Kies data

Beng Mealea

Beng Mealea: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Koh Ker en Beng Mealea-tempeltour vanuit Siem Reap

1. Koh Ker en Beng Mealea-tempeltour vanuit Siem Reap

Vertrek uit Siem Reap en reis door het prachtige landschap om de ruïnes van de Beng Mealea-tempel op de oude koninklijke snelweg naar Preah Khan Kompong Svay te verkennen. Beng Mealea, in de 12e eeuw gebouwd van zandsteen als hindoetempel, is gedeeltelijk teruggewonnen door de natuur, waar overblijfselen van de torens en binnenplaatsen te zien zijn in de dikke struiken van de dichte jungle. Reis verder naar Koh Ker, verlaten aan de bossen ten noorden van Siem Reap, en zie enkele van de linga-heiligdommen die zijn teruggewonnen uit de natuur. Bewonder de ruïnes van heilige plaatsen zoals Prasat Thom, Prasat Pram en Prasat Chrap en krijg fascinerende inzichten in de geschiedenis, cultuur en religies van die tijd. Ontspan in een nabijgelegen restaurant, waar u op eigen kosten traditionele curries, soepen en roerbakgerechten kunt proberen. Einde van de tour en terugkeer naar het hotel (dropoff) om 18.00 uur. Tour werkt in een kleine groep.

Angkor-regio: driedaagse privétour door toptempels

2. Angkor-regio: driedaagse privétour door toptempels

Dag een: Je wordt om 8:00 uur opgehaald bij je accommodatie door je chauffeur en gids en reist rechtstreeks naar Beng Mealea, een uitgestrekte jungletempel die meer dan een vierkante kilometer beslaat. Geniet van het avontuurlijke en mysterieuze gevoel van het verkennen van een tempelcomplex dat grotendeels wordt overspoeld door vegetatie en buiten de gebaande paden. Bespreek uw lunchvoorkeuren met uw gids voordat u stopt bij een lokaal restaurant. Ga daarna naar het drijvende dorp Kampong Phluk aan het Tonle Sap-meer, het grootste meer in Zuidoost-Azië. Geniet van een begeleide boottocht door het drijvende dorp. Laat je vervolgens weer afzetten bij je accommodatie. Dag twee: Laat je om 8:00 uur weer ophalen en koop een driedaagse tempelpas voordat je naar de oude stad Angkor Thom gaat. Bezoek enkele kleine tempels, waaronder Chau Say Tevoda, Thommanon en Ta Keo. Ga dan naar de jungletempel Ta Prohm waar de film Tomb Raider is opgenomen. Daarna bijtanken met lunch in een lokaal restaurant. Ga vervolgens naar de boeddhistische tempel van Banteay Kdei. Krijg inzicht in de geschiedenis van het machtige Khmer-rijk voordat je naar Phnom Bakheng gaat om een prachtige zonsondergang te zien. Dag drie: Begin vroeg om 5:00 uur op de laatste dag van de tour. Laat je ophalen en zie de zonsopgang bij Angkor Wat. Hierna kun je ervoor kiezen om meer tempels te bezoeken, waaronder Pre Rup en Banteay Samre. Ga dan naar Banteay Srey en arriveer voor de meeste drukte. Bewonder de meest ingewikkeld gesneden tempel in heel Angkor. Bekijk daarna een traditioneel Khmer-dorp en leer over de productie van palmsuiker. Als je geïnteresseerd bent, bezoek dan het Landmine Museum en leer hoe decennia van conflicten, buitenlandse bezetting en wrede burgeroorlog en genocide Cambodja hebben beïnvloed. Stop daarna voor de lunch in een lokaal restaurant. Op de terugweg stop je bij nog een paar tempels zoals East Mebon, Ta Som, Neak Pean en Preah Khan, een fascinerend groot kloostercomplex. De terugreis voert u door vele mooie dorpjes en biedt u geweldige fotomomenten. Laat je aan het eind van je dag weer terugbrengen naar je accommodatie.

