Vanuit Belfast: luxe bustour Giant's Causeway en meer

Vanuit Belfast: luxe bustour Giant's Causeway en meer

Vanaf US$ 27,64 per persoon

Geniet van een goed gevulde dag vol met de topattracties van Noord-Ierland, waaronder de Giant's Causeway, de Carrick-a-Rede Rope Bridge, Old Bushmills Distillery en de kastelen Carrickfergus en Dunluce.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Begintijd 08:40
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Reis over een van de 5 mooiste routes ter wereld
 • Bezoek de Giant's Causeway, de enige UNESCO-Werelderfgoedlocatie van Noord-Ierland
 • Zie verschillende topattracties van Noord-Ierland
Volledige beschrijving
Reis een hele dag met een prijswinnende tourbus over de Causeway Coastal Route, gekozen tot een van de 5 spectaculairste ritten ter wereld! Pauzeer om Carrickfergus Castle te zien en ga daarna naar de wereldberoemde Carrick-a-Rede Rope Bridge. Als je dapper genoeg bent kun je (bij goed weer) de enge oversteek maken, of als je liever met beide voeten op de grond blijft kun je een spannende wandeling maken om van het schitterende uitzicht te genieten. Rust even uit van alle indrukken en ontspan tijdens een lunch bij Old Bushmills Distillery. Je kunt ook de uitgebreide winkel bekijken of de bar bezoeken voor een slok van de beroemde drank! Na de lunch ga je opnieuw aan boord van de luxe bus en rijd je direct door naar het hoogtepunt van de tour – de Giant's Causeway. Bij de enige Werelderfgoedlocatie van Ierland kun je over de oeroude stenen klimmen en genieten van de mythes en legendes die deze wereldberoemde attractie omgeven. Na je bezoek aan de Giant's Causeway pauzeer je nog één keer op de kustroute, namelijk bij de oude ruïnes van Dunluce Castle. Daarna is het tijd om lekker te gaan zitten en te ontspannen op de comfortabele terugreis naar Belfast.
Inbegrepen
 • Vervoer in een luxe tourbus• Tourcommentaar
 • Toegang tot het Giant's Causeway Visitor Centre (optioneel)•
 • Oversteken van de Carrick-a-Rede Rope Bridge (optioneel)• Lunch
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids in de lobby van het Europa Hotel om 08:40 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Deze tour kan zo vermoeiend of rustig zijn als je zelf wil, maar het is in ieder geval een lange dag! Het wordt aangeraden om warme, comfortabele kleding en praktische schoenen te dragen. Het weer kan wisselvallig zijn, dus het is goed om overal op voorbereid te zijn.
 • De bus is in de winter om ongeveer 18:00 uur terug in Belfast en in de zomer om ongeveer 19:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 753 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8 / 5
 • Vervoer
  4.7 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,6 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

Relaxte tour door het mooie Noord-Ierse landschap

Wij zijn deze dag rondgereden door buschauffeur Patrick. Een zeer attente man, die zijn eigen persoonlijke twist gaf aan de bustour. Hij nam ruim de tijd om tijdens deze trip toelichting te geven op de omgeving en Noord-Ierland in zijn algemeen. Wij hebben gebruik gemaakt van alle optionele mogelijkheden die aan deze tour verbonden waren. Voor 15 pond (p.p) hadden we toegang tot zowel de touwbrug van Carrick-a-Rede als het bezoekerscentrum bij de Giant's Causeway (inclusief audio-tour). De touwbrug vonden we bijzonder (al hebben we weleens over indrukwekkendere bruggen gelopen...), maar het bezoekerscentrum vonden we weinig waarde toevoegen aan ons bezoek. De lunch onderweg was prima (keuzemenu voor ongeveer 9 pond per gerecht), al vonden we de locatie niet uitnodigend. Deze tour is zeker een aanrader om zo wat meer te zien van Noord-Ierland als je in Belfast verblijft.

Verder lezen

12 maart 2019

The trip was very nice, we had the chance to visit many villages as well as some places where scenes from Game of Thrones were shot. The Giant's Causeway was worth the trip and was the highlight of it. The lunch was also very nice. Peter (the guide) was funny and always provided as of stories and information about the places we were visiting. The bus was comfortable and nice.

Verder lezen

28 september 2020

Vertalen

A brilliant day, lots of wonderful sites to see and the coach was cool and comfy! The tour guide Derek was hilarious, and a real character (you'll see what I mean). Two hours at the Giant's Causeway was more than enough, and plenty of time to stop for pics at a few other places. Lunch was tasty at a local pub too. Highly recommended trip, and certainly a beautiful and hilly drive around the coast and countryside.

Verder lezen

22 september 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 43263