Belfast
Musea & tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Belfast: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Belfast? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Belfast

Mijn zoon en ik hadden hier echt zin in - het was eigenlijk de reden dat we naar Belfast gingen. Vaak als je zo ergens naar uitkijkt, voldoet het niet aan je verwachtingen. Niet hier, overtrof de Titanic Experience onze verwachtingen! We hebben een echt gevoel voor de mensen van Belfast en alles wat ze hebben gegeven om haar te bouwen, we vonden het allemaal zo interessant!

Geweldige tour, veel verschillende trekpleisters waar je normaal gesproken meerdere dagen over doet. Zeer professionele en humoristische gids Gavin en buschauffeur Bernard zorgden voor een leuke sfeer en veel extra informatie over de trekpleisters en historie van Ierland. Genoeg tijd om alles goed te bekijken en foto’s te maken.

Wat een mooie ervaring om de historie in het echt te beleven. Voor het 'museum (Experience)' en de SS Nomadic moet je betalen (daar is deze ticket voor), maar de drydocks/slipways/pomphouse/vuurtoren waren gratis te bezoeken. Je moet hier wel veel voor lopen, maar dat is het gelukkig waard.

Een van mooiste musea die wij ooit hebben bezocht! Van tekentafel t/m het wrak op de zeebodem! Erg interessant! Vooral ook de ervaringen van de werklui!Een gondel voert je langs hun intensieve arbeid! Absoluut een must!!

Fantastische experience met de nadruk op de bouw van het schip.

Loop ook binnen bij het Titanic Hotel het voormalig hoofdkwartier van H&W en bekijk de kantoren.