Kies data
Belfast

Game of Thrones Tours

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Dagtochten
  • Hop on, hop off-tours
  • Privétours
25 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 25

Belfast Game of Thrones Tours: Onze meest aanbevolen

Belfast: dagtrip naar Giant's Causeway in luxe touringcar

1. Belfast: dagtrip naar Giant's Causeway in luxe touringcar

Reis een hele dag met een prijswinnende tourbus over de Causeway Coastal Route, gekozen tot een van de 5 spectaculairste ritten ter wereld! Pauzeer om Carrickfergus Castle te zien en ga daarna naar de wereldberoemde Carrick-a-Rede Rope Bridge. Als je dapper genoeg bent kun je (bij goed weer) de enge oversteek maken, of als je liever met beide voeten op de grond blijft kun je een spannende wandeling maken om van het schitterende uitzicht te genieten. Rust even uit van alle indrukken en ontspan tijdens een lunch bij Old Bushmills Distillery. Je kunt ook de uitgebreide winkel bekijken of de bar bezoeken voor een slok van de beroemde drank! Na de lunch ga je opnieuw aan boord van de luxe bus en rijd je direct door naar het hoogtepunt van de tour – de Giant's Causeway. Bij de enige Werelderfgoedlocatie van Ierland kun je over de oeroude stenen klimmen en genieten van de mythes en legendes die deze wereldberoemde attractie omgeven. Na je bezoek aan de Giant's Causeway pauzeer je nog één keer op de kustroute, namelijk bij de oude ruïnes van Dunluce Castle. Daarna is het tijd om lekker te gaan zitten en te ontspannen op de comfortabele terugreis naar Belfast.

Vanuit Belfast: dagtour Giant’s Causeway en Game of Thrones

2. Vanuit Belfast: dagtour Giant’s Causeway en Game of Thrones

Neem deel aan deze tour voor een onvergetelijke dag langs de oude kust van Antrim naar de wereldberoemde Giant's Causeway. Je bezoekt eerst Carrickfergus Castle voordat je verder reist naar de oude kustroute van Antrim, waar je door de kleine steden en dorpen komt, terwijl je naar de verhalen die daarbij horen luistert. Vervolg je tocht langs de kust en reis door de negen Glens of Antrim waarover je de mythen en legendes hoort van de feeën en kabouters die in deze Glens verblijven. Je reist daarna door het kustplaatsje Ballycastle voordat je de historische toegangsweg van de vissers bereikt – de touwbrug van Carrick-a-Rede. Pauzeer om het uitzicht van White Park Bay te bewonderen en de verhalen achter de prachtige bezienswaardigheden te horen. De laatste halte van de dag is op de Giant's Causeway, waar je de historische stenen kunt bekijken en meer te weten komt over de legende van de Giant Finn MacCool en hoe en waarom hij de Causeway heeft aangelegd. Nadat je alles hebt verkend, reis je rechtstreeks via de landinwaartse route terug naar Belfast.

Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

3. Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

* Als het mooi weer is en de touwbrug geopend is kun je deze gratis oversteken. Rijd vanuit Dublin in noordelijke richting en pauzeer onderweg bij een tankstation om te ontbijten en je benen even te strekken. Van 11 april tot en met 1 september kunnen passagiers 5 minuten pauzeren bij Dunluce Castle om foto's te maken. Deze burchtruïnes zijn bekend als de beste van hun soort in Ierland om te fotograferen. Zo zien de kiekjes van de gemiddelde amateur-fotograaf er opeens uit als professionele shots. Daarna ga je naar de Giant's Causeway, die uit ongeveer 40.000 met elkaar verbonden basaltpilaren bestaat. Je krijgt hier anderhalf uur de tijd om rond te dwalen op deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie en de achthoekige kolommen van dichtbij te bekijken. Deze bijzondere plek wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Hierna krijg je ongeveer 1 uur en 20 minuten de tijd bij de touwbrug van Carrick-a-Rede om van het uitzicht op Rathlin Island en zelfs Schotland te genieten. Deze brug werd gebruikt door vissers om zalm te vangen. Breng ongeveer 15-20 minuten door langs de romantische boulevard met in elkaar vervlochten beukenbomen, ook wel de 'Dark Hedges' genoemd. Deze werd aangelegd door de Stuarts in de 18e eeuw maar is ook vandaag de dag nog een schitterend gezicht. Liefhebbers van de film Transformers en Game of Thrones-kijkers zullen ze misschien herkennen. Ga tot slot naar Belfast om de hoofdstad van Noord-Ierland en de geboortestad van de oceaanlijner Titanic te zien. Vervolgens stap je uit bij Belfast City Hall en heb je ongeveer 1 uur  om de stad te verkennen. Bekijk de bezienswaardigheden, bezoek wat winkels, eet wat, en begin vervolgens aan de terugreis. Je bent tussen 19:30 en 20:00 uur weer terug op het punt waar je bent opgehaald. Houd er rekening mee dat de tijden schattingen zijn. De locaties worden mogelijk in een andere volgorde bezocht, afhankelijk van het verkeer en het weer.

