Ontdek het beste van
Benidorm

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Benidorm

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Benidorm

Benidorm: Entree Aqualandia met/optioneel Mundomar Combo Ticket

Benidorm: Entree Aqualandia met/optioneel Mundomar Combo Ticket

Beleef Aqualandia met een dagkaart en geniet van verschillende waterattracties in een van 's werelds grootste waterparken. Ontdek meer dan 20 waterattracties en selecteer het combiticket voor een bezoek aan het Mundomar Marine and Exotic Animal Park. Beleef een leuke dag met het uitproberen van de vele waterglijbanen, waaronder de nieuwste attractie, de opwindende Cyclon, zwembaden, rivierstroomversnellingen en ligweiden, met water dat rechtstreeks uit de zee komt. Probeer de andere diensten uit, waaronder een picknickplaats, een souvenirwinkel, een fotohokje, praalwagens en andere voorzieningen. Als je klaar bent om te eten, probeer dan een van de vele zelfbedieningsrestaurants die voor elk wat wils bieden. Van snackbar tot barbecue, pizzeria tot burgerbar, crêpekraampjes tot kebabkraam, er is voor elk wat wils. Verbeter je ervaring door het combiticket te selecteren en toegang te krijgen tot zowel Aqualandia als Mundomar. Bewonder verschillende soorten zoogdieren, vogels en reptielen, bekijk verschillende shows, zwem met zeeleeuwen of dolfijnen en maak foto's met verschillende dieren. Bewonder de veelgeprezen dolfijnenshows waar deze spectaculaire dieren al hun vaardigheden laten zien in een zorgvuldig gechoreografeerde show, begeleid door hun coaches.

Benidorm: ticket voor 1 dag voor dierenpark Mundomar

Benidorm: ticket voor 1 dag voor dierenpark Mundomar

Bekijk de vele soorten zoogdieren, vogels, reptielen en shows, zwem met zeeleeuwen of dolfijnen laat je met verschillende dieren fotograferen. Bekijk de nauwgezette choreografieën van de veelgeprezen dolfijnenshows en bewonder wat deze bijzondere dieren allemaal niet kunnen onder begeleiding van hun trainers. De zeeleeuwenshow is leuk voor jong en oud. Laat je verrassen in Mundomar – soms mag je zelf meedoen in een show. Heb je zin om lol te hebben en te bulderen van het lachen? Stap in een wereld waar papegaaien laten zien wat ze kunnen in een avontuurlijke fantasieshow met obstakels en kunstjes. Deze show is niet alleen leuk, je komt ook veel over deze mooie vogels te weten.

Benidorm: 1-daags ticket attractiepark Terra Natura

Benidorm: 1-daags ticket attractiepark Terra Natura

Terra Natura Benidorm is een nieuw soort safaripark met een uniek habitatontwerp, dat je in staat stelt om in contact te komen met de dieren alsof er geen barrières zijn. Bekijk meer dan 1.500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Ook ontdek je er meer dan 2.500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van je tour. Lavastromen stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenland van het park. Midden in het park vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere twee slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en twee woestijnbuizerds. Kom meer te weten over de verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers. En blijf steeds goed opletten. Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

Altea: Rondvaart met optie voor zonsondergang

Altea: Rondvaart met optie voor zonsondergang

Vaar vanuit de haven van Altea over de Middellandse Zee tijdens deze cruise. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de zonsondergang. Maak kennis met de bemanning en stap aan boord van de boot. Zoek je perfecte plekje en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven de glinsterende zee opvaart. Geniet van de perfecte afsluiting van de dag met je vrienden en geliefden. Als je de zonsondergangoptie kiest, luister dan naar ontspannende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon onder ziet gaan tegen de skyline van Valencia en de oceaan goud en oranje ziet kleuren. Op vrijdagen van juli tot augustus 2024 kun je genieten van een ontspannende zonsondergangscruise met ontspannende muziek van een DJ.

