Ontdek het beste van
Bath

Reis terug in de tijd, verken oude baden en drink traditionele thee in deze prachtige Engelse stad.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Bath

Alle activiteiten

168 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Bath

Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

Verken verschillende hoogtepunten in Londen tijdens deze busdagtrip vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontrafel de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor Castle Windsor Castle is doordrenkt van geschiedenis en ligt trots op een weelderig beboste heuvel met uitzicht op de Theems. Het dateert uit de tijd van de Normandiërs, met uitgestrekte aangelegde tuinen en de ronde toren met torentjes. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het koninklijke Windsor, de favoriete weekendresidentie van de koning, is. Geniet van een fascinerend kijkje door het sleutelgat in de weelderige State Apartments, de thuisbasis van kostbare kunstwerken van Rembrandt en Leonardo da Vinci, en bezoek de St. George's Chapel, de sfeervolle laatste rustplaats van voormalige vorsten, waaronder Henry VIII. Je kunt een bezoek brengen aan Queen Mary's Dolls' House, een werkelijk ongelooflijke structuur compleet met werkende liften, stromend water, elektriciteit en wijnflessen, allemaal in het klein! Mysterieus Stonehenge Dwaal door het werelderfgoed en laat u betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op de vlakte van Salisbury, staan rotsen van 40 ton op zichzelf sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringt Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl je de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Trots gelegen op de hellingen van de rivier de Avon, was Bath de eerste stad in Engeland die werd aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de adembenemende Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Bath, beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Verdiep je in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht, op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870. De aankomsttijd in Londen is rond 20:00 uur.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Volg een dagtour vanuit Londen om het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze stenen cirkel van Stonehenge en de prachtige Georgische stad Bath te zien, met de optie om toegang toe te voegen kaartjes in de toer. Geniet van busvervoer en rondleidingen op alle locaties. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de koninklijke familie. Bezoek de magnifieke staatsvertrekken, die nog steeds worden gebruikt voor staatsaangelegenheden en koninklijke recepties. Verken het kasteelterrein en de 14e-eeuwse St. George's Chapel, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en een begraafplaats van koningen en koninginnen, waaronder Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Vervolg uw weg door het platteland van Wiltshire naar Stonehenge. De oude stenen cirkel van Stonehenge, gehuld in mysterie, is een verbazingwekkend staaltje techniek en de belangrijkste prehistorische vindplaats in Engeland. Ga in westelijke richting naar Bath, een prachtige Georgische stad met mooie honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische tour langs enkele van Europa's mooiste architectonische bezienswaardigheden, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie om de Romeinse baden te verkennen, gebouwd rond thermale bronnen, die al meer dan 2000 jaar water leveren.

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Bezoek de oude staande stenen van Stonehenge en het pittoreske Bath tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Geniet van vervoer per bus met airconditioning en een meertalige audiogids voor het prehistorische monument. Het beroemdste prehistorische monument ter wereld en een UNESCO-werelderfgoed, Stonehenge staat alleen op de uitgestrektheid van de Salisbury-vlakte. De oorsprong ervan gaat bijna 5.000 jaar terug en het doel ervan is nog steeds een onderwerp van openbaar debat. In de loop van de decennia zijn er vragen gerezen zoals waar deze enorme verzameling stenen voor bedoeld was en of het een observatorium van de maan, een tempel voor de zon of een uitgebreide begraafplaats was. Tijdens deze dagtour met een bus met airconditioning, krijg je de kans om de site te verkennen en je best te doen om de geheimen te ontrafelen terwijl je je verwondert over dit opmerkelijke en mysterieuze staaltje van oude techniek en design. Vervolgens ga je naar Bath, waar je op tijd aankomt voor de lunch (niet inbegrepen in de tourprijs). Met fantastische restaurants, theehuizen, broodjes- en coffeeshops en klassieke Britse pubs, heb je genoeg keuze voor een plek om te eten! Bath is een prachtige Georgische stad met prachtige halve manen en terrassen en prachtige architectuur. Na een mooie rit naar het hart van de stad, is er voldoende tijd om de stad op uw gemak te verkennen. Bezoek de Romeinse baden die bijna 2000 jaar geleden werden gebouwd. Het prachtige Romeinse openbare badcomplex en de Romeinse tempel werden gebouwd boven de enige natuurlijke warmwaterbron van Groot-Brittannië. Op deze werelderfgoedlocatie kun je op de Romeinse straatstenen rond het stomende zwembad wandelen en de oude Romeinse beelden en architectuur bewonderen. Zie Bath Abbey en de veel gefotografeerde Pulteney-brug, gemodelleerd naar de beroemde Ponte Vecchio-brug in Florence. Daarnaast wilt u misschien het Jane Austen Centre en de elegante Assembly Rooms uit 1771 zien. Winkel, ontdek en drink 's middags thee in de Pump Rooms terwijl u luistert naar klassieke livemuziek.