Siem Reap: 4-daagse Angkor Wat en Beng Mealea-tour

3. Siem Reap: 4-daagse Angkor Wat en Beng Mealea-tour

Dag 1 Na een vroege ochtend pick-up door je chauffeur, ga je naar de uitgestrekte jungle-tempel van Beng Mealea. Hier kunt u zich vergapen aan de flora en fauna van het gebied. Geniet vervolgens van een lokale lunch in een restaurant waar je gids je belangrijke details voor de rest van je tour zal geven. In de middag stop je bij Kampong Phluk, een drijvend dorp aan het Tonle Sap-meer, het grootste meer in Zuidoost-Azië. Koop rond 16.30 uur op eigen kosten een driedaagse tempelpas voor de komende dagen. Rijd vervolgens naar Phnom Bakheng om de prachtige zonsondergang te bekijken voordat je terugkeert naar je accommodatie in Siem Reap. Dag 2 Begin uw dag om 08:30 uur met een bezoek aan de oude stad Angkor Thom. Verken eerst de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder South Gate Angkor Tom, Bayon, Baphuon, Phimeanakas, Terrace of the Elephants, Terrace of the Leper King, North Khleang en South Khleang. Bezoek dan enkele kleinere tempels buiten de gebaande paden, zoals Chau Say Tevoda, Thommanon en Ta Keo. Geniet van een heerlijke lunch in een restaurant voordat je naar de jungletempel van Ta Prohm gaat, de filmlocatie van de Tomb Raider-film. Keer daarna terug naar uw hotel in Siem Reap. Dag 3 Vertrek om 08:30 uur en ga naar Preah Khan om dit enorme kloostercomplex te verkennen. Bezoek vervolgens de tempel van Neak Pean, Ta Som, East Mebon, Pre Rup en Banteay Kdei. Stop voor de lunch voordat je naar Angkor Wat gaat. Geniet van wat vrije tijd om dit fascinerende monument in je eigen tempo te verkennen, voordat je terugkeert naar je hotel in Siem Reap. Dag 4 Vertrek in de vroege ochtend om de zonsopgang in Angkor Wat te bekijken voor de ervaring van je leven. Vervolg dan de tour om je te vergapen aan de meest ingewikkeld gesneden tempels van Angkor, Banteay Samre en Banteay Srei. Kom voor de massa's mensen aan en geniet van een bezoek aan een traditioneel Khmer-dorp en palmsuikerplantage. Het nabijgelegen Landmine Museum kan worden bezocht voor $ 5 per persoon. Stop 's middags voor de lunch in een lokaal restaurant voordat je naar Roluos Temple Group gaat. Bewonder hier de selectie monumenten en tempels die de overblijfselen vertegenwoordigen van Hariharalaya, de eerste grote hoofdstad van het Khmer-rijk. Keer aan het einde van de dag terug naar uw accommodatie.

Van Siem Reap: privétrip Beng Mealea en Koh Ker-tempel

4. Van Siem Reap: privétrip Beng Mealea en Koh Ker-tempel

Maak een prachtige tour naar Koh Ker en Beng Mealea waar de tempels zich letterlijk in de jungle verstoppen. Eerst bezoeken we de Koh Ker-groep waar een Maya-achtige tempel is genaamd Koh Ker. Het is een 7-tier-piramide tempel met een hoogte van 35 m. Op de top van de tempel kunnen we het prachtige bos rond de tempel bekijken. Er zijn meer dan 30 monumenten in de ruïnes die we kunnen verkennen. Daarna vervolgen we onze reis naar Beng Mealea, bekend als het zusje van Angkor Wat. De naam van de tempel betekent Lotusvijver waar reizigers vaak de unieke structuur bewonderen.

Siem Reap: Kulen Mountain-waterval & Beung Mealea-tempel

5. Siem Reap: Kulen Mountain-waterval & Beung Mealea-tempel

Maak een reis naar Kulen Mountain en bekijk het geweldige uitzicht op de omgeving tijdens de 2 uur durende rit, inclusief de rivier van de duizend lingas en het standbeeld van de grote liggende Boeddha. U leert meer over de historische en culturele betekenis van elk monument in uw deskundige gids. Kom aan op het uitgestrekte plateau van Phnom Kulen, met uitzicht op de vlakte van Angkor, en ontdek de 28 oude tempels en rivieren die het prachtige landschap en de waterval doorkruisen terwijl deze van de rotsen naar beneden tuimelt. Duik in de zwembaden en koel af van de middagzon. Na deze prachtige berg rijdt u naar de Beng Mealea-tempel. De Beng Mealea-tempel is een fantastische plek voor diegenen die een enorme en spectaculaire jungle-tempel in zijn onbewerkte, ongerestaureerde staat willen ervaren. Gelegen in een gracht van meer dan 1,5 vierkante kilometer, is de hindoetempel, met boeddhistische motieven, de meest mysterieuze van alle tempels in Angkor-stijl. Gehuld in dichte vegetatie, met enorme bomen die uit de ruïnes ontspruiten, is Beng Mealea nog steeds hetzelfde als toen het werd ontdekt in 1990. Daarna keren we terug naar Siem Reap.

