Belfast
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.125 beoordelingen

De rondleiding van een uur door de gevangenis was uitzonderlijk omdat a) de plaats uitzonderlijk is - echt, historisch, sfeervol, realistisch, gruwelijk maar vreemd aangenaam & omdat b) onze gids - Grace - uitzonderlijk was! Ze was enthousiast, intelligent, deskundig, gearticuleerd, sympathiek en een echte, maar passende entertainer op zich. Bedankt Grace - ik zou de tour aan iedereen aanbevelen.

Mijn zoon en ik hadden hier echt zin in - het was eigenlijk de reden dat we naar Belfast gingen. Vaak als je zo ergens naar uitkijkt, voldoet het niet aan je verwachtingen. Niet hier, overtrof de Titanic Experience onze verwachtingen! We hebben een echt gevoel voor de mensen van Belfast en alles wat ze hebben gegeven om haar te bouwen, we vonden het allemaal zo interessant!

Fantastisch

Wauw, mijn dochter en ik woonden deze tour bij die briljant was. Onze gids Claire was zo geweldig, gaf ons veel informatie en legde ons veel dingen uit over wat er in de Crumlin Road-gevangenis plaatsvond. Zou deze winkel ten zeerste aanbevelen, ik zou het leuk vinden om nog een keer te gaan

Wat een mooie ervaring om de historie in het echt te beleven. Voor het 'museum (Experience)' en de SS Nomadic moet je betalen (daar is deze ticket voor), maar de drydocks/slipways/pomphouse/vuurtoren waren gratis te bezoeken. Je moet hier wel veel voor lopen, maar dat is het gelukkig waard.

Super geregeld en super verteld. Heel duidelijk allemaal.