verwondering deze uitmuntende en mysterieuze bouwkundige prestatie in je opneemt. Daarna ga je naar Bath voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen). Met geweldige restaurants, theehuizen, sandwichshops en klassieke Engelse pubs, is er meer dan genoeg om uit te kiezen! Bath is een prachtige Georgiaanse stad met bijzondere gebouwen die in halvemaanvormige cirkels zijn gebouwd, terrassen, en indrukwekkende architectuur. Maak een schilderachtige rit naar het centrum van de stad, waar je meer dan voldoende tijd hebt om de stad op eigen tempo te verkennen. Bezoek de Romeinse baden die bijna 2.000 jaar geleden gebouwd zijn. De magnifieke openbare Romeinse baden en Romeinse tempel zijn gebouwd op de locatie van de enige natuurlijk warmwaterbron in Engeland. Bij dit Werelderfgoed kun je rond het stomende bad - op de Romeinse paden - lopen en zo de oude Romeinse beelden en architectuur bewonderen. Bezoek de Abdij van Bath en de veel gefotografeerde Pulteney Bridge, gebaseerd op de beroemde Ponte Vecchio in Florence. Bovendien kun je het Jane Austen Centrum en de elegante Assembly Rooms uit 1771 zien. Winkel, verken en geniet van een afternoon tea in de Pump Rooms terwijl je naar live klassieke muziek luistert.

Sitemap Bath

Wil je alle activiteiten in Bath ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bath

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.549 beoordelingen

Bruce was een uitstekende gids. Ik heb genoten van zijn geestige en humoristische toespraak over de geschiedenis die we bezoeken. Onze buschauffeur, Tony, was een goede chauffeur en zorgde voor onze veiligheid en comfort. Een pluim voor Golden Tours voor het hebben van deze 2 uitstekende medewerkers en raad anderen ten zeerste aan om bij dit bedrijf te boeken.

Het is het 100% waard, je zult genieten van je tour. Een speciale dank aan onze gids Pablo die geweldig is geweest in het uitleggen van de geschiedenis, het geven van begeleiding bij de bezoeken en het volgen van het schema, ook de chauffeur Amrish die zeer professioneel is geweest.

Just wonderful. But don´t expect too much time at the various sites. If you really want to have an in-depth look you should take a smaller tour. But we saw what we wanted to see and our guide - sorry, I forgot her name, Mary something... - and driver Germain were top.

Great tour with tourguide Bruce and driver Mario! You will have plenty tome to see all the sites and take plenty of photo's. Bruce told is just the right ammount of information but also gave us time to relax. The coach itself was properly arconditioned.

Guide Dowan was very kind! A positive side of COVID-19 was that it was really quite at Stonehenge. You have more than enough time at both places. I highly recommend the tour!