Beng Mealea Temple & Koh Ker Temple Tour

6. Beng Mealea Temple & Koh Ker Temple Tour

U begint met een vroegtijdige pick-up vanaf uw hotel in Siem Reap, dan komt uw chauffeur door het weelderige Khmer-platteland naar de afgelegen Beng Mealea-tempel. Verken de 11e-eeuwse ruïnes die voortkomen uit de verwarde overgroei van Cambodjaanse jungle in Beng Mealea, voordat u zult genieten van een picknicklunch op het terrein. Nadat u de schoonheid van de tempel hebt ingenomen, rijden u 1 uur verder naar Koh Ker, ten noordoosten van Siem Reap. Ontdek de oude tempels van Koh Ker, eens bekend als Chok Gargyar. Ontdek de 30 grote structuren van de mysterieuze site en loop door de ruïnes van heilige gebouwen en religieuze beeldhouwwerken. Sommige van de reusachtige beelden uit Koh Ker vormen nu de collectie in het Grand National Museum in Phnom Penh. Na uw actievolle dag een bezoek aan Cambodja's verloren tempels en mystieke jungles, wordt u teruggestuurd naar uw hotel in Siem Reap.

Siem Reap: Angkor Wat 5-daagse sightseeingtour

7. Siem Reap: Angkor Wat 5-daagse sightseeingtour

Dag één: Phnom Kulen National Park Begin je tour om 7.30 uur en reis naar het Phnom Kulen National Park. Dit is waar het 500-jarige tijdperk van Angkor begon. Phnom Kulen is de berg waarop koning Jayavarman II in 802 na Christus de koninklijke Linga-cultus 'God de koning' initieerde. Dag twee: Beng Mealea - Drijvend dorp Kampong Phluk - Phnom Bakheng Begin je dag om 8:00 uur en reis naar een uitgestrekte jungletempel, Beng Mealea, die een volledige vierkante kilometer beslaat. Lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Onderweg stop je bij het drijvende dorp Kampong Phluk aan het Tonle Sap-meer. Koop om 16.30 uur een driedaagse tempelpas voor de komende drie dagen. Ga vervolgens naar Phnom Bakheng om een fantastische zonsondergang te zien. Dag drie: Angkor Thom - Ta Prohm Vanaf 8.30 uur ga je naar de oude stad Angkor Thom. Bezoek vervolgens enkele van de kleinere tempels, waaronder Chau Say Tevoda, Thommanon en Ta Keo. Stop opnieuw voor de lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Ga daarna naar de jungle-tempel, Ta Prohm, waar de film Tomb Raider werd opgenomen. Dag vier: Preah Khan - Angkor Wat Bezoek om 8.30 uur Preah Khan, een enorm kloostercomplex. Je bezoekt dan enkele andere tempels, Neak Pean, Ta Som, East Mebon, Pre Rup en Banteay Kdei, gevolgd door een lunch in een lokaal restaurant. Ga naar Angkor Wat en verken dit ongelooflijke monument in je eigen tempo. Dag vijf: Angkor Wat - Banteay Samre - Banteay Srei - Roluos Group Begin vroeg om 5:00 uur om de fantastische zonsopgang in Angkor Wat te bekijken, gevolgd door een bezoek aan een tempel, Banteay Samre. Ga vervolgens naar Banteay Srei en bekijk een traditioneel Khmer-dorp en de productie van palmsuiker. Ga naar Roluos Group, waar zich monumenten bevinden die de overblijfselen van Hariharalaya vertegenwoordigen. Dit was ook de eerste grote hoofdstad van het Angkoriaanse tijdperk van het Khmer-rijk.

