Dagtocht

Vanuit Dublin: dagtour Giant's Causeway en toegang Titanic Belfast

Vanuit Dublin: dagtour Giant's Causeway en toegang Titanic Belfast

Snel uitverkocht

Vanaf € 65 per persoon

Snel uitverkocht

Bekijk een aantal van de meest geliefde en iconische monumenten van Noord-Ierland, waaronder de Titanic Belfast en Giant's Causeway. Geniet van een spectaculaire route die je meeneemt vanuit Dublin.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Opties tijdsduur: 14 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Regenkleding
 • Makkelijke kleren
 • Weersbestendige kleding
Highlights
 • Bezoek de geboorteplaats van de Titanic tijdens een rondleiding door Belfast vanuit Dublin
 • Zie de adembenemende UNESCO-locatie de Giant's Causeway
 • Geniet op weg naar Belfast van een rit langs de kust van Noord-Ierland
Volledige beschrijving

Verlaat de drukte van Dublin tijdens een dagtrip met spectaculaire uitzichten van begin tot eind. Bezoek zowel Titanic Belfast als de Giant's Causeway en geniet van het kustlandschap van Noord-Ierland.

Vanuit Dublin ga je naar 's werelds grootste Titanic-beleving in het Titanic Quarter in Belfast, in de voormalige scheepswerven van Harland en Wolf. Je herleeft de tragische reis van de boot, het zinken en de veelbewogen ontdekking op de zeebodem, via exposities die haar constructie, lancering en geschiedenis toelichten in 9 verschillende galerijen. Ook de Giant's Causeway zal indruk maken. Vergaap je aan dit juweeltje van de kust van Antrim, hoor de legenden over reuzen en zie de unieke geologische structuur bestaande uit duizenden zeshoekige stenen en symmetrische kolommen.

Geniet van voldoende tijd op dit UNESCO-werelderfgoed om langs de kliffen te wandelen met uitzicht op de verhoogde weg, prachtige foto's te maken en een wandeling te maken over de Giant's Causeway zelf.

Inbegrepen
 • Giant's Causeway: bezoek
 • Titanic Belfast: bezoek
 • Tourgids
 • Vervoer van trefpunt naar activiteit: Bus
 • Afzetten: Bus
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Om 07:00 uur bij het Starbucks Café aan Dame Street / College Green (1 College Green, Temple Bar, Dublin 2). Om 07:05 uur op het busstation van Dublin, O'Connell Street 59, Dublin 1 (59 O'Connell Street Upper, North City, Dublin 1)

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 619 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • Vervoer
   4,8/5
  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  • dienstverlening
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Het beste deel van deze tour was onze gids Dave en zijn verhalen over de geschiedenis van Ierland. Hij heeft het fantastisch gedaan!! We hebben de zwarte tourtaxi gedaan en helaas was onze gids nieuwer en deelde hij niet zoveel informatie als andere gidsen. Ik luisterde naar andere gidsen. Sleutel hier: haal een ervaren gids in huis! Als de Giant Causeway is er meer tijd nodig om de schilderachtige route te lopen en foto's te maken. Hoewel ik vroeg om ervoor te zorgen dat we dienovereenkomstig hadden gepland, duurt de wandeling vanaf een hoger uitzicht langer, dus plan dienovereenkomstig. Tour was geweldig en ik zou het aanraden. Reden voor 4 vs.5 rating is dat timing meer gedeeld had moeten worden. Liep door het kasteel en 30 minuten extra bij de verhoogde weg zou goed zijn geweest.

  Verder lezen

  1 augustus 2022

  Het was een geweldige tour, de gids was fantastisch, hij was in staat om elke stop uit te leggen die we deden sinds we Dublin verlieten, die ons de geschiedenis van sommige structuren vertelde. Hij was ook erg knap en vermaakte ons tijdens de reis door enkele lokale liedjes te zingen. Tijdens de reis van de Titanic, kasteel van dunluce (wat niet voorzien was maar ze ons deze extra ervaring gaven), de verhoogde weg van de reus, heeft de gids zich altijd tot onze beschikking gesteld en ons de juiste hoeveelheid tijd gegeven voor de excursies. Ik raad het iedereen aan GetYourGuide was onze eerste ervaring en we kwamen er tevreden uit. De enige negatieve opmerking die ik wil geven, maar niet helemaal de schuld van Get, was dat de Titanic naar mijn mening weinig tijd beschikbaar had in vergelijking met de andere podia en helaas waren sommige verdiepingen gesloten, dus we hebben wat dingen gezien, maar niet helemaal alles, maar om redenen die zijn besloten door het museum niet de gids.

  Verder lezen

  20 november 2021

  Mooie ervaring, aardige en deskundige gidsen, vooral Anthony (maar alleen omdat ik de kans had om meer met hem te praten). De tijden zijn goed verdeeld. Het is waar dat je veel in de bus zit, maar de plaatsen zijn ver weg en je hebt een goede twee uur op het pad van de reus. Vijf zou niet genoeg zijn voor die mooie plekken, maar twee uur is genoeg om je ogen te vullen met schoonheid. Het enige probleem was dat we aan het einde niet naar de brug zijn gegaan, maar ik heb de gidsen niet gevraagd waarom, misschien is er een goede reden, misschien omdat covid gesloten is, bho. Ah, neem iets mee voor de lunch, want anders geef je veel geld uit en honger je Ierland levend uit. ps. We hebben de taxi-ervaring gekozen, ontroerend en erg interessant

  Verder lezen

  10 augustus 2021

  Product ID: 395699

  VA ID: 395699