Benidorm Activiteiten in de openlucht

Benidorm Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

1. Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Terra Natura Benidorm is een nieuwe soort natuurpark waar de habitats op een unieke manier ontworpen zijn waardoor je in contact komt met de dieren alsof er geen hekken tussen staan. Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Je ontdekt ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van jouw reis. Lavarivieren stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenste van het park. Binnen vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere 2 slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en 2 woestijnbuizerds. Kom meer te weten over verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers en houd altijd je ogen open! Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

2. Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Altea over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de horizon. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

3. Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Calpe over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de kust. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de horizon. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

4. Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Calpe en begin aan een ontspannende cruise op een luxe catamaran met bemanning. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust en bewonder de vele baaien, kristalheldere wateren en steile kliffen. Laat het anker vallen in een van de idyllische baaien voor een verfrissende duik in de oceaan, weg van de drukke stranden. Geniet van een stevige lunch met een drankje aan boord en geniet van wat meer tijd om te zonnebaden of te zwemmen. In de middag keert u terug naar de haven van Calpe.

Vanuit Benidorm: dagtrip Algarwatervallen en Guadalest

5. Vanuit Benidorm: dagtrip Algarwatervallen en Guadalest

Rijd landinwaarts de bergen in tijdens deze bustour van een hele dag. Pauzeer bij Guadalest en neem de tijd om het bergdorpje te verkennen. Bezoek daar enkele van de vele musea, winkels en cafés. Reis af naar het dorpje Callosa, voordat je bij Algar aankomt. Geniet van een lunch in een typisch restaurant, op eigen kosten. Al deze restaurants hebben zwembaden die je gratis kunt gebruiken. Onstpan en geniet van de Algarwatervallen in een serene omgeving. Je kunt pootjebaden in een van de vele natuurlijke zwembaden. Voor avontuurlijke mensen zijn er bepaalde plekken waar je mag duiken. Toen de watervallen verschenen in een aflevering van ITV's populaire televisieprogramma 'Benidorm' werd deze attractie beroemd.

Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

6. Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Altea en begin aan deze schilderachtige catamarancruise. Vaar langs de prachtige kustlijn en werk aan je kleurtje terwijl je zonnebaadt op het hangende net van de boot. Bewonder onderweg de panoramische uitzichten om je heen en bewonder Altea vanuit een ander perspectief. U zult kunnen genieten van het prachtige landschap langs de kustlijn, met wat tijd voor een verfrissende duik in de buurt van een rustige baai. Na het avontuur keert de catamaran terug naar de haven van Altea.

Calpe: zeilcatamarancruise met zwemstop

7. Calpe: zeilcatamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Calpe en begin aan een catamarancruise. Kom dicht bij het nationale park en de imposante rotsformatie van Peñon de Ifach. Spring in het water voor een duik door kristalhelder water. Ontmoet je gids en spring aan boord. Ontspan in de zon op het hangende net van de boot terwijl u langs de kust briest. Haal wat kleur op en bewonder het panoramische uitzicht op de omliggende zee, stad en kust. Maak wat foto's om te delen met je vrienden en familie thuis. Heb de mogelijkheid om koele drankjes te kopen bij de bar aan boord. Vaar langs de kalkstenen uitloper van Peñon de Ifach waar de boot zal stoppen. Zwem door scholen slivervissen op deze prachtige locatie voordat je terugkeert naar de ophaallocatie in de haven van Calpe.

Benidorm: uitstap in de ochtend naar de Algar-watervallen

8. Benidorm: uitstap in de ochtend naar de Algar-watervallen

Maak gebruik van de ophaalservice per bus met airconditioning en een Engelssprekende medewerker naar de schitterende Fonts de l'Algar (Algar-watervallen). Bij aankomst in het dorpje Algar heb je 3 tot 3,5 uur vrije tijd om te ontspannen in de natuurrijke omgeving. Wandel langs de paden om de watervallen vanuit verschillende perspectieven te zien. Geniet van het schitterende uitzicht vanaf de top van de watervallen en neem een verfrissende duik in het ijskoude water van de natuurlijke baden onder aan de watervallen. Maak gebruik van de bars en restaurants ter plaatse en geniet van het heerlijke eten en drinken voor je aan het einde van de middag weer met de bus terugreist naar je hotel.

Calpe: Zeiltocht

9. Calpe: Zeiltocht

Ontdek de stad Calpe vanuit een nieuw perspectief tijdens een 1 uur durende catamarancruise langs de kust. Vertrek vanuit de baai en zeil met de wind mee, genietend van de mediterrane zon en verfrissingen aan dek. Word 's ochtends wakker en wandel het zonlicht in, op weg naar de baai. Spot uw prachtige catamaran in de haven en laat u aan boord verwelkomen door uw vriendelijke bemanning. Ga de zee op en bewonder de stad Calpe van veraf, zeilend met de zeebries langs de randen van de kustlijn. Grijp de kans om te zonnebaden op het dek, of trakteer uzelf op drankjes en andere versnaperingen aan de bar.

Altea: Zeiltocht

10. Altea: Zeiltocht

Laat het uitzicht op de stad Altea adembenemend zijn tijdens deze catamarantocht. Bewonder de witgekalkte huizen en terracotta daken van de stad vanuit het perspectief van het water. Geniet van de pittoreske blauw-witte koepels van de kerk "Onze Lieve Vrouw van Troost". Ontmoet elkaar op de pier in Altea om je zeilavontuur te beginnen. Voel de wind door je haren als je de kust verlaat. Verbeter uw reis door wat drankjes te kopen bij de barservice. Ontspan en geniet van de zon terwijl u vaart op een comfortabel en ruim schip dat regelmatig wordt onderhouden volgens de hoogste veiligheidsnormen. Geniet van een flexibele route die voor elke dag uniek en speciaal is. Bewonder de stad en de uitgestrekte stranden die worden onderbroken door groene bomen. Eindig je tour op de pier waar het begon.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Geweldige actieve vakantie. De kinderen vonden het leuk. Ik raad af om witte of "ceremoniële" kleding te dragen, omdat de bomen hars afgeven die niet wegspoelt en je later afscheid kunt nemen van dingen.

Goede uitleg in Engels, wij hadden het al vaker gedaan. Daarom ook de avontuurlijke route gekozen . Op het einde de grote, die was echt supergaaf en vooral voor onze kinderen 13 en 14, super vet!

Heel leuke ontvangst en goede uitleg door de host. Bus was een half uur te laat. 10.15 ipv 9.30-9.45

Super leuke trip gehad, we heb hele mooie plekken van Benidorm kunnen zien.

Er zijn pijlen op de vloer om te volgen zodat je niets mist.