Beng Mealea Temple & Kampong Kleang Day Trip

8. Beng Mealea Temple & Kampong Kleang Day Trip

Ontdek de prachtige Jungle Tempel van Siem Reap - een verborgen schat. Buiten de gebaande paden en weg van de typische toeristische routes, heeft deze tempel pas sinds kort voor het publiek toegankelijk te worden, dankzij de verbetering van de wegen in. Een makkelijke dag reis van Siem Reap, de hindoe-tempel, die ook toont een aantal boeddhistische motieven is nu gemakkelijk toegankelijk. In tegenstelling tot Angkor Wat en andere tempels in het gebied, is het Jungle Tempel bewaard gebleven in zijn oorspronkelijke staat. Zandstenen blokken, geheime doorgangen, verborgen poorten en gevallen galerieën dragen allemaal bij aan het avontuur van het verkennen van de ruïnes. Uw lokale gids zal de geschiedenis en de geheimen van de tempel onthullen terwijl je het prachtige terrein tour in het hart van de jungle. Nadat u het complex hebt verkend zult u dan worden genomen om de nabijgelegen dorp van Kompong Khleang zien, en uw gids zal u laten zien waar de zandsteen uit de berg werd gesneden en uit te leggen hoe de blokken werden vervoerd naar de site. Je zal dan stoppen voor een welverdiende rust en lunch in een restaurant Khmer. Daarna krijgt u een minivan terug naar Siem Reap nemen.

Koh Ker & Beng Mealea privétour met volledige dag

9. Koh Ker & Beng Mealea privétour met volledige dag

Je vertrekt vanuit je hotel in privétransport voor een dagexcursie om de verre tempels van Koh Ker en Being Mealea te verkennen. Je eerste stop is de Koh Ker-tempel. Deze 7-laags-piramide tempel was ooit bekend als Chok Gargyar en was ooit de Khmer-hoofdstad. Het is een mysterieuze en afgelegen archeologische vindplaats, die je zonder de drukte kunt verkennen. Meer dan 30 gebouwen bevinden zich in de ruïnes van het heilige gebouw en het is mogelijk om naar de top te klimmen om de mooie uitzichten te verwerken. Je stopt voor een korte pauze om van je lunch te genieten. Je volgende stop is Beng Mealea, wat 'Lotus Pond' betekent, zijn verbazingwekkende ruïnes en ondergrondse gangen bieden een unieke ervaring voor bezoekers om in de tijd verloren te gaan. In zijn chaotische staat, met ingestorte galerijen en torens, bedekt met een verspreiding van vegetatie is er iets mysterieus en betoverend aan Beng Mealea. Er zijn enkele prachtige voorbeelden van gravures van Apsara op de bestaande delen van de tempel, maar de echte charme van Beng Melea is het gevoel van geruïneerde grootsheid. Na een dag vol ontdekkingen keert u terug naar de stad Siem Reap en naar uw hotel.

Siem Reap: 2-daagse Angkor Sunrise, Banteay Srey en Beng Mealea

10. Siem Reap: 2-daagse Angkor Sunrise, Banteay Srey en Beng Mealea

Dag 1: Vanaf 8:00 uur halen je chauffeur en gids je op bij je accommodatie om een tweedaagse tempelpas te kopen voordat je de 37 kilometer naar de Banteay Srey-tempel rijdt, gevolgd door de Beng Mealea-jungletempel. Deze tempel wordt grotendeels overspoeld door vegetatie en wordt zeer zelden bezocht door toeristen. Na een rondleiding door deze constructie, die een "avontuurlijk verloren tempel" gevoel heeft voor fotografen, zal je gids nauw met je samenwerken om je lunchstop in een lokaal restaurant te bespreken. Onderweg stop je bij Kampong Phluk, een drijvend dorp aan het Tonle Sap-meer. Hier kunt u de zon zien ondergaan boven het grootste meer van Oost-Azië. U wordt dan naar uw accommodatie gebracht, of u kunt een verzoek indienen om ergens in de buurt in de stad te worden afgezet. Dag 2: Het wordt aangeraden om op je tweede dag vroeg te beginnen. Rond 05:00 uur halen je chauffeur en gids je op bij je accommodatie om de zonsopgang in Angkor Wat te ervaren. Nadat de ochtenddrukte is vertrokken, kun je dit ongelooflijke monument op je eigen gemak blijven verkennen en inzicht krijgen in het Khmer-rijk. Je gaat dan naar de jungle-tempel van Ta Prohm, de opnamelocatie voor de film "Tomb Raider". Uw gids en chauffeur zullen dan met u uw lunchstop bespreken en u helpen bij het kiezen van een lokaal restaurant. Na de lunch bezoekt u de oude stad Angkor Tom, die veel iconische bezienswaardigheden heeft om te verkennen. Je laatste attractie is een bezoek aan de Preak Khan-tempel, in het Grand Circuit. Aan het einde van uw tour wordt u teruggebracht naar uw accommodatie of kunt u een verzoek indienen om elders in de stad te worden afgezet.

  • Dagtochten
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Beng Mealea

Wil je alle activiteiten in Beng Mealea ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.