Benidorm: Aqua Natura Pretpark toegang voor 1 dag

Product ID: 37337

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van meer dan 1.000 meter waterglijbanen bij Aqua Natura Pretpark
 • Neem het hele gezin mee en ontspan in alle comfort terwijl de kinderen spetteren in de kinderzone
 • Leer meer over de gewoonten en de habitats van zeeleeuwen
 • Ervaar gewichtloosheid op La Cresta waterglijbaan
 • Ontspan op het zonneterras, rust uit in de openlucht spa en geniet van het beste uitzicht vanuit de jacuzzi
Overzicht
Spendeer een dag in het Aqua Natura pretpark in Benidorm en geniet van de spanning van meer dan 40.000 vierkante meter water glijbanen, golfslagbaden en kinderzones. Ontspan in het solarium en de jacuzzi, zie zeeleeuwen shows en nog veel meer.
Wat te verwachten
Bezoek het Aqua Natura Water Park in Benidorm en beleef een wilde familiedag. Met meer dan 40.000 vierkante meter dolle pret is het park ontworpen met een nadrukkelijk open gebied waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen in het water.

Het park bestaat uit 5 grote delen waaronder het zwembad, glijbanen, kinderbad, vuurtoren en een spa met een jacuzzi en een solarium. Eenmaal binnen loop je langs de boulevard naar het strand waar je lekker luiert in de zon, geniet van een verfrissende duik, hangt in een bar aan het strand of je geluk beproeft op meer dan 1.000 meter water glijbanen.

Een prachtig golfslagbad wacht op je met ligstoelen waar je even kan pauzeren tussen de wilde waterpret door. Het onregelmatig gevormde zwembad is omringd door watervallen en geisers waaronder een enorme kolom water dat uit de diepten van de zee ontspringt en een verfrissende douche van water vormt. Spring van de pittoreske waterval en relax in de spa-zone onder de mediterrane zon.

Zie zeeleeuw demonstraties en leer over hun leefomgeving, voortplanting en levenswijze. De oppassers van het park bevorderen respect voor de zeedieren en onderstrepen het belang van hun behoud. Leer over dingen als vervuiling van de oceanen en de beste manier om de mariene flora en fauna te beschermen.

De kinderen genieten van 2 zwembaden in de Kinder Zone waaronder een kinderzwembad waar in het midden eens in de zoveel tijd een fontijn tot leven barst en haar omstanders in opgewonden verwachting houdt. Compleet met wandelpaden, verborgen hoekjes en interactieve spelletjes. Tot slot geniet je van een picknick in de groene zones en doet nieuwe energie op in de schaduw.
Inbegrepen
 • Toegangsticket tot de Aqua Natura Pretpark voor 1 dag
 • Toegang tot de zwembaden, glijbanen, whirlpool en een solarium
 • Zeeleeuwen shows
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Zwemmen met een zeeleeuw
Trefpunt

Aqua Natura Pretpark, Foia del Verdader, 1 Benidorm. Het Aqua Natura park ligt op slechts 1 minuut van de snelweg AP-7 en de N-332 snelweg, direct naast het pretpark Terra Mitica in de provincie Alicante. Om er te komen rij je langs de snelweg AP-7. Neem afslag 65 indien je aankomt vanaf Valencia, of afslag 65A als je vanuit Alicante komt. Je kunt er ook komen met de N-332. De toegang tot het park is goed aangegeven. Of neem buslijnen 21 of 22 vanuit Benidorm, of de trein naar Terra Natura-Terra Mitica Station, vanwaar je pendelbussen naar het park hebt (Openen in Google Maps)

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

TERRA NATURA BENIDORM

Product ID: 37337