Belfast
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Belfast: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Belfast? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 886 beoordelingen

ONGELOOFLIJK !! Ik hou echter niet van excursies waar veel bussen zijn, maar daar! Sean onze gids was geweldig! Ik ben nog nooit in mijn leven zo goed op tour geweest met een gids die zo opwindend en gepassioneerd was over wat hij aan het doen was! En zijn afspeellijst, uitstekend (ik dacht zelfs dat ik een nummer uit Indochina hoorde)! Zelfs dat was gedacht voor de tour en volgens de plaatsen die we bezochten. Hij had veel interessante anekdotes, zijn uitleg was duidelijk en zeer nuttig. Hij gaf ons ook uitstekend advies en goede adressen (wanneer komt een e-boek met goede adressen?). Veruit de beste gids die ik heb gehad van al mijn excursies !! Een grote dank ook aan Robert, onze chauffeur, die me nooit hartzeer heeft bezorgd (en het is niet altijd gemakkelijk met de binnenwegen van Ierland!). Een ongelooflijk duo dat ik ook van jou wens voor je beurt!

Mooie excursie met een perfect niveau, zeer compleet en comfortabel. Kevin, de gids, super professioneel, zeer correct en zeer bewust van alles. Alleen al het bereiken van de Giant's Causeway (werelderfgoed) was de moeite waard. We deden het op een zondag en hierdoor konden we langer bij de attracties zijn. Ik raad het iedereen aan

Het was echt geweldig. Super leuke tourguide Daniël maakte er echt een feestje van!! De driver Arinal (als je het zo schrijft) was snel, behendig en een fijne buschauffeur! Daniël gaf leuke weetjes, vertelde stukjes geschiedenis, is erg vlot als persoon en zong nog live met zijn gitaar! Zeker een aanraden!

Het was een geweldige ervaring. Ben op veel plekken geweest maar dit was bijzonder. De kliffen, het geweld van het water en wat erosie met de natuur doet.

Mooie tour langs de kust. Voldoende tijd om alles te zien