Kies data

Dingen om te doen Benidorm

Benidorm: De beste dingen die je niet wil missen

Benidorm: 1-daags ticket attractiepark Terra Natura

1. Benidorm: 1-daags ticket attractiepark Terra Natura

Terra Natura Benidorm is een nieuw soort safaripark met een uniek habitatontwerp, dat je in staat stelt om in contact te komen met de dieren alsof er geen barrières zijn. Bekijk meer dan 1.500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Ook ontdek je er meer dan 2.500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van je tour. Lavastromen stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenland van het park. Midden in het park vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere twee slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en twee woestijnbuizerds. Kom meer te weten over de verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers. En blijf steeds goed opletten. Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

Van Albir en Benidorm: tour Guadalest en Algar-watervallen

2. Van Albir en Benidorm: tour Guadalest en Algar-watervallen

Rijd landinwaarts de bergen in tijdens deze bustour van een hele dag. Pauzeer bij Guadalest en neem de tijd om het bergdorpje te verkennen. Bezoek daar enkele van de vele musea, winkels en cafés. Reis af naar het dorpje Callosa, voordat je bij Algar aankomt. Geniet van een lunch in een typisch restaurant, op eigen kosten. Al deze restaurants hebben zwembaden die je gratis kunt gebruiken. Onstpan en geniet van de watervallen van Algar in een serene omgeving. Je kunt pootjebaden in een van de vele natuurlijke zwembaden. Voor avontuurlijke mensen zijn er bepaalde plekken waar je mag duiken. Toen de watervallen verschenen in een aflevering van ITV's populaire televisieprogramma 'Benidorm' werd deze attractie beroemd. Het is mogelijk dat je in bepaalde tijden van het jaar het water van de watervallen niet kunt betreden als de plaatselijke autoriteiten dat onveilig achten.

Benidorm: Show in Benidorm Palace

3. Benidorm: Show in Benidorm Palace

Geen bezoek aan de Costa Blanca is compleet zonder een avondje uit in het wereldberoemde paleis van Benidorm. Benidorm Palace is de wereldberoemde uitgaansgelegenheid in Las Vegas-stijl. Ga bij aankomst zitten door een lid van het team van het paleis. Maak je klaar om van de show te genieten. Drankjes kunnen de hele avond worden gekocht. De gloednieuwe show Aqua werd gelanceerd in juni 2019. Het thema is een luxe cruiseschip dat de oceanen van de wereld bevaart voor een wateravontuur. De reisroute van Palace Cruises omvat een bezoek aan Spanje, het Canal Grande in Venetië, de rivier de Nijl met zijn iconische Egyptische piramides en een Atlantische oversteek naar Central Park in New York City. Het huisorkest van Benidorm Palace en songstylist Ami zullen de muziek maken voor de show, waar je personages en muziek zult tegenkomen die deel uitmaken van onze universele cultuur, Luister naar arrangementen van Purple Rain, Singing in the Rain, Umbrella, Thriller, It's Raining Men, Thunder, Poeta en el Puerto, Cancion de Amo en Aqua. Om er een paar te noemen. Nadat de show is afgelopen, gaat de muziek door, waardoor je de kans krijgt om te dansen.

Benidorm: ticket voor 1 dag voor dierenpark Mundomar

4. Benidorm: ticket voor 1 dag voor dierenpark Mundomar

Bekijk de vele soorten zoogdieren, vogels, reptielen en shows, zwem met zeeleeuwen of dolfijnen laat je met verschillende dieren fotograferen. Bekijk de nauwgezette choreografieën van de veelgeprezen dolfijnenshows en bewonder wat deze bijzondere dieren allemaal niet kunnen onder begeleiding van hun trainers. De zeeleeuwenshow is leuk voor jong en oud. Laat je verrassen in Mundomar – soms mag je zelf meedoen in een show. Heb je zin om lol te hebben en te bulderen van het lachen? Stap in een wereld waar papegaaien laten zien wat ze kunnen in een avontuurlijke fantasieshow met obstakels en kunstjes. Deze show is niet alleen leuk, je komt ook veel over deze mooie vogels te weten.