Vanuit Albir, Altea, Benidorm & Calpe: Guadalest & Algar Tour

Vanuit Albir, Altea, Benidorm & Calpe: Guadalest & Algar Tour

Guadalest is een van de meest bezochte dorpen in Spanje en trekt jaarlijks meer dan 2 miljoen mensen die genieten van de geschiedenis, het prachtige uitzicht en de eigenzinnige musea die bezoekers van de Costa Blanca een unieke ervaring bieden. De Algar watervallen zijn zonder twijfel de meest bezochte natuurlijke attractie aan de Costa Blanca en zijn de perfecte manier om af te koelen, op te frissen en wat plezier te hebben en even bij te komen van de middagzon. Je reis begint met een pick-up per bus met airconditioning vanaf een van de punten in Albir, Altea Benidorm of Calpe*. Zodra iedereen aan boord is, bedraagt de reistijd naar het middeleeuwse bergdorp Guadalest ongeveer 35-40 minuten. Bij aankomst krijg je 2 uur vrije tijd om de watervallen en de omgeving in je eigen tempo te verkennen. De bezoektijd in Guadalest kan oplopen tot drie uur in de maanden juni en september. Je exacte bezoektijd krijg je op de dag van je reis. Na het bezoek aan Guadalest ga je naar de watervallen voor een middag in een natuurlijk waterpark. De watervallen bevinden zich op verschillende niveaus met verschillende punten waar je kunt zwemmen, een duikgedeelte en rustige beekjes en zwembaden voor degenen die zich willen onderdompelen in het natuurlijke bergwater. Een goede fysieke conditie is vereist, want je moet mogelijk een steile heuvel oplopen om bij de ingang van de waterval te komen en als je er eenmaal bent, moet je trappen beklimmen aan de zijkant van de watervallen die naar de andere gebieden leiden. Omdat het natuurlijke watervallen zijn, kunnen de rotsen oneffen en glibberig zijn. Strandschoenen zijn aan te raden en teenslippers / slippers zijn niet geschikt. Deze excursie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Voor degenen die willen picknicken is er een speciale picknickplaats buiten de watervallen. Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de watervallen. Er zijn bars en restaurants in de omgeving die redelijk geprijsd en aan te bevelen zijn. De excursie wordt begeleid door een Engelssprekende vertegenwoordiger die de tijden en ontmoetingspunten op de dag zelf zal bevestigen. De terugreis wordt in omgekeerde volgorde gemaakt, met afzetten bij de oorspronkelijke ontmoetingspunten, beginnend in Benidorm en eindigend in Albir. Diensten vanuit Calpe en Altea kunnen worden gecombineerd met die vanuit Albir en Benidorm en de reisroute wordt op de dag zelf bepaald. Houd er rekening mee dat het tijdens de zomermaanden erg druk kan zijn bij de watervallen. Er kunnen bepaalde tijden van het jaar zijn dat het niet is toegestaan om het water bij de watervallen in te gaan, als de plaatselijke autoriteiten dat onveilig vinden. De excursie gaat door onder deze omstandigheden, tenzij de watervallen gesloten zijn. De duur van de activiteit is slechts een richtlijn en kan variëren.

Benidorm: Show in Benidorm Palace

Benidorm: Show in Benidorm Palace

Een bezoek aan de Costa Blanca is niet compleet zonder een avondje uit in het wereldberoemde Benidorm Palace. Benidorm Palace is Benidorm's wereldberoemde uitgaansgelegenheid in Las Vegas-stijl. Laat u bij aankomst plaatsnemen door een lid van het Palace-team. Maak je klaar om van de show te genieten. Drankjes kunnen de hele avond worden gekocht. Geniet in 2023 van de gloednieuwe show 'Fire' met artiesten uit de vier hoeken van de wereld, vier en creëer 'Fire'. Bewonder het indrukwekkende talent van artiesten en de geavanceerde technologie die een integraal onderdeel vormt van elke show in Benidorm Palace. Bewonder de nieuw geïnstalleerde 250 vierkante meter aan op maat gemaakte HD LED-schermen met een resolutie van 8K. Door licht, video, geluid en speciale effecten te combineren, aangevuld met scenische en architecturale elementen, verlegt deze show de grenzen. Ervaar de nieuwste trends op het gebied van populaire cultuur, muziek, kostuumontwerp, choreografie en multimedia. Nadat de show is afgelopen, gaat de muziek door, zodat u kunt dansen.

