Belfast: Titanic-tour met bezoek aan SS Nomadic

Belfast: Titanic-tour met bezoek aan SS Nomadic

Vanaf US$ 26,52 per persoon

Hoor het verhaal van de legendarische oceaanstomer en haar noodlottige reis over de Atlantische Oceaan op de Belfast Titanic Experience, 's werelds grootste tentoonstelling over de Titanic. Reis door 9 galerijen op de plek waar de Titanic gebouwd is.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de galerijen van Titanic Belfast - de oorspronkelijke scheepswerf van het historische schip
 • Hoor het verhaal van 's werelds meest beroemde oceaanstomer, van de bouw tot het tragische einde
 • Zie de helling waar de Titanic te water werd gelaten
 • Bewonder bij de tentoonstelling de details van de bouw van de Titanic en het luxe interieur
 • Bezoek de SS Nomadic, model voor de Titanic, het laatst overgebleven White Star Line schip ter wereld
 • Bewonder het sierlijke interieur, en hoor hoe het leven aan boord was voor passagiers en bemanning
 • Bekijk de live links naar lopende verkenningen op de bodem van de zee
Volledige beschrijving
Doe 's werelds grootste Titanic-tour in de historische scheepswerven van Belfast, waar de ten dode opgeschreven oceaanstomer de Titanic werd gebouwd. Het avontuur begint op het moment dat je het grote atrium van het gebouw binnen loopt, omgeven door 4 vleugels van scheepsrompen. Reis door 9 grote galerijen met een supermoderne interactieve tentoonstelling om het ware verhaal van de Titanic te ontdekken - van de conceptie in Belfast in het begin van de 20e eeuw, via de bouw en lancering naar de beroemde 'maiden voyage' en de legendarische plaats in geschiedenis. Leer over het Belfast van het begin van de 20e eeuw als bloeiende stad, en doe een spannende rondleiding langs de presentaties van de scheepswerven en de Titanic in aanbouw. Zie hoe het schip te water gelaten werd, en bewonder het luxe vakmanschap van het interieur. Hoor de verhalen van de passagiers, bemanning, en de helden van de dag. Herbeleef het dramatische tragische einde en zie het wrak op haar rustplaats op de oceaanbodem. Reis naar de bodem van de Noord-Atlantische Oceaan in het Exploration Centre, met links naar hedendaagse onderzeese verkenningen. Als je een aandenken aan deze reis wilt - er is genoeg om uit te kiezen in de Titanic Store. Eindig met een bezoek aan de SS Nomadic, het laatst overgebleven White Star Line-schip en de grootste Titanicreplica van de wereld. Bekend als model voor de Titanic en ongeveer een kwart van de grootte, hier kun je de oorspronkelijke sierlijke deuren, panelen, pleisterwerk, en trappen zien - net als de passagiers van de Titanic destijds. Zie hoe het leven was als bemanningslid.
Inbegrepen
 • Toegang tot de Titanic Belfast interactieve galerijen
 • Toegang tot de SS Nomadic
 • Eten en drinken
 • Audiogids
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

1 Olympic Way, Queen's Road, Belfast, BT3 9EP

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat Titanic Belfast een getimed toegangssysteem hanteert Dit kaartje is geen garantie voor je toegangstijd Bij aankomst moet je de aankoopbevestiging van je ticket laten zien bij de bemande ticketbalie op het atrium op de begane grond, waar je je tijdsblok krijgt om deel te nemen aan de Titanic Experience. Het wordt sterk aanbevolen om buiten de spitsuren van 11:30 uur en 15:00 uur aan te komen, tijdens de maanden juli en augustus en tijdens feestdagen, om drukte en/of vertragingen bij het betreden van de ervaring te voorkomen
 • Laatste toegang is 1 uur en 45 minuten voor sluitingstijd
 • De SS Nomadic kan worden gesloten voor privé-functies van tijd tot tijd; in dit geval, kun je jouw SS Nomadic ticket verzilveren op een andere datum naar keuze binnen hetzelfde kalenderjaar
 • Bij aankomst zijn audiogidsen verkrijgbaar tegen een toeslag
 • De tentoonstelling is open tot 17:00 uur, maar de laatste toegang tot de galerie is om 15:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 1202 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4 / 5
 • dienstverlening
  4.7 / 5
 • organisatie
  4,6 / 5
Sorteren op

Mijn zoon en ik hadden hier echt zin in - het was eigenlijk de reden dat we naar Belfast gingen. Vaak als je zo ergens naar uitkijkt, voldoet het niet aan je verwachtingen. Niet hier, overtrof de Titanic Experience onze verwachtingen! We hebben een echt gevoel voor de mensen van Belfast en alles wat ze hebben gegeven om haar te bouwen, we vonden het allemaal zo interessant!

Verder lezen

15 januari 2020

I am writing review of visit that took place on 28th September 2020. The venue was very straightforward to find, even though the pandemic was still in place, the restrictions were lifted to allow for wearing masks and social distanced. This did not affect the enjoyment of the visit. It was less busy which enabled the visitors to enjoy the story, visuals and exhibition all the more. Must see.

Verder lezen

22 november 2020

Vertalen

Staff helpful . Went at our own pace and never knew the work that the workers did in a few years to get the boat finished. It covered all aspects of how and who fitted out the titanic. How Belfast was work wise over 100 years ago and all the industry’s and work that was there for thousands and thousands of people . Would go back again and I am sure would c more.

Verder lezen

17 februari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 61578