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Bezoek de iconische site van Stonehenge en ontdek de mysteries met behulp van een informatieve audiogidstour. Geniet van vrije tijd om de mooie stad Bath op je eigen gemak te verkennen tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Londen. Kies of je de Romeinse baden als onderdeel van je tour wilt opnemen. Verlaat Londen en ga per luxe touringcar naar het UNESCO-werelderfgoed Stonehenge. Leun achterover en ontspan tijdens de reis van ongeveer 2 uur (afhankelijk van het verkeer) en geniet vanuit het comfort van de bus van het adembenemende uitzicht op het platteland. Bij aankomst bij de mythische staande stenen cirkel op Salisbury Plain, heb je ongeveer 90 minuten om het megalithische gebied op eigen gelegenheid te verkennen. Download de Stonehenge audiotour-app om het meeste uit uw bezoek te halen. Ga dan verder naar Bath, beroemd om zijn Georgische architectuur. Profiteer van een drop-off in het stadscentrum en ga ongeveer 2,5 uur op eigen gelegenheid de historische stad verkennen of ontspan in de Romeinse baden (afhankelijk van de gekozen optie). Bewonder bezienswaardigheden zoals Bath Abbey en de Royal Crescent.

Stonehenge & Bath: Dagvullende tour per bus vanuit Londen

Stonehenge & Bath: Dagvullende tour per bus vanuit Londen

Maak een dagtrip naar twee essentiële historische Engelse bezienswaardigheden: Stonehenge en de pittoreske stad Bath. Bewonder de mysterieuze staande stenen voordat je wat tijd doorbrengt in de prachtige stad Bath. Stap in je luxe touringcar en rijd naar het mysterieuze Stonehenge. Bewonder de ontzagwekkende plek, waarvan de ware betekenis verloren is gegaan in de nevelen van de tijd. Na Stonehenge heb je minstens 2 uur de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden van Bath te verkennen. Bekijk Pulteney Bridge en het Bath Circus en krijg inzicht in hoe Bath uitgroeide tot de attractie van wereldklasse die het nu is. De stad heeft prachtige architectuur, geweldige winkelmogelijkheden, pubs, cafés en nog veel meer. Je hebt genoeg tijd om de attracties van Bath zelf te ontdekken, zoals het Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey of de Romeinse baden. Als je ervoor kiest om een bezoek aan de Romeinse baden toe te voegen, bekijk dan deze must-see bestemming. De baden zijn gebouwd op de plek van de enige thermale warmwaterbronnen in Groot-Brittannië en zijn een van de beroemdste en belangrijkste Romeinse locaties in Europa.

Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

Begin je tour 's ochtends of 's middags bij Bath Abbey in het stadscentrum. Zie het allerbeste van Bath, zowel vroeger als nu. Ontmoet je gids en begin met een bezoek aan een aantal hoogtepunten, waaronder Pulteney Bridge en Bath Abbey. Ga verder naar de Romeinse baden en volg je gids om de fascinerende voorwerpen en nalatenschappen te zien die de Romeinen in Bath hebben achtergelaten tijdens hun bezetting van het gebied. Wees getuige van het wonderbaarlijke fenomeen van de hete geothermische bronnen van Bath. Bewonder vervolgens de betoverende Georgische architectuur van deze unieke stad. Van de magnifieke Royal Crescent tot het mysterieuze Circus, bekijk het beste van de pracht en praal van de 18e eeuw. Loop van de centrale Pump Rooms naar de weelderige Upper Assembly Rooms en kom uiteindelijk aan bij de weelderige Royal Crescent en het mysterieuze Circus. Bath biedt een verbluffende verscheidenheid aan adembenemende architectonische juweeltjes. De tour is speciaal bedacht om je het allerbeste van Bath te laten zien. Je gidsen zijn leuke, boeiende lokale professionals die de geschiedenis van de stad echt toegankelijk maken voor bezoekers van alle leeftijden.

Bath: begeleide spooktocht

Bath: begeleide spooktocht

Ga mee met je gids terwijl ze je meenemen op een reis om de vele spookachtige locaties rond de stad Bath te ontdekken. Luister naar verhalen over de geesten van middeleeuwse monniken, opgehangen criminelen, gemartelde heksen, poltergeisten en meer. Kom meer te weten over de geschiedenis en het spook van elke site en bezoek beroemde locaties zoals Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal en Victoria Parkeren. Dwaal door verborgen steegjes en stop bij spookachtige hotspots, waaronder een bijzonder grimmige locatie direct naast de laatst bekende residentie van Jane Austen in de stad. Geniet van een interactieve wandeling waarbij bezoekers worden aangemoedigd om deel uit te maken van de verhalen. Voel je je moedig? Meld je aan voor een paranormaal experiment tegen het einde van je tour, een hoogtepunt van de spannende avond.

Bath: Wandeltour met gids

Bath: Wandeltour met gids

Ervaar de UNESCO Werelderfgoedstad Bath tijdens deze stadsrondleiding met gids. Je deskundige gids geeft uitleg over de geschiedenis, de architectuur en enkele van de vele verhalen die Bath tot zo'n fantastische plek hebben gemaakt om te bezoeken. Tijdens de rondleiding zie je de iconische bezienswaardigheden van Bath, waaronder de Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge en Bath Abbey. Dwaal door de stad terwijl je gids de geschiedenis, architectuur en de mensen van Bath tot leven brengt door middel van een levendig en leuk commentaar bij elke stop in de stad. Stel ze veel vragen en test misschien zelfs de grenzen van hun kennis. Krijg voorkennis over de beste tijden om bepaalde bezienswaardigheden te bezoeken.

Bath: Hop-on, hop-off-ontdekkingstour Tootbus Bath

Bath: Hop-on, hop-off-ontdekkingstour Tootbus Bath

Ontdek de prachtige architectonische gebouwen van Bath tijdens deze bustour met open dak. Bekijk The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey en The Roman Baths terwijl je door deze prachtige Europese stad toert. Ervaar de unieke charme van Bath met de City Tour en The Skyline Tour in 2 dagen. Bekijk tijdens de stadsrondleiding de Romeinse baden, de abdij en het Theatre Royal Bath. Stop bij Sally Lunn's, een van de oudste huizen in de stad, en proef een originele en heerlijke Bath Bun. Vergeet niet om foto's te maken bij Pulteney Bridge, een van de meest pittoreske plekjes in de stad. Nadat je het stadscentrum hebt verkend, spring je op The Skyline Tour om de andere kant van de rivier Avon te zien en het adembenemende uitzicht over de stad te bewonderen. De tocht voert je langs Prior Park Landscape Gardens, de Universiteit van Bath en het American Museum. Je kunt het meertalige audiocommentaar gebruiken om meer te leren over de rijke geschiedenis van Bath.

Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

Bath: Sightseeing-boottocht met Prosecco

Bekijk de hoogtepunten van Bath vanaf het water tijdens een gedeelde of privécruise op een gerestaureerde cruiser uit de jaren 60. Kies voor de standaardoptie om te genieten van twee glazen Prosecco terwijl je in de zon of bij het kolenvuur zit te loungen. Vier uw feest of bijeenkomst met de bodemloze Prosecco en gin-proeverijcruises. Geniet op zonnige dagen van een open kuipdak op de boot, of blijf op koelere dagen knus en warm bij een echt kolenvuur. Terwijl u geniet van uw reis aan boord van een authentieke, gerestaureerde kleine cruiser uit de jaren 60, zal uw schipper u wijzen op de belangrijkste bezienswaardigheden. Bekijk de ingang van het Kennet and Avon Canal, dat Londen met het Bristol Channel verbindt, en vaar onder de North Parade Bridge door. Pas op voor nestelende slechtvalken in de 19e-eeuwse St. John's Church en bekijk Pulteney Bridge, de snelstromende stuw en de architectuur van het stadscentrum, waaronder de 17e-eeuwse Bath Abbey. Voor standaard privé- en gedeelde touropties, geniet van je uitzicht met twee glazen Prosecco terwijl je onder Halfpenny Bridge door vaart en de locatie ziet waar de oude werven stonden, het centrale punt van Bath's handelsbetrekkingen met Bristol sinds de 18e eeuw. p> Privé bodemloze Prosecco-cruise Voor groepen, feesten en andere feesten, pomp het deel op met de privé bodemloze Prosecco-cruise-optie. Laat de prosecco stromen terwijl je het feest gaande houdt. Geniet van toegang tot het ingebouwde muzieksysteem om al je favoriete nummers af te spelen. Private Gin Proeverij Cruise Of drink een G&T met vrienden met de optie privé-gin-proeverijcruise. Zet de muziek van uw keuze aan en geniet van kenmerkende bootcocktails. Leun achterover terwijl uw gidsen u door drie gedistilleerde dranken uit de Gin-collectie leiden, voordat u een toast uitbrengt met uw favoriete gin en mixer.

Veelgestelde vragen over Bath

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Bath?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Bath op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Bath

Activiteiten in Bath

Steden in Engeland

Andere activiteiten in Bath

Wil je alle activiteiten in Bath bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bath

Gemiddelde beoordeling

4.6
(8.744 beoordelingen)

Een ongelooflijke gids en een zeer zorgvuldige en attente chauffeur. Pauly is alles wat je van een gids verwacht en meer: attent, leuk en goed geïnformeerd over elk onderdeel van de tour. Hij maakte de ervaring plezierig en duidelijk, ook al beschik ik niet over alle vaardigheden die nodig zijn om Engels te begrijpen.

Alle 3 de sites die we zagen waren geweldig! Stephan was onze gids en hij was geweldig, ook grappig. We hadden graag meer tijd in Windsor en Bath willen doorbrengen, maar aangezien het een dagtour is, begrijp ik de tijdsdruk. Onze gids benadrukte dit in het begin. Wij zouden zo weer boeken!

Onze gids was uitstekend, het hele proces was zeer goed georganiseerd en uitgevoerd. Onze gids heeft er veel zorg aan besteed om ons tussen de stops door veel informatie te geven. Het is zeker een drukke dag, maar zeker de moeite waard! Zou het ten zeerste aanbevelen.

Het was heerlijk, je krijgt ongeveer een uur per plaats, het is veel in de bus, maar het moet wel zo zijn om te komen waar je heen wilt. Bruce en Amrish waren geweldig en de gids is heel duidelijk met details en tijdschema's. Ik zou het aanraden.

Deze reis gemaakt als verjaardagscadeau voor mezelf. De duiker (Armando) en de gids (Yzchi) zijn geweldige professionals en werken goed samen als een team. De attractie-ervaring is uniek.!! Een perfecte verjaardagservaring voor mij.