Benagil
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Benagil

Wil je alle activiteiten in Benagil ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Bruno regeert! Hij nam ons mee naar een paar verschillende grotten en gaf ons wat informatie over hoe ze zijn gevormd. De laatste stop was de Benagil-grot en hij gaf ons voldoende tijd om het te bekijken en hij liet ons wat fossiele zanddollars, sint-jakobsschelpen en ander zeeleven zien die niet meer in Portugese wateren voorkomen. Tip: zorg ervoor dat je naar de Benagil Beach-bar gaat en Bruno ontmoet bij de laatste opslagruimte tegenover de bar. Je kunt het niet missen. Ik weet dat er andere gasten waren die die informatie misten en te laat waren voor de tour.

Vorige week hebben we kennis gemaakt met de SUP. We hebben erg goede uitleg en begeleiding gehad van Bruno. Hij kon gemakkelijk schakelen tussen verschillende talen en bracht het met humor. We hebben niet alleen de Benagil grotten bezocht maar Bruno heeft ons ook uitleg gegeven over de omgeving. Daarbij hebben we een dag later veel foto’s toegestuurd gekregen die Bruno van ons had gemaakt zodat we niet alleen een leuke herinnering hebben maar ook tastbaar bewijs :)

We hadden een geweldige stand-up peddeltocht naar de Benagil-grot en andere grotten en stranden onderweg. Onze gids, Bruno, was erg aardig en zeer ervaren in het lesgeven in SUP op open water. Hij leidde ons heel veilig. Hij vertelde ons ook interessante achtergrondinformatie over de Benagil-grot en de andere plaatsen. We raden deze tour en Bruno als gids ten zeerste aan! Het was erg leuk en een fantastische ervaring!

Dit was voor ons heel speciaal want door COVID-19 kregen we alleen met ons gezin les. Natuurlijk hadden we weer schitterend weer. De zee was kalm en het bezoek aan de grot van Benagil was indrukwekkend.

Hele leuke ervaring met goede begeleiding. Het is je geld zeker waard!