Kies data

Dagtrip vanaf Belfast

37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Belfast

Welke topattracties zijn een must-see in Belfast?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Belfast?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Giant's Causeway

Belfast: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Overzicht activiteiten in Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.873 beoordelingen

Onze gids Pat was geweldig! Was zo goed geïnformeerd over niet alleen de bezienswaardigheden, maar alles over Game of Thrones. Hoewel ik zelf geen fan was (ik heb niet één aflevering gezien) was zijn kennis en enthousiasme over de reis geweldig! Een ding dat ik zo leuk vond aan hem als gids, is dat hij ons tijdens de tour ook de tijd gaf om de bezienswaardigheden te bekijken, bij sommige tours ga je de hele tijd met de gidsen praten en word je overweldigd door informatie ... dit was niet het geval bij alle! De pauzes gaven ons de tijd om de informatie die hij ons eerder had verteld in ons op te nemen en om de bezienswaardigheden in ons op te nemen! Een geweldige dag die veel te snel voorbij ging!! Zeker een aanrader en elke cent waard!

heerlijk dagje uit. we hadden Patrick, hij was vol kennis en was behulpzaam. we hadden voldoende tijd bij haltes en maakten ons bewust van toiletstops. Ik was een beetje gevallen en Patrick kwam regelmatig bij me langs. veel informatie gegeven over verschillende routes op de Giants Causeway, dus dit was nuttig. de pubstop voor eten was leuk en redelijk geprijsd en allemaal zelfgemaakt. Ik vind dat dit een redelijk geprijsde reis was en vol met informatie. een paar andere gasten voelde ik me een beetje onbeleefd, maar Partick was zeer professioneel

Zeer goed georganiseerde excursie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De bus rijdt langs magische plekken en stopt op belangrijke punten (vooral voor GoT-fans!). Vertrek: 8.30 uur, terugkomst: 17.30 uur Voor mensen met een speciaal dieet is het beter om je picknick mee te nemen (let op: de picknicktafels staan buiten!).

the tour to belfast and along the coast was beautiful and recommended the black cab tour was impressive and should not be missed when visiting belfast special thanks to bus entertainer patrick and side kick and bus driver darren for the wonderful stories and the beautiful stops Kind Regards The Dutch friends

Was een leuke tour met guide Noel en chauffeur Robert. Eerder deze week al met deze touroperator de tour naar de cliffs of moher gedaan. Beide tours waren goed verzorgd, voldoende tijd bij alle stops. Deze tour was heel afwisselend met veel leuke dingen om te doen en zien. Zeker een aanrader!!