Benidorm: Terra Natura en Aqua Natura Combiticket 1 dag

Benidorm: Terra Natura en Aqua Natura Combiticket 1 dag

Product ID: 37339

Vanaf € 34 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk meer dan 1.500 dieren uit 200 verschillende soorten in hun habitat
 • Zie roofvogels vliegen en bekijk de kracht en behendigheid van olifanten
 • Ontdek giftige schorpioenen, spinnen en paddestoelen
 • Loop langs lavastromen tussen exotische tuinen
 • Geniet van meer dan 1.000 meter waterglijbanen bij Aqua Natura Pretpark
 • Leer meer over de gewoonten en de habitats van zeeleeuwen
 • Ervaar gewichtloosheid op de La Cresta waterglijbaan
 • Ontspan op het zonneterras, rust uit in de openlucht spa en geniet van het beste uitzicht vanuit de jacuzzi
Overzicht
Geniet van een dagje spanning met een gecombineerd ticket naar Benidorm Terra Natura Wildlife Park en Aqua Natura Water Park. Ervaar de adrenaline van de waterglijbanen en golfslagbaden, zie meer dan 1500 dieren uit 200 verschillende diersoorten en meer.
Wat te verwachten
Met dit gecombineerde ticket voor 1 dag naar het Terra Natura Safari Park en Aqua Natura Water Park in Benidorm geniet je van een hele dag spanning op het land en in het water.

Terra Natura is een nieuw generatie Safari park met een uniek concept in habitat ontwerp dat je in staat brengt in contact te komen met dieren alsof er geen barrières zijn. Bekijk meer dan 1.500 dieren uit 200 verschillende soorten waarvan 50 ernstig met uitsterven zijn bedreigd. Je ontdekt er ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers.

Bewonder minerale formaties, gigantische insecten, giftige paddestoelen en spinnen. Bekijk het voederen van de olifanten en de schoonheid van roofvogels in vlucht; 2 slechtvalken en 2 harris haviken. Maak kennis met de oppassers van een verscheidenheid van dieren door middel van persoonlijke gesprekken. En hou je ogen open. Je weet nooit welk wild beest je misschien verrast op je avontuur!

In het Aqua Natura Water Park kunt je je vermaken met meer dan 40.000 vierkante meter water glijbanen, golfslagbaden en relax gebieden. Het fantastische golfslagbad is ontworpen voor iedereen met nadruk op een open ruimte voor ouders om te ontspannen terwijl de kinderen spelen in het water met ligstoelen waar je kunt uitrusten van de waterpret.

Spring in de pittoreske cascade van een waterval en ontspan je in de spa-zone. Zie zeeleeuw shows en leer over hun habitat, voortplanting en levenswijze. Oppassers van het park bevorderen respect voor de zeedieren en onderstrepen het belang van behoud.

De kinderen genieten van 2 zwembaden in de Kinder Zone waaronder een kinderzwembad waar in het midden eens in de zoveel tijd een fontijn tot leven barst en haar omstanders in opgewonden verwachting houdt. Compleet met wandelpaden, verborgen hoekjes en interactieve spelletjes. Tot slot geniet je van een picknick in de groene zones en doet nieuwe energie op in de schaduw.
Inbegrepen
 • Toegang tot het Terra Natura Wildlife Park en Aqua Natura Water Park
 • Shows en activiteiten
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Zip line
 • Zwemmen met zeeleeuwen
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Terra Natura en Aqua Natura Pretpark, Foia del Verdader, 1 Benidorm. De pretparken liggen op slechts 1 minuut van de snelweg AP-7 en de N-332 snelweg, direct naast het pretpark Terra Mitica in de provincie Alicante. Om er te komen rij je langs de snelweg AP-7. Neem afslag 65 indien je aankomt vanaf Valencia, of afslag 65A als je vanuit Alicante komt. Je kunt er ook komen met de N-332. De toegang tot de parken is goed aangegeven. Of neem buslijnen 21 of 22 vanuit Benidorm, of de trein naar Terra Natura-Terra Mitica Station, vanwaar je pendelbussen naar het park hebt (Openen in Google Maps)

Vanaf € 34 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

TERRA NATURA BENIDORM

Product ID: 37339