Benagil
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Benagil

Wil je alle activiteiten in Benagil ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Prachtige kustlijn, het mooiste deel van Portugal. Excellent georganiseerd: koffie of water, 13 passagiers+2 begeleiders. We zagen grotere boten met wel 50 passagiers. Wie daar in het midden zat zag niks. Onze kapitein was erg attent en zorgde goed voor ons. Super speedboot was een leuke ervaring. Doordat we met zo weinig waren, konden we goed zien en veel foto's maken. Uitleg in het Engels zowel voor- als achterin de boot. We zagen geen dolfijn, maar het programma werd omgedraaid omdat we een walvis konden spotten! Wat een belevenis! Dit is een must, met Get your guide! PS. ik word niet gesponsord :-)

De gids en de bemanning waren geweldig, luisterden met veel humor en gaven uitleg tijdens de rit We hebben de dolfijnen kunnen zien Bedankt voor dit mooie moment

Echt een waardevolle reis. We hebben zelfs dolfijnen gezien en dronken van het fantastische kustlandschap. De gids was super aardig en gaf ons veel informatie.

Geweldige ervaring! Heerlijk op zo n speedboot. Geweldig om die dolfijnen te zien en die grotten zijn prachtig. Kortom, geweldige tijd gehad.

Leuke tocht! Dolfijnen gezien en de grotten waren prachtig!