Game of Thrones en Giant's Causeway Day Tour vanuit Belfast

4. Game of Thrones en Giant's Causeway Day Tour vanuit Belfast

Maak een reis naar Westeros en bekijk epische filmlocaties uit de Game of Thrones tv-serie. Ontmoet je gids in de buurt van het Grand Opera House in het centrum van Belfast en rijd per luxe touringcar naar de locaties van Game of Thrones . Dit is niet alleen de originele Game of Thrones -tour van Northern Island, maar wordt ook verzorgd door hetzelfde team dat de cast en crew van de show heeft vervoerd. Betreed de grotten van Cushendun waar de rode priesteres Melisandre het leven schonk aan een schaduwmoordenaar. Bezoek zelfs Braavos - plaatselijk bekend bij Carnlough! Reis door de Dark Hedges, ook bekend als de King's Road, waar Arya Stark met Gendry en Hot Pie reisde in de hoop de Night's Watch te bereiken. Zie Ballintory Harbor, die werd gebruikt voor buitenopnamen voor zowel Pyke als de Iron Islands. Bewonder de Giant's Causeway, een gebied van 40.000 in elkaar grijpende basaltkolommen die een trap vormen. De touwbrug en de Giant's Causeway zijn niet verschenen in Game of Thrones , maar ze zouden uitstekende locaties zijn voor je fanfictie.

Belfast: rondleiding Giants Causeway & Game of Thrones

5. Belfast: rondleiding Giants Causeway & Game of Thrones

Treed in de voetsporen van je favoriete acteurs in de laan die bekend staat als de Dark Hedges, een locatie van de film King's Road, waar Arya bevriend raakt met Gendry en Hot Pie. Vervolgens ga je verder naar de ruïnes van Dunluce Castle, die naar verluid als inspiratie diende voor Harrenhal. Ga vervolgens naar de Giant's Causeway, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en verken deze rotsformatie die uit wel 40.000 basaltzuilen bestaat.  Ga vervolgens naar de haven van Ballintoy. Deze verbazingwekkende kleine haven lijkt te zijn gebouwd als een set voor Game of Thrones en is daarnaast één van de mooiste havens in Ierland. Verschillende scènes werden in Ballintoy gefilmd, zoals Theon die voor het eerst thuiskwam, Theon die werd gedoopt, de bekroning van de nieuwe koning van de Iron Islands, de begrafenis van Balon Greyjoy en nog veel meer. Vervolgens ga je naar het dorpje Cushendun, waar je grotten ziet die zijn gevormd door 400 miljoen jaar heftige weersomstandigheden. Tijdens je rondleiding bezoek je  Carrickfergus Castle, Carnlough en de Cushendun Caves. Daarna bezoek je de touwbrug van Carrick-A-Rede, de Larrybane-steengroeve, Ballintoy Harbor, Giants Causeway, Dunluce Castle en de beroemde Dark Hedges. Aan het einde van de excursie wordt je teruggebracht naar het centrum van Belfast, waar je wordt afgezet op het ontmoetingspunt.

