Kies data

Belfast Aanbiedingen

Belfast Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

Vanuit Belfast: dagtour Giant’s Causeway en Game of Thrones

1. Vanuit Belfast: dagtour Giant’s Causeway en Game of Thrones

Neem deel aan deze tour voor een onvergetelijke dag langs de oude kust van Antrim naar de wereldberoemde Giant's Causeway. Je bezoekt eerst Carrickfergus Castle voordat je verder reist naar de oude kustroute van Antrim, waar je door de kleine steden en dorpen komt, terwijl je naar de verhalen die daarbij horen luistert. Vervolg je tocht langs de kust en reis door de negen Glens of Antrim waarover je de mythen en legendes hoort van de feeën en kabouters die in deze Glens verblijven. Je reist daarna door het kustplaatsje Ballycastle voordat je de historische toegangsweg van de vissers bereikt – de touwbrug van Carrick-a-Rede. Pauzeer om het uitzicht van White Park Bay te bewonderen en de verhalen achter de prachtige bezienswaardigheden te horen. De laatste halte van de dag is op de Giant's Causeway, waar je de historische stenen kunt bekijken en meer te weten komt over de legende van de Giant Finn MacCool en hoe en waarom hij de Causeway heeft aangelegd. Nadat je alles hebt verkend, reis je rechtstreeks via de landinwaartse route terug naar Belfast.

Van Belfast: Giant's Causeway en Titanic Belfast Tour

2. Van Belfast: Giant's Causeway en Titanic Belfast Tour

Ontdek de Giant's Causeway en de hoogtepunten van County Antrim tijdens een begeleide dagtrip vanuit Belfast. Bekijk enkele van de filmlocaties van Game of Thrones en bezoek de grootste Titanic-tentoonstelling met inbegrepen toegangskaarten. Verlaat het centrum van Belfast en reis door het platteland van Antrim naar de ruïnes van Dunluce Castle om een paar foto's te maken van het kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Het kasteel was te zien in Narnia en Game of Thrones als het fort van Greyjoy's huis. Een hoogtepunt van de dag is de Giant's Causeway, een UNESCO-werelderfgoed. Geniet ongeveer 2 uur van het verkennen van de 40.000 in elkaar grijpende zeshoekige stenen zuilen die 60 miljoen jaar geleden tijdens een vulkaanuitbarsting werden gevormd. Luister naar de legende van de Giant Finn McCool terwijl je de kusten van de Atlantische Oceaan bewondert voordat je stopt bij de Dark Hedges. Deze locatie werd beroemd gemaakt door Game of Thrones als de locatie waar Arya Stark haar liet ontsnappen langs The Kings Road. Reis door de tunnelachtige laan van met elkaar verweven beukenbomen en maak een aantal spectaculaire foto's van een van de meest bezochte locaties in Noord-Ierland. Bezoek op de terugreis naar Belfast de Titanic Belfast (toegang inbegrepen). Beleef de Titanic als nooit tevoren, verspreid over negen galerijen, met meerdere dimensies aan de tentoonstelling. Ervaar een combinatie van speciale effecten, attracties, reconstructies op ware grootte en interactieve functies. Kom meer te weten over het Titanic-verhaal vanaf haar conceptie in Belfast in de vroege jaren 1900, via haar constructie en lancering, tot haar beruchte eerste reis en catastrofaal einde. Na je bezoek kom je terug in Belfast waar de reis begon.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Belfast

Welke topattracties zijn een must-see in Belfast?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Belfast?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Giant's Causeway

Belfast: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Overzicht activiteiten in Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8 beoordelingen

Grote waarde voor het geld. Onze gids / chauffeur Lindsay was geweldig. We hebben veel van hem geleerd over de geschiedenis van het land en hij heeft veel moeite gedaan om onze dag goed te maken. De Giant's Causeway was geweldig. We hadden genoeg tijd om te verkennen voordat we gingen lunchen. Twee meisjes waren te laat, dus Lindsay vroeg ons om ze een staande ovatie te geven, zodat ze niet weer te laat zouden zijn bij de volgende halte. Mooie schilderachtige route. Zou het ten zeerste aanbevelen.

We boekten de Game of Thrones & Giants Causeway-reis. Het was echt een leuk dagje uit. Onze chauffeur Linsey was erg grappig en informatief. Klaar om alle vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat we allemaal tijd hadden bij onze haltes om rond te kijken en foto's te maken.

Geweldig dagje uit en uitstekende gids / chauffeur. Er was de hele dag genoeg te zien, en ook een paar toiletstops. Het weer was niet geweldig, maar we hadden zo'n goede tijd. Sterk aanbevolen, en veel waar voor uw geld.

Mooie ervaring - interessante en informatieve gids / chauffeur, prachtige landschappen en geweldige tijd op The Giant's Causeway, gewoon teleurgesteld dat ik de touwbrug niet kon ervaren.

De reis is goed georganiseerd, je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden met de juiste tijd bij elke stop