Slot Belvedere

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Slot Belvedere

Wil je alle activiteiten in Slot Belvedere ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Slot Belvedere

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.953 beoordelingen

Ten eerste kreeg je voucher me geen directe toegang tot Belevedere. Mij werd verteld om naar het loket te gaan en een kaartje te kopen - hoewel ik er al een had afgedrukt. Bij het loket stond een bericht met de melding "Beat the queue" en vervolgens alleen een QR-codesymbool. (Eigenlijk betekende dit dat je naar voren moest gaan.) Wat betekent dit dat ik vroeg? Ik vroeg toen een van de 3 "assistenten" waar ik kon klagen over de zeer niet-informatieve boodschap op het bord. "Dat is waar we hier voor zijn", zeiden ze. Ik herhaalde mijn vraag opnieuw en kreeg hetzelfde antwoord. Ik ging nergens heen, dacht ik. Dus vertrokken en gingen het Schloss in. Zoals gewoonlijk uitstekend, hoewel een aantal foto's die ik wilde zien er deze keer niet waren. Dingen veranderen. Al met al was ik gelukkig behalve mijn interactie met de 'assistenten' en de niet-begrijpelijke zucht. Mail me niet voor feedback over het Kunst Historische Museum en de Schatzkammer. Je

En leuke tour met als onderbreking mooi Schonbrunn. Prima gids die ondanks de drukte de groep goed bij elkaar hield en duidelijk en veel vertelde.

Sterk aanbevolen, alles heel goed georganiseerd en GEEN wachtrijen is geweldig. De gids was geweldig en heeft een werk van 10 gedaan.

Vlotte toegang op voorgeschreven tijdstip, geen wachtrij. Prachtig paleis

Verwarrend bij de ingang, over het krijgen van kaartjes