Belfast
1 dag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Belfast : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Belfast a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 481 beoordelingen

Het was echt geweldig. Super leuke tourguide Daniël maakte er echt een feestje van!! De driver Arinal (als je het zo schrijft) was snel, behendig en een fijne buschauffeur! Daniël gaf leuke weetjes, vertelde stukjes geschiedenis, is erg vlot als persoon en zong nog live met zijn gitaar! Zeker een aanraden!

It was educational, and fun! The tour contains a lot of history, and personal story's, I would recommend this to anyone! Do some historical research yourself before you go on the tour. Because a lot of information is coming your way, to have some historical background knowledge is adviceable.

De bus is een luxe, als je langer dan 1.81 ben kan je wat last krijgen van de benen aangezien het erg op elkaar staat. Advies neem drinken en een broodje mee, de eerste eet mogelijkheid is om 11:00 en 14:00. Giant Causeway en touwbrug zijn moeite waard.

Het was een geweldige ervaring. Ben op veel plekken geweest maar dit was bijzonder. De kliffen, het geweld van het water en wat erosie met de natuur doet.

We hadden een erg gezellige reisleider en de bezienswaardigheden bij de trip waren fantastisch!