Benidorm: toegangsticket voor 1 dag voor Aqua Natura

Benidorm: toegangsticket voor 1 dag voor Aqua Natura

Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Natura in Benidorm en geniet van een dag vol actie voor het hele gezin. Met meer dan 40.000 vierkante meter dolle pret is het park ontworpen met een nadrukkelijk open ruimte waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen in het water. Het park is verdeeld in vijf verschillende delen, waaronder het zwembad, waterglijbanen, kinderbad, vuurtoren en wellnessruimte, met een jacuzzi en solarium. Eenmaal binnen loop je over de boulevard naar het strand, waar je kunt luieren in de zon, een verfrissende duik kunt nemen, rondhangen in een strandbar en je geluk kunt beproeven op meer dan 1.000 meter waterglijbanen. Ook is er een fantastisch golfslagbad, met ligstoelen ernaast waar je tussen de duiksessies door lekker op kunt ontspannen. Het onregelmatig gevormde zwembad is omgeven door watervallen en geisers, waaronder een enorme waterzuil die uit de diepten van de zee tevoorschijn komt en zorgt voor een verfrissende douche. Spring in de schilderachtige waterval en ontspan onder de mediterrane zon in de wellnessruimte. Bekijk demonstraties van zeeleeuwen, en kom meer te weten over hun leefgebied, voortplantingsgewoonten en levensstijl. De verzorgers van het park bevorderen het respect voor de zeedieren en onderstrepen het belang van natuurbehoud. Kom meer te weten over zaken als vervuiling van de oceanen en de beste manier om de flora en fauna van de zee te beschermen. De kinderen kunnen zich vermaken in de twee zwembaden in de Kinderzone met onder andere een plonsbad waar in het midden eens in de zoveel tijd een fontein zijn water spuwt – wat de kinderen met spanning afwachten. Het waterpark is daarnaast uitgerust met wandelpaden, verborgen hoekjes en interactieve spelletjes. Sluit je bezoek af met een picknick in de groene zone en doe nieuwe energie op in de schaduw.

Vanuit Albir of Benidorm: Algar watervallen dagtocht

Vanuit Albir of Benidorm: Algar watervallen dagtocht

De Algar-watervallen zijn een van de meest bezochte natuurlijke attracties van de Costa Blanca. Je reis begint met een pick-up per bus met airconditioning vanaf een van de vier punten in Albir en Benidorm. Zodra iedereen aan boord is, bedraagt de reistijd naar Algar ongeveer 35-40 minuten. Bij aankomst krijgt u 3 uur vrije tijd om de watervallen en de omgeving in uw eigen tempo te verkennen. De watervallen bevinden zich op verschillende niveaus met verschillende punten waar je kunt zwemmen, een duikgebied en zachte beekjes en poelen voor degenen die op zoek zijn naar een beetje ontspanning van de hitte van de middagzon. Een goed niveau van fysieke vaardigheid is vereist, omdat je een steile heuvel moet beklimmen om bij de ingang van de waterval te komen. Eenmaal binnen moet je trappen beklimmen aan de zijkant van de watervallen, die naar de andere gebieden leiden. Omdat het natuurlijke watervallen zijn, kunnen de rotsen oneffen en glad zijn. Strandschoenen zijn aan te raden en slippers/slippers zijn niet geschikt. Deze excursie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Voor degenen die willen picknicken, is er een aangewezen picknickplaats buiten de belangrijkste watervallen. Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar de watervallen. Er zijn bars en restaurants in de omgeving die redelijk geprijsd zijn en aan te bevelen. De excursie wordt begeleid door een Engelssprekende vertegenwoordiger die de tijden en ontmoetingspunten op de dag zal bevestigen. De terugreis wordt gemaakt waarbij u wordt afgezet bij de oorspronkelijke ontmoetingspunten in omgekeerde volgorde, beginnend in Benidorm en eindigend in Albir. Houd er rekening mee dat het tijdens de zomermaanden erg druk kan zijn bij de watervallen. Er kunnen bepaalde tijden van het jaar zijn dat het niet is toegestaan om het water bij de watervallen in te gaan, als dit door de lokale autoriteiten onveilig wordt geacht. De excursie gaat nog steeds door onder deze omstandigheden, tenzij de watervallen gesloten zijn. De duur van de activiteit is slechts een richtlijn en kan variëren.