Vanuit Belfast: Giant's Causeway met toegang tot het Titanic Museum

6. Vanuit Belfast: Giant's Causeway met toegang tot het Titanic Museum

Bezoek het Titanic Museum ongeveer 1,5 uur en leer het verhaal van de Titanic oceaanstomer en haar noodlottige eerste reis. Het verhaal komt tot leven met innovatieve technologie, schaalmodellen en meer. Verken het museum dat zich uitstrekt over 9 galerijen en speciale effecten, dark rides en reconstructies op ware grootte samenbrengt. Gebruik interactieve functies zodat je het Titanic-verhaal echt in een verhelderend licht kunt verkennen. Leer meer over de nasleep van het zinken tot de latere ontdekking van het schip. De tour neemt je ook mee naar het heden met een rondleiding door het live onderzeese verkenningscentrum. Geniet van een fotostop bij het prachtige Dunluce Castle. Deze 13-eeuwse kasteelruïne staat bekend als de mooiste fotomoment van alle kastelen in Ierland en zal ervoor zorgen dat elke amateurfotograaf eruitziet als een professionele fotograaf. Wees vervolgens voorbereid op de meest spectaculaire aanblik, de Giant's Causeway. Deze wilde en prachtige formatie is een gevolg van oude vulkanische activiteit, de gestolde lava is nu gelaagd over 40.000 zeshoekige kolommen die zich uitstrekken over een afstand van meer dan 6 kilometer (3,7 mijl). Wandel ongeveer 1,5 uur langs dit UNESCO-werelderfgoed en bekijk formaties zoals de Wishing Chair en de Giant' Boot and Organ. Er is een andere versie van hoe de Causeway werd gevormd. De Ierse reus Finn McCool, terwijl hij zich voorbereidde op de strijd met zijn Schotse rivaal, zou boos rotsen in de zee hebben geschoten om een pad te smeden naar het nabijgelegen Schotland. Echter, bij het zien van de grootte van zijn potentiële tegenstander, trekt hij zich snel terug terwijl hij de grond verscheurt en de stenen verscheurt terwijl hij haastig beweegt. Soortgelijke steensoorten die in Schotland zijn gevonden, geven gewicht aan dit verhaal van twee ruziënde reuzen, de Causeway blijft tot de verbeelding spreken en inspireert folklore. Stop 30 minuten bij de Dark Hedges, een eeuwenoude laan met beukenbomen die in films en op televisie te zien is geweest. In de tv-serie Game of Thrones was de Dark Hedges in seizoen 2 te zien als King's Road.

Belfast: Giant's Causeway, Dark Hedges en Dunluce Castle

7. Belfast: Giant's Causeway, Dark Hedges en Dunluce Castle

Ontdek de beroemde Giant's Causeway tijdens een rondleiding vanuit Belfast. Bezoek de Dark Hedges, beroemd gemaakt in Game of Thrones, en bewonder de schilderachtige uitzichten rond Dunluce Castle. Vertrek uit Belfast en reis per bus naar The Dark Hedges, een prachtige laan met beukenbomen die in de 18e eeuw door de familie Stuart is geplant als een indrukwekkend kenmerk van de oprit naar hun Gracehill Manor. Ga verder naar de Giant's Causeway en bewonder de 40.000 in elkaar grijpende basaltkolommen gevormd door oude vulkaanuitbarstingen. Kom meer te weten over de legende van Finn, die naar verluidt de verhoogde weg heeft gebouwd om de Ierse Zee over te steken om te vechten tegen een Schotse reus die bekend staat als Benandonner. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op Sheep Island en de Mull of Kintyre. Neem ongeveer 2 uur de tijd om te verkennen en rond te kijken. Stop voor een foto bij Dunluce Castle, een nu verwoest middeleeuws kasteel. Leg dit fotogenieke kasteel uit de 13e eeuw vast en hoor hoe het vele tv-programma's, gedichten en liedjes heeft geïnspireerd.

Van Belfast: Game of Thrones Winterfell Trek

8. Van Belfast: Game of Thrones Winterfell Trek

Verlaat het Jurys Inn Hotel en rijd over het schilderachtige schiereiland Ards naar het dorp Portaferry. Hier maakt u een korte tocht met de veerboot over de 'Narrows'. Kom aan in Old Castle Ward, de locatie van Winterfell vanaf seizoen één. Maak een ochtendtrektocht rond het landgoed om locaties te bezoeken, waaronder Walder Frey's Twins en Robb Stark's Camp in de Riverlands. Na de ochtendtrektocht stop je voor de lunch in een charmant pension, restaurant en pub in het dorp Strangford (kosten niet inbegrepen). Je krijgt ook de kans om een van de beroemde Doors of Thrones te zien. Na de lunch bezoekt u Inch Abbey, de locatie waar Robb Stark King in the North werd. Hier biedt je gids Stark-mantels van echt wol, Stark-banners en replicazwaarden en schilden voor fotomomenten. Daarna reis je naar Tollymore Forest Park. Ontdek de plek waar de Night's Watch de White Walkers voor het eerst ontmoette en waar de Stark's de dode Direwolf en haar nest pups vonden. Nadat je trektocht is voltooid, keer je terug naar het Jurys Inn Hotel, Belfast.

