Belfast Dagtrips

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
46 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Belfast

Welke topattracties zijn een must-see in Belfast?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Belfast?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Giant's Causeway

Sitemap Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.873 beoordelingen

Ik heb een probleem, versta geen Engels. Maar je was me helpen, en goed voor me. De chauffeur, Patrik, was sympathiek en aardig. Hij zorgde voor een goed gevoel en humor. Wij zijn Tanks for He.!! Ik begrijp vijftiende--vijfentwintigste 15.-- 20. Woord, maar in de serieuze zaak werd begrepen (?). Dus wij, met de mijne Girlfrend, waren zeer tevreden. De weg was interessant. Bedankt voor jou!! En Patrik.

De rondleiding was uitstekend! Gezien de geplande tijd kwamen we later terug en als je kijkt naar de kosten. Super de moeite waard! Karl was onze chauffeur en hij was een fantastische heer, hij was uitstekend. Informatieve, goed gesproken, humoristische en veilige chauffeur. Ga Karel!!!

We went on a great tour with Kate & Matko! We got to see all the lovely places and had enough time at every stop, this was very important to us. The tour was well organized and relaxed! Well done guys! We loved it!

Mooie reis langs de kust, met diverse stops voor het maken van foto's. De Giant's Causeway is erg indrukwekkend. Ook de gids en buschauffeur Patrick was een bron van informatie.

very good tour, nice places and pretty views, good guide