Calpe: Rondvaart bij zonsondergang met mousserende wijn

Calpe: Rondvaart bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Calpe over de Middellandse Zee op deze cruise. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg een onovertroffen uitzicht op de zon die ondergaat boven de kust. Maak kennis met de bemanning en stap dan aan boord van de boot. Zoek je perfecte plekje en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven vertrekt naar de glinsterende zee. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon tegen de horizon ziet zakken. Geniet van de perfecte afsluiting van de dag met je vrienden en geliefden.

Calpe: Rondvaart met optionele zwemstop

Calpe: Rondvaart met optionele zwemstop

Verlaat de drukke stranden van Calpe en ga aan boord van een catamaran cruise. Bekijk het nationale park en de imposante rotsformatie Peñon de Ifach van dichtbij. Maak kennis met je gids en stap aan boord. Ontspan in de zon op de boa terwijl je langs de kust vaart. Neem wat kleur op en bewonder het panoramische uitzicht op de omringende zee, stad en kust. Maak wat foto's om te delen met je vrienden en familie thuis. Krijg de mogelijkheid om koele drankjes te kopen bij de bar aan boord. Vaar langs de kalksteenrots van Peñon de Ifach waar de boot zal stoppen. Als je kiest voor de optie met zwemstop, geniet dan van een extra uur activiteit en zwem door scholen zilvervis op deze prachtige locatie voordat je terugkeert naar de ophaalservice in de haven van Calpe.

Veelgestelde vragen over Benidorm

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Benidorm?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Benidorm op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Benidorm

Activiteiten in Benidorm

Steden in Spanje

Andere activiteiten in Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.4
(1.637 beoordelingen)

Het was een mooie dag naar valencia, maar er stond bij de informatie dat het anderhalf a 2 uur rijden was maar ze vertellen je er niet bij dat je ook nog eens een uur in de bus zit voordat je benidorm verlaat. Dan is het wel prettig dat er een toilet aan boord is. Er waren meer passagiers die er last van hadden.

Uitstekende dag van begin tot einde. Lynn was een briljante gids en deelde veel informatie met ons over elke plaats die we bezochten. De tour was erg relaxed en we hadden niet het gevoel dat we gehaast waren om alles te zien. Zou het zeker aanbevelen.

We hebben een geweldige tijd gehad, ook al sloten ze het park vroeg, het was 17.30 uur toen ze sloten, maar we hebben er met volle teugen van genoten, een echte aanrader en de zeeleeuwenshow, de beste... de man heeft het heel goed. empathie.

Geweldige dagtocht naar het prachtige Gudalest en vervolgens Algar voor de watervallen. Goed georganiseerd en had op elke plaats voldoende tijd. Sterk aanbevelen.

Een fantastische dagtocht! Ik hield van zowel Guadalest als de watervallen van Algar! Zou zeker aanraden om deze reis te maken