Vanuit Dublin: Game of Thrones en Giant's Causeway

9. Vanuit Dublin: Game of Thrones en Giant's Causeway

Bezoek enkele van de meest fotogenieke locaties in Noord-Ierland tijdens een tour langs locaties uit Game of Thrones vanuit Dublin. Wandel door de met elkaar verstrengelde beukenbomen die bekend staan als de Dark Hedges, en bekijk Ballintoy Harbor, de hoofdstad van de Iron Islands. Stop bij de Giant's Causeway, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Na vertrek uit het centrum van Dublin reis je eerst naar de Dark Hedges. Reis door de tunnelachtige laan en stop op de plek waar Arya Stark, Gendry en Hot Pie zijn ontsnapt op King's Road.  Ga door naar de Giant's Causeway om daar in 1,5 uur de 40.000 met elkaar verbonden zeshoekige stenen pilaren aan de kust van de Atlantische Oceaan te verkennen. Ga door naar het schilderachtige Ballintoy Harbour en ontdek waar Theon werd gedoopt terwijl Balon en Yara toekeken, en waar Euron 'verdronken' is en als koning werd gekroond. Geniet van de tijd om van het uitzicht te genieten en na te denken over alle magie en mysterie van Game of Thrones.  Door de Glens of Antrim rijd je naar je volgende bestemming: Belfast. Neem vrije tijd om de bezienswaardigheden van de stad te bewonderen. Bekijk de beroemde Crown Bar, het stadhuis van Belfast en de Titanic Memorial Garden, Big Fish en Albert's Clock. Ontspan ten slotte op de reis terug naar Dublin met aankomst in de vroege avond.

Belfast: premium Game of Thrones-tour

10. Belfast: premium Game of Thrones-tour

Je vertrekt vanuit Belfast en reist met een bus met airconditioning naar Carrrickfergus Castle. Ga verder langs de kustweg Antrim Coast naar de haven van Carnlough en bezoek de grotten van Cushendun, waar in Game of Thrones Melisandre van Asshai haar baby ter wereld bracht. Je wandelt over de Carrick-A-Rede-touwbrug (op eigen kosten) en vervolgt naar Larrybane, waar Brienne van Tarth Ser Loras versloeg en werd beloond met een plaats in Renly's Kingsguard. Je komt aan op de Giant's Causeway en hoort de fascinerende legende van Finn MacCool. Je bezoekt Dunluce Castle en gaat dan de Dark Hedges binnen, waar Ayra Stark haar iconische ontsnapping uit King's Landing maakte. Nadat je bij de Dark Hedges aankomt zijn een aantal rekwisieten (mantels en zwaarden) voorzien die je kunt gebruiken. Stel je voor dat je jezelf vermomt, om te voorkomen dat je wordt gevangengenomen door de Brotherhood of dat je avontuurlijk bent en verzin je eigen verhaal of het vecht tegen vijanden of herenigd wordt met een metgezel. Wanneer je eenmaal de Dark Hedges hebt bereikt, laat je je fantasie de vrije loop.

Veelgestelde vragen over Game of Thrones Tours in Belfast

Welke andere activiteiten dan Game of Thrones Tours zijn de moeite waard in Belfast?

Sitemap Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.641 beoordelingen

Grote waarde voor het geld. Onze gids / chauffeur Lindsay was geweldig. We hebben veel van hem geleerd over de geschiedenis van het land en hij heeft veel moeite gedaan om onze dag goed te maken. De Giant's Causeway was geweldig. We hadden genoeg tijd om te verkennen voordat we gingen lunchen. Twee meisjes waren te laat, dus Lindsay vroeg ons om ze een staande ovatie te geven, zodat ze niet weer te laat zouden zijn bij de volgende halte. Mooie schilderachtige route. Zou het ten zeerste aanbevelen.

Mooie ervaring - interessante en informatieve gids / chauffeur, prachtige landschappen en geweldige tijd op The Giant's Causeway, gewoon teleurgesteld dat ik de touwbrug niet kon ervaren.

Luke and Fred were the best. Unparalleled storytelling during the ride by Luke which made the ride highly entertaining, would recommend!

Onze guide was Patrick. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan om ons het beste te laten zien van Noord Ierland! Het was fantastisch!

Many highlights and photo stops! Guide was Patrick who was very enthusiastic and friendly.