Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Product ID: 37165

Vanaf € 18 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende diersoorten
 • Bekijk vliegende roofvogels en olifanten die hun kracht en behendigheid tonen
 • Geniet van gratis begeleide tours voor een zeer persoonlijke ervaring
 • Ontdek giftige schorpioenen, spinnen en paddestoelen
 • Loop langs rivieren van lava die tussen exotische tuinen stromen
Overzicht
Bekijk verschillende soorten dieren met een dagticket voor Benidorm's Terra Natura attractiepark. Ervaar een nieuw soort dierentuin met meer dan 1500 dieren van 200 verschillende diersoorten en bezoek shows, tentoonstellingen en andere activiteiten.
Wat te verwachten
Terra Natura Benidorm is een nieuwe soort natuurpark waar de habitats op een unieke manier ontworpen zijn waardoor je in contact komt met de dieren alsof er geen hekken tussen staan.

Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende diersoorten, en 50 serieus bedreigde diersoorten. Je zult ook meer dan 2500 voorbeelden van meer dan 160 boomsoorten, struiken en bodemplanten ontdekken. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit.

Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van jouw reis. Lavarivieren stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenste van het park. Binnen vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten.

Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere 2 slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en 2 woestijnbuizerds.

Kom meer te weten over verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers en houd altijd je ogen open! Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!
Inbegrepen
 • Toegang tot het attractiepark Terra Natura
 • Shows, tentoonstellingen en begeleide ervaringen
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Winkels
Trefpunt

Attractiepark Terra Natura, Foia del Verdader, 1, Benidorm Routebeschrijving: Terra Natura ligt op 1 minuut afstand van de AP-7 autosnelweg en de N-332 hoofdweg. Het ligt recht naast het Terra Mitica Attractiepark in de provincie Alicante. Neem afrit 65 als je vanaf Valencia komt of afrit 65A als je vanaf Alicante komt. Je kunt er ook komen via de N-332. De route naar het park wordt ook op borden langs de weg aangegeven. Je kunt ook busroutes 21 of 22 nemen vanaf Benidorm of de trein nemen naar Station Terra Natura-Terra Mitica. Vanaf hier rijden er bussen naar het park. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Haal jouw kaart en informatie over de activiteiten op bij de ingang

Vanaf € 18 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

TERRA NATURA BENIDORM

Product ID: 37165