De populairste activiteiten van Baveno

Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

1. Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

Bezoek de Borromeïsche eilanden van het Lago Maggiore tijdens een hop-on hop-off-boottocht vanuit Baveno. Spring tussen de eilanden Madre, Bella en Pescatori en heb tijd om ze te verkennen. Stap aan boord van uw boot en vertrek vanuit Baveno, vaar het meer in richting uw eerste eiland. Aankomst op het eiland Madre, waar u de beroemde Engelse botanische tuinen en Palazzo Borromeo kunt bewonderen. Verlaat Madre naar Bella Island. Sta versteld van het barokke paleis, de Italiaanse tuinen en 10 terrassen die aflopen naar het meer. Ga naar het eiland Pescatori om de charmante effecten van het pittoreske vissersdorpje met kronkelende steegjes en gebouwen met meerdere verdiepingen te voelen. Sluit uw tour vanuit Pescatori af met een terugkeer naar Baveno.

Hop on, hop off-boottocht naar Isola Bella

2. Hop on, hop off-boottocht naar Isola Bella

Vertrektijden van de tour starten van 9.30 uur tot 13.45 uur (laatste vertrek van de dag).Laatste dagelijkse retouren 17\18 op basis van de periode.In maart , april en oktober wordt de tour alleen aangeboden in het weekend en op feestdagen.In de maanden mei, juni, juli, augustus en september wordt de tour aangeboden van maandag tot en met zondag.Vrije tijd op de eilanden.Bij slecht weer gaat de tour niet door.

Lago Maggiore: les Pasta en Tiramisu in kleine groep

3. Lago Maggiore: les Pasta en Tiramisu in kleine groep

Je kunt Italië niet bezoeken zonder minstens één pastagerecht te hebben geprobeerd... Dus we leren je er twee! Leer hoe u 'sfoglia' (verse pasta) met de hand rolt en hoe u met uw Cesarina 2 eenvoudige verschillende soorten pasta vanaf nul bereidt. Als kers op de taart leer je ook de iconische Tiramisu bereiden. Deel je passie voor de Italiaanse keuken terwijl je nieuwe vrienden maakt in deze praktische kookles. Het is een geweldige manier om de Italiaanse cultuur echt te ervaren. Le Cesarine is het oudste netwerk van thuiskoks van Italië in het hele land. Het zijn gastvrije gastheren die de deuren van hun eigen huis openen voor nieuwsgierige reizigers voor meeslepende culinaire ervaringen.

Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

4. Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

Vaar over het Lago Maggiore in uw eigen privéboot, bestuurd door een chauffeur die u rond het meer en de 3 Borromeïsche eilanden vaart. Geniet van de betoverende sfeer van een van de grootste en bekendste meren van Italië. Bewonder het adembenemende landschap van de omliggende bergen en dorpen terwijl u vaart. Kies de meest geschikte boot voor uw gelegenheid, of het nu romantisch of gezinsgericht is. U kunt ook kiezen voor verschillende tours of routes tijdens uw uurtje aan het Lago Maggiore. Geniet van varen naar de Borromeïsche eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola Pescatori. U kunt ook worden meegenomen naar de kustplaatsen Stresa, Verbania en meer.

Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

5. Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

Een speciale route leidt bezoekers naar de Borromeïsche Golf: Isola Madre, Isola Pescatori en Isola Bella en de kustplaatsen zoals Verbania, Baveno en Stresa Instappen vanaf Stresa Piazza Marconi richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen, zoals kasjmiercipres, bougainvillea, enz.... Nadat we het eiland hebben omzeild, varen we richting Isola dei Pescatori, de enige die permanent bewoond is het hele jaar door en beroemd over de hele wereld om zijn pittoreske dorp en zijn vele typische restaurants die beroemd zijn om de vis uit het meer. We eindigen uw cruise met een rondvaart door Isola Bella, varend rond het Borromeo-paleis en de prachtige Italiaanse barokke tuin met zijn 10 terrassen. Deze tour is een van de meest gebruikte services om de betoverende Borromeïsche eilanden en het Lago Maggiore te bereiken. Ideaal voor diegenen die graag vrij in hun eigen tempo reizen, deze tour stelt je in staat om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het meer.

Van Stresa/Baveno: boottocht Verbania Pallanza en eiland

6. Van Stresa/Baveno: boottocht Verbania Pallanza en eiland

Laat Stresa achter je en maak een ontspannende panoramische cruise rond de Borromeïsche Golf, en stop in een van de beroemdste villa's, Verbania Pallanaza. Vaar rond de Borromeïsche Golf, beroemd over de hele wereld vanwege zijn unieke bewondering voor enkele van de meest karakteristieke villa's in de stijl van het Verbano-gebied en stop bij een van de beroemdste villa's in dit gebied, Verbania Pallanza. Vaar uit voor deze toeristische cruise en bewonder een van de meest tot de verbeelding sprekende uitzichten op het Lago Maggiore, de Borromeïsche Golf, voordat u van boord gaat in Verbania Pallanza. Bekijk een plek waar toerisme en cultuur meer tot leven komen, vanuit een dorp dat eruitziet als een balkon van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het meer, zoals Villa Giulia of Villa Rusconi Clerici.Bekijk enkele van de meest fascinerende tuinen en parken in Italië terwijl in het gebied, waarvan de pracht en perfecte staat van onderhoud de fantastische atmosfeer van het meer benadrukken.

Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

7. Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

Verken een Borromeus eiland naar keuze met een retourboottransfer vanuit Stresa. Neem zoveel tijd als u wilt om de bezienswaardigheden te bekijken voordat u terugkeert. Ontmoet de boot direct bij de aanlegsteiger van uw hotel en begin aan een mooie rit over het Lago Maggiore. Kies een van de eilanden om te ontdekken: Isola Bella, Isola dei Pescatori of Isola Madre. Ontspan op de boot en geniet van het schilderachtige uitzicht op het meer terwijl je naar het eiland vaart. Blijf en bekijk de bezienswaardigheden zo lang als je wilt, je boot wacht op je als je klaar bent.

Borromeïsche Golf: rondvaart

8. Borromeïsche Golf: rondvaart

Vaar mee op deze Borromeïsche Golf-cruise en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap vanaf het water. Passeer Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella. Bewonder het Borromeo-paleis. Vertrek vanuit Stresa richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen en om zijn villa die u sprakeloos zal maken. Na een volledige rondreis over het eiland te hebben gemaakt, gaat u richting het vissersdorpje Isola dei Pescatori (Visserseiland), het enige eiland dat het hele jaar door permanent bewoond is. Ontdek een reeks oude huizen met een rijke geschiedenis. Rond uw cruise af met een rondleiding door Isola Bella vanaf het water. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de gedenkwaardige tuinen en terrassen, waar u, als u geluk heeft, enkele witte pauwen kunt zien gluren.

Zomerboten: Tour Hop On Hop Off 3 Borromeïsche eilanden

9. Zomerboten: Tour Hop On Hop Off 3 Borromeïsche eilanden

Moedereiland met zijn Engelse botanische tuinen. Bella Isola beroemd over de hele wereld vanwege zijn barokke paleis en de prachtige Italiaanse tuinen. Typisch vissersdorpje op het eiland.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Baveno

Baveno

In de buurt van Baveno

Meer zien

Andere activiteiten in Baveno

Wil je alle activiteiten in Baveno bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.