Kies data
Belfast

Tours met een Black Cab

Belfast Tours met een Black Cab: Onze meest aanbevolen

Belfast: politieke taxirit

1. Belfast: politieke taxirit

Na je ontmoeting met je gids, die ook een echte taxichauffeur is, leer je hoe deze persoonlijk betrokken was bij "The Troubles". Je ervaart vervolgens hoe deze tegenwoordig toegewijd is om op onbevooroordeelde manier over deze duistere periode te vertellen. Tijdens deze tour bezoek je onder andere Falls Road en Shankill Road, twee gemeenschappen die nog steeds gescheiden zijn door de "vredesmuren". Je ziet vele, veelzeggende politieke muurschilderingen en hoort verhalen over mensen die dit conflict beleefden. Je wordt op een door jouw gekozen datum en tijdstip opgehaald bij de Jurys Inn. Het maximum aantal deelnemers is 5, maar groepen kunnen ook uit 1-3 personen bestaan. Bekende mensen die deze tour in het verleden hebben ervaren zijn onder andere Anthony Bourdain, Vince Vaughn, George Negus en meer. Deze tour levert je een diep inzicht in het verleden en het heden. Je gids beantwoordt maar al te graag alle vragen die je over deze plek hebt. Je kunt vragen stellen over het bewogen verleden, veranderingen in de stad, of vragen waar je goed kunt eten of iets leuks kunt doen. Je gids is een echte taxichauffeur, die met grote betrokkenheid over de veranderende stad vertelt.

Politieke muurschilderingen en Peacewall

2. Politieke muurschilderingen en Peacewall

Met dit tourpakket krijgt u een persoonlijke rondleiding van uw gids over hoe het leven was als een tiener die in Belfast leefde in zijn moeilijke verleden. Hoor hoe de stad een hoek is omgedraaid en nu op zoek is naar een betere toekomst. Onderweg zijn er tal van mogelijkheden om foto's te maken en een kans om je naam te ondertekenen op de wereldberoemde peacewall, die de gemeenschappen van de stad al meer dan 45 jaar verdeelt. Bekijk de rauwe kant van de stad Belfast op deze tour. Je gids neemt je mee naar alle belangrijke gebieden in Belfast.

Belfast: privétour Causeway en Antrim Coast

3. Belfast: privétour Causeway en Antrim Coast

Reis langs de Causeway Coastal Route, een van 's werelds 5 meest spectaculaire routes, en ontdek enkele van de meest opwindende plekken van Ierland. Begin uw dag met een stop bij het prachtige Ballycastle voordat u verder reist naar Giant's Causeway. Breng wat tijd door met klimmen over oude stenen en ongetemde landschappen. En als je genoeg verkend hebt, neem dan een welverdiende pauze in een van de lokale cafés om te genieten van een heerlijke lunch. Bezoek na uw maaltijd de oude ruïnes van Dunluce Castle voor een fotomoment. Bezoek Bushmills, 's werelds oudste gelicentieerde whiskystokerij, en blader door de uitgebreide cadeauwinkel, of breng een snel bezoek aan de bar om de beroemde drank te proeven. Uw volgende stop is de Carrick-a-Rede Ropebridge. Maak een tochtje over de brug als je dapper genoeg bent, of maak een opwindende wandeling om te genieten van het adembenemende uitzicht als je liever stevig op het land blijft staan. Sluit je avontuur af met een ontspannen rit naar Belfast door de 9 Glens of Antrim.

Veelgestelde vragen over Tours met een Black Cab in Belfast

Welke andere activiteiten dan Tours met een Black Cab zijn de moeite waard in Belfast?

Wat zijn de beste Tours met een Black Cab in Belfast?

Welke Tours met een Black Cab in Belfast nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Tours met een Black Cab in Belfast nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Belfast

Wil je alle activiteiten in Belfast ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Belfast

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 458 beoordelingen

Een must-do reis als je Belfast bezoekt en de geschiedenis echt wilt begrijpen van degenen die het hebben meegemaakt. De hele ervaring opent echt je ogen naar een andere kant van de stad. Het enige belangrijke element van het boeken dat ik zou willen noemen, is dat we betaalden voor een reis van een uur en toen onze gids / chauffeur arriveerde, zei hij dat het niet lang genoeg was om echt van de ervaring te profiteren, dus moesten we een extra uur betalen.

We wilden ons niet binden aan een tour van 3 uur, dus deze optie van een uur was gewoon perfect voor ons. Michael was geweldig, knap, leuk en vulde het uur en 15 minuten gewoon perfect. Hij is een goede luisteraar, dus hij kan snel oppikken wat je zoekt. Hij gaf ons een zeer plezierige ervaring en we raden het ten zeerste aan.

Zeer onpartijdige, goed afgeronde en leerzame rondleiding verzorgd door onze chauffeur JoJo. Biedt een ervaring uit de eerste hand met veel mogelijkheden voor debat en vragen. Onderweg gestopt op zoveel mogelijk locaties met als hoogtepunt de aangrijpende vredesmuur die deze geweldige stad helaas scheidt.

Indrukwekkend tour die je niet mag missen als je naar Belfast gaat.