Benidorm: dagticket voor Aqualandia

5. Benidorm: dagticket voor Aqualandia

Neem je vrienden en familie mee naar Aqualandia en geniet van een verscheidenheid aan waterattracties en gratis services. Aqualandia ligt in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en is een van 's werelds grootste waterparken met een oppervlakte van 150.000 vierkante meter.   Beleef een leuke dag met het uitproberen van de vele glijbanen, zwembaden, stroomversnellingen en ligweiden, met water dat rechtstreeks uit zee komt. Je kunt gebruik maken van diensten als een picknickplaats, een souvenirwinkel, een fotocabine, zwembanden en andere voorzieningen. Als je zin hebt om te eten, probeer dan een van de vele zelfbedieningsrestaurants uit die van alles wat bieden. Van de snackbar tot barbecue, pizzeria tot een burgerbar, crêpe-kraampjes tot een kebab-stand, er is voor elk wat wils.

Benidorm: toegangsticket voor 1 dag voor Aqua Natura

6. Benidorm: toegangsticket voor 1 dag voor Aqua Natura

Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Natura in Benidorm en geniet van een dag vol actie voor het hele gezin. Met meer dan 40.000 vierkante meter dolle pret is het park ontworpen met een nadrukkelijk open ruimte waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen in het water. Het park is verdeeld in vijf verschillende delen, waaronder het zwembad, waterglijbanen, kinderbad, vuurtoren en wellnessruimte, met een jacuzzi en solarium. Eenmaal binnen loop je over de boulevard naar het strand, waar je kunt luieren in de zon, een verfrissende duik kunt nemen, rondhangen in een strandbar en je geluk kunt beproeven op meer dan 1.000 meter waterglijbanen. Ook is er een fantastisch golfslagbad, met ligstoelen ernaast waar je tussen de duiksessies door lekker op kunt ontspannen. Het onregelmatig gevormde zwembad is omgeven door watervallen en geisers, waaronder een enorme waterzuil die uit de diepten van de zee tevoorschijn komt en zorgt voor een verfrissende douche. Spring in de schilderachtige waterval en ontspan onder de mediterrane zon in de wellnessruimte. Bekijk demonstraties van zeeleeuwen, en kom meer te weten over hun leefgebied, voortplantingsgewoonten en levensstijl. De verzorgers van het park bevorderen het respect voor de zeedieren en onderstrepen het belang van natuurbehoud. Kom meer te weten over zaken als vervuiling van de oceanen en de beste manier om de flora en fauna van de zee te beschermen. De kinderen kunnen zich vermaken in de twee zwembaden in de Kinderzone met onder andere een plonsbad waar in het midden eens in de zoveel tijd een fontein zijn water spuwt – wat de kinderen met spanning afwachten. Het waterpark is daarnaast uitgerust met wandelpaden, verborgen hoekjes en interactieve spelletjes. Sluit je bezoek af met een picknick in de groene zone en doe nieuwe energie op in de schaduw.

Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

7. Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Calpe over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de kust. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de horizon. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

8. Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Altea over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon aan de horizon. Maak kennis met de bemanning en stap aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het jezelf gemakkelijk terwijl je vanuit de haven opstijgt naar de glinsterende zee. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Altea: stranden en baaien Zeilcatamarancruise met lunch

9. Altea: stranden en baaien Zeilcatamarancruise met lunch

Ervaar de schoonheid van de kusten van Altea tijdens deze catamarantocht. Ga zwemmen in een adembenemende baai. Leun achterover met uw keuze uit een biertje, sangria, frisdrank of water. Laat je begroeten door de bemanning en vaar 's ochtends vanuit de haven van Altea. Maak foto's van de stad vanaf het water terwijl u vertrekt vanuit de haven. Reis naar gebogen turquoise baaien en bewonder hoge kliffen die de waterkant versieren. Laat het anker vallen in een afgelegen, idyllische baai met een pittoresk strand. Dompel jezelf onder in het koele, verfrissende water. Duik door scholen zilvervissen en jaag op fascinerende zeedieren. Geniet van de zon aan dek terwijl u wacht tot de lunch wordt geserveerd. Geniet van een stevige lunch met een groentesalade, gegrilde kipfilet, varkensfilet, brood en zoet fruit. Neem na de lunch wat meer tijd om in het water te spelen voordat je 's middags terugkeert naar de haven van Altea.

