Kies data

Bay of Cádiz, Spain Privétours

  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Bay of Cádiz, Spain

Wil je alle activiteiten in Bay of Cádiz, Spain ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Zeer mooie tour, verfraaid door Manuel, de gids: ongelooflijk goed geïnformeerd over elk onderwerp: geschiedenis, cultuur, eten en entertainment. Altijd klaar om u te adviseren en beschikbaar voor alle vragen, zelfs onderwerpen die geen verband houden met de reis. Een dag met zulke mensen doorbrengen maakt niet alleen de reis, maar de hele vakantie veel mooier.

Absoluut een aanrader!

Uitstekend !! De gidsen sommige leraren !! In aanvulling op een zeer goede verklaring, als iemand erom vroeg, reageerden ze zeer hartelijk. Je zou kunnen zeggen dat ze het vak kennen. Zeer goede energie Ik zou dit bedrijf zeker meenemen en / of aanbevelen voor nog een reis. Heel erg bedankt van mij en de andere 5 mensen uit mijn groep!

Leuke tour met echt aardige mensen! De gids Manuel was erg behulpzaam en behaagde iedereen. Ik zou Jerez de la Fronteira alleen uit het reisschema halen. Dat was de mening van iedereen die op de tour was. We waren met 8 personen en dit hebben we ook aan de gids verteld.

Frederico is een gemotiveerde gids met veel kennis. Een hoogtepunt is zeker een bezoek aan de brandewijnfabriek. Cadiz is ook mooi. De oudste stad van Europa hebben bezocht is iets.

Goede verrassing, het is niet alleen de kust, het bezoek aan de stad en de vakantie in Jerez zijn perfect.