Benidorm
Attractie- en pretparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Benidorm Attractie- en pretparken: Onze meest aanbevolen

Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

1. Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Terra Natura Benidorm is een nieuwe soort natuurpark waar de habitats op een unieke manier ontworpen zijn waardoor je in contact komt met de dieren alsof er geen hekken tussen staan. Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Je ontdekt ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van jouw reis. Lavarivieren stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenste van het park. Binnen vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere 2 slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en 2 woestijnbuizerds. Kom meer te weten over verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers en houd altijd je ogen open! Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

...

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 129 beoordelingen

Een fantastische dag gehad door iedereen!

Dit is ons tweede bezoek aan terra natura (niet opeenvolgende jaren). Maar net als het eerste bezoek was het fantastisch. Ze hebben een paar extra dingen toegevoegd aan het bezoek dat ik dit jaar heb opgemerkt, zoals het personeel in kostuums op fietsen of een golfbuggy met muziek. Het is erg schoon, gemakkelijk te bereiken met openbare bussen. Het duurt ongeveer twee uur om rond te komen. Veel leuke dieren en informatie om in je op te nemen. Ik nam een vijf- en zevenjarige en ze waren er net zo dol op als twee jaar geleden. Ik zou een bezoek ten zeerste aanbevelen als je naar Benidorm gaat. Naast de deur is aqua natura.. waterpark. Ga er zeker ook heen!

Dit is een must-see, dieren goed verzorgd en park is erg schoon.

We hielden van dit park en zouden het aanbevelen. Mijn dochter van 23 jaar was niet geïnteresseerd in gaan omdat ze het niet eens is met dieren die in een dierentuin worden gehouden, maar ze vond het ook leuk. Ik hield van de pijlen op de grond en hielden ons dus op het goede spoor om door het park te gaan. U kunt ook mobiliteitshulpmiddelen inhuren, wat een goede zending was, evenals pijnlijke knieën. Ze hadden ook buggy's voor kinderen.

Leuke dierentuin

Kaartjes gekocht via yourguide maar aan de ingang konden ze er niet veel mee. Spreken ook geen engels dus duurt lang eer je binnen bent omdat ze niet bekend zijn bij de dierentuin met het systeem

Geweldig park met zeer veel aparte reptielen

Super mooi park alleen de wegwijzering in het park mag beter

prachtig park, prachtige zoo! Jammer van de rusteloze tijgers en leeuw

Aquapark was niet open. Geen enkele verontschuldiging!