Datums kiezen

Beaconsfield Historic House

Beaconsfield Historic House

Beaconsfield Historic House: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Prins Edwardeiland: wandeltocht door Charlottetown in kleine groep

1. Prins Edwardeiland: wandeltocht door Charlottetown in kleine groep

Verken Charlottetown tijdens een begeleide wandeling van 2 uur, waar u kunt genieten van een combinatie van geschiedenis, bezienswaardigheden en entertainment. Je dag begint aan de waterkant van de stad bij Confederation Landing. Vanaf hier ga je naar Great George St., dat bekend staat om de evolutie van de architectuur die onderweg wordt getoond. Aan de ene kant zie je prachtig bewaard gebleven Georgische architectuur en aan de andere kant van de straat zie je neogotische architectuur. Terwijl je rustig door de straat loopt, passeer je het Bishops Palace en de Basilica Cathedral, die worden beschouwd als het bepalende silhouet van Charlottetown. Vervolgens wandel je over het terrein van Province House, bekend als de geboorteplaats van de Confederatie, voordat je naar Victoria Row gaat. Dit gebied staat bekend om zijn dagelijkse live-entertainment, lokale artiesten, ambachtelijke winkels, cafés en boer-tot-bordrestaurants. Daarna bekijk je het Confederation Centre of the Arts, waar het wereldberoemde toneelstuk Anne of Green Gables al meer dan 50 jaar wordt gespeeld. Je tour gaat dan verder terwijl je meerdere bezienswaardigheden passeert, zoals Confederation Court Mall, City Hall en Rochford Square. Ga dan naar de overheidsgebouwen van Prince Edward Island, een prachtig voorbeeld van brutalistische architectuur. Hier bezoekt u het Beaconsfield Historic House en het Government House van Prince Edward Island, dat tegenwoordig dienst doet als het huis van de luitenant-gouverneur van Prince Edward Island. Hierna ga je terug naar je ontmoetingspunt terwijl je over de Victoria Boardwalk wandelt. Onderweg passeer je het Culinary Institute of Canada, de Queen Charlotte Armory en het PEI Convention Centre en kom je terug bij Peakes Quay en Confederation Landing voor het einde van je tour.

Charlottetown, PE: Murder Mystery Detective Experience

2. Charlottetown, PE: Murder Mystery Detective Experience

Kruip in de huid van een nieuwbakken rechercheur die van commandant Mahoney de opdracht krijgt een aangrijpende zaak op te lossen... een moord in de straten van Charlottetown. Tijdens dit audio-avontuur voor het oplossen van misdaden bezoek je elk van de 10 locaties die op de kaart staan aangegeven, persoonlijk of virtueel via de webversie (inbegrepen). Je hebt de keuze om het centrum te verkennen met de wandelkaart, of een van de twee autoroutes te volgen aan de rand van de stad. *zie afbeeldingen voor exacte routes Nieuw in 2024 is dat je de binnenstad ook vanaf je bank kunt verkennen terwijl je de webversie speelt op een apparaat met browser (pc, tablet, cast naar Smart TV). Je parkeert of stopt op elke locatie, luistert naar het audioverhaal en stelt je detectivevaardigheden op de proef door aanwijzingen te verzamelen en het bewijs samen te voegen. Aan het einde maak je je conclusies en vaardig je een arrestatiebevel uit. Je algemene detectivevaardigheden worden ook getest, met als hoogtepunt een Case Performance Score om je speurvaardigheid te meten. Deze game is geschikt voor solodetectives, dynamische duo's of groepen mysterie-enthousiastelingen en laat je opgaan in een audioverhaal vol intrige. Het spel wacht, detective - ben jij bereid om de zaak op te lossen?

Charlottetown: Audiogids op app-basis

3. Charlottetown: Audiogids op app-basis

Maak kennis met de stad Charlottetown met deze audiogids. Download de app op je telefoon, ga eropuit en ontdek de historische en culturele schatten die de stad zo bijzonder maken. Bekijk bezienswaardigheden zoals de St. Dunstan's Basilica Cathedral, Connaught Square en het Irish Settlers Monument. Begin met het downloaden van de app naar uw smartphone. Ga vervolgens naar de haven waar je ervaring begint. Dwaal door de jachthaven, Peakes Quay en door de levendige voetgangersstraat Victoria Row. Luister naar je audiogids die je alles vertelt over de oprichting van de stad en de vroege geschiedenis van Canada. Leer bijvoorbeeld hoe Prince Edward Island door Europeanen werd ontdekt en vervolgens werd overgedragen aan Britse landheren. Ontdek hoe de eilandbewoners hun onafhankelijkheid bereikten, terwijl ze op de rand van een faillissement stonden, en wat hen uiteindelijk overtuigde om zich bij de Confederatie aan te sluiten. Zie St Dunstan's Basilica, een van de slechts 26 basilieken in Canada, en een van de meest zichtbare bezienswaardigheden in de stad. Loop langs de geboorteplaats van de Canadese Confederatie, Province House National Historic Site, een van de oudste functionerende parlementaire gebouwen ter wereld. Bezoek het Irish Settlers Monument en betuig je respect aan de meer dan 10.000 Ierse immigranten die voor het eerst naar het eiland emigreerden. Terwijl je daar bent, hoor je over de geesten die de tragedie van een brandend spookschip voorspelden, en over een verbannen Ierse God die op de loer ligt in de rotsen bij het monument. Als u tijdens uw wandeling trek krijgt, kunt u een hapje eten in een van de vele restaurants op de werf (niet bij de prijs inbegrepen). Maak uw keuze uit Lobster on the Wharf, het Culinary Institute of Canada, COWS-ijssalon en meer. Ontdek wat de lokale keuken te bieden heeft. Geniet van een paar van de verborgen eigenaardigheden van de stad, zoals een kanon die op het trottoir is geplant, en beelden van Eckhart, de muis uit David Weale's bestseller The True Meaning of Crumbfest. Ontdek hoe de PEI-spoorweg een van de meest kromme spoorbedden ter wereld werd.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Beaconsfield Historic House: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Beaconsfield Historic House

Wil je alle activiteiten in Beaconsfield Historic House bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.