Benidorm: combi-dagticket voor Terra Natura en Aqua Natura

10. Benidorm: combi-dagticket voor Terra Natura en Aqua Natura

Met dit gecombineerde dagticket voor het Terra Natura Wildlife Park en het Aqua Natura Water Park in Benidorm, kun je genieten van 1 of 2 spannende dagen op het land en op het water. Terra Natura is een nieuw soort safaripark met een uniek habitatontwerp dat je in staat stelt om in contact te komen met de dieren, alsof er geen barrières zijn. Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Je ontdekt ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Bewonder mineraalformaties, gigantische insecten, en giftige paddestoelen en spinnen. Je kunt het voederen van de olifanten bijwonen en indrukwekkende roofvogels zien overvliegen, waaronder 2 slechtvalken en 2 woestijnbuizerds. Leer de oppassers kennen en hoor wat ze te zeggen hebben over de verschillende dieren. En houd altijd je ogen wijd open. Je weet nooit door welk wild beest je misschien verrast wordt op je avontuur. In het Aqua Natura Water Park kun je je vermaken op meer dan 40.000 vierkante meter met waterglijbanen, golfslagbaden en ontspanningszones. Rust lekker uit na een duik in het water op een van de ligstoelen in de open zone naast het prachtige golfslagbad, zo ontworpen dat ouders kunnen uitrusten terwijl kinderen in het water spelen. Spring in een kletterende waterval en ontspan in de wellnesszone. Je kunt ook zeeleeuwenshows bekijken en van alles te weten komen over hun leefgebied, voortplantingsrituelen en gewoontes. De parkwachters vinden dat het zeeleven gerespecteerd moet worden en onderstrepen het belang van natuurbehoud. In de kinderzone kunnen de jongere bezoekers genieten van 2 zwembaden, waaronder een spetterbad met een centraal bouwwerk dat af en toe tientallen liters water opspuit. Dus bereid je voor op een waterspektakel dat spannend is voor iedereen. Het aquapark heeft ook nog eens wandelpaden, verborgen hoekjes en interactieve spellen. Sluit je bezoek af met een picknick in de groene zone en doe nieuwe energie op in de schaduw.

Beschikbare activiteiten

38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Veelgestelde vragen over Benidorm

Welke topattracties zijn een must-see in Benidorm?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Benidorm?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Valencia

Andere activiteiten in Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 966 beoordelingen

Prima geregeld. Alles netjes bevestigd gekregen via de mail. De bus was keurig optijd, haalde nog meer mensen op die via hotelreceptie geboekt hadden en daardoor kwamen we weer bijna bij ons hotel langs. Op de terugweg daar uitgestapt ipv bij de ophaallocatie die 20min lopen was. Geen enkel probleem. Leuke reisleiding. Het stadje en de watervallen waren leuk maar niet spectaculair. Al met al een hele dag gehad voor een mooi prijsje. Fijne bijkomstigheid;de route naar beide locaties is mooi door t binnenland zo zie je nog wat van de omgeving.de reisleidster verteld onderweg ook e.e.a. Topdagje geweest

Ook voor volwassenen iis een dagje zoo een leuke activiteit. Nooit gedacht dat Benidorm zo een mooie Zoo had! Het is er heel aangenaam wandelen op de paadjes. Veel afwisseling op het hele parcours. Buiten de olifanten en de neushorens heb ik de indruk dat de dieren er gelukkig zijn. Ze worden allemaal goed verzorgd en die verzorgers zijn uiterst vriendelijk!

Super leuke Segway tour gehad, met zeer aardige guide. Eerst wordt de Segway uitgelegd en daarna heb je gelijk tijd om even te oefen. We waren met 9, de jongste 10 jaar en de oudste 55 jaar. Iedereen had het zo door. Daarna zijn we de bergen in gegaan en vandaar uit een prachtig uitzicht over Benidorm. Echt een aanrader.

Prachtig dagje beleefd in de Zoo. Heel veel verschillende dieren die je van zeer dichtbij kan bewonderen. Ideale daguitstap op je vakantie in de regio Benidorm.

Een fantastische ervaring om zo vrij als een vogeltje af te dalen op de fiets in de bergachtige omgeving van Benidorm. Een echte aanrader.