Belek
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Belek

Belek: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Belek

Het raften is erg leuk, dus ik zou zeker aanraden het te gaan doen! Wel een paar dingen die je gewoon moet weten zodat je geen verrassingen krijgt; het daadwerkelijk raften is 1.5-2u, de overige tijd is met name vervoer en nog wat instructie, wachten en lunch. Het is geschikt voor alle leeftijden dus ga er niet vanuit dat het enorm spannende stroomversnellingen zijn, maar nog erg leuk! Er zijn vele toeristen die dit doen, dus soms druk op rivier maar je bent ook veel bezig met andere boten natspetteren en de captains maken er een show van, dus ook grappig en leuk.. Gezien de prijzen van de activiteit zelf vrij laag zijn proberen ze nog vanalles te verkopen (wetsuit, waterschoenen, extra snackje, waterdichte telefoonhoes, zonnebriltouwtje) de waterschoentjes zijn handig (als je ze al hebt; meenemen) maar voor de rest volstaat je zwemkleding gewoon. Gezien we dit al wisten vantevoren, een zeer leuke dag. Dit moet je gewoon gedaan hebben daar, in de prachtige natuur!

Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof Beoordeeld door Anoniem, 10-10-2019

Leuke ervaring zaten met 8 Nederlanders in de boot. Hadden een begleider die van een lolletje hield en dat was zeer prettig. We deden dingen die andere niet deden. We deden teamwork waardoor de tocht extra leuk was. Had mijn Gopro op de helm gemonteerd super ervaring

Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof Beoordeeld door Jeroen, 09-08-2019

Ik las slechte beoordelingen over get your gide maar ik ben zeer tevreden! Via whatsapp contact gehad over hoelaat ze ons zouden ophalen, hele dag is perfect verlopen en was enorm leuk! Een hele dag vermaak voor maar 20 euro per persoon. Top!

Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof Beoordeeld door Yvonne, 14-09-2019

de moeite waard en Oksana is een goede gids

alleen dat de lokale agent de zondagavond om 17 uur nog geen kontakt had opgenomen en wij moesten beginnen mailen met get your guide om de maandag om 3.15 te vertrekken en in het hotel waren er problemen met internet

Cappadocië: excursie van 2 dagen Beoordeeld door SALVADOR, 20-09-2019

De transfer was erg laat en kon ons niet vinden op de afgesproken plek. Het raften zelf was erg leuk, wel rustig omdat het in het najaar was.

Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof Beoordeeld door Anna, 02-10-2019