Kies data

Belfast City Hall

Overzicht activiteiten in Belfast City Hall

Wil je alle activiteiten in Belfast City Hall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 4.395 beoordelingen

De reis was goed en ik raad het mensen van alle leeftijden aan. De bus was op tijd en we hadden snel tijd om te stoppen op andere bestemmingen dan die in de excursie waren opgenomen. Voor de reis dient u voldoende warme kleding en een paraplu mee te nemen. Vooral op de Giant's Causeway was het erg winderig en kil. Gids Noel en chauffeur Tomas waren aardig en relaxed en hielpen met alles.

Was een leuke tour met guide Noel en chauffeur Robert. Eerder deze week al met deze touroperator de tour naar de cliffs of moher gedaan. Beide tours waren goed verzorgd, voldoende tijd bij alle stops. Deze tour was heel afwisselend met veel leuke dingen om te doen en zien. Zeker een aanrader!!

Sterk aanbevolen tour om enkele van de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Noord-Ierland te bezoeken, zoals de Giants' Causeway en de Dark Hedge, evenals verschillende panoramische stops. Allemaal nog leuker en plezieriger gemaakt dankzij de zeer aardige en behulpzame gids Mark.

Had a great day with Luke & Thomas. Would definitely recommend this trip! Learned a lot about the history and cities of Ireland and Northern Ireland.

with our driver Fred and tour guide Ferard, it was an amazing experience. Full with storytelling, history and extra tips for sightsees.