Benidorm
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Benidorm Fietstours: Onze meest aanbevolen

Benidorm: 3 uur durende Algar-watervallen quadtour

1. Benidorm: 3 uur durende Algar-watervallen quadtour

Kom aan en ontmoet je gids voor een veiligheidsbriefing en een diepgaande trainingssessie. Zorg voor een beschermend vest, helm en handschoenen. Vertrek vervolgens op uw quad voor een avontuurlijke tocht naar de Algar-watervallen. Geniet van de sensatie van het rijden op onverharde wegen en off-road langs een rivierbedding naar Callosa. Wanneer je de Algar-watervallen bereikt, neem dan een pauze om een hapje te eten en bekijk de watervallen van dichtbij. Rijd terug naar Altea via grotendeels onverharde wegen. Keer terug naar het startpunt langs de strandpromenade en geniet van een barbecue (tegen een meerprijs) als uw groepsgrootte meer dan 5 personen is. Kies de optie ophaalservice om opgehaald en afgezet te worden bij je accommodatie.

...
Costa Blanca: fietstocht bergafwaarts

2. Costa Blanca: fietstocht bergafwaarts

Deze activiteit van 6,5 uur begint met ophaalservice vanuit je accommodatie in of bij Benidorm rond 10:00 uur. Na 60 minuten rijden bereik je de top van de berg Aitana, waar je een veiligheidshelm en fiets ontvangt. Je krijgt een gedetailleerde veiligheidsinstructie. Je fietst helemaal naar beneden, of fiets zoveel of zo weinig als je wilt, omdat de minibus er altijd is als je hem nodig hebt. Na ongeveer 8 kilometer bereik je het dorp Penaguila en pauzeer je onderweg om je te ontspannen. Geniet van een drankje met vers bronwater terwijl de fietsen op de trailer worden geladen. Daarna neem je nog een afdaling vanaf het hoogste punt van de rit naar het dorp Alcoleja. Rij om ongeveer 12:45 uur naar het restaurant van het Safari Aitana Park voor de lunch (niet inbegrepen in de tourprijs). In de middag bezoek je het dorp Sella, waar de rit eindigt. Ga naar een lokale bar voor een drankje om je prestatie te vieren en ontvang je certificaat als bewijs dat je 30 kilometer hebt gereden in de bergen van de Costa Blanca. Je wordt teruggebracht naar je accommodatie, waar je rond 16:00 uur arriveert.

...

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 19 beoordelingen

Een leuke, dynamische en aangepaste excursie voor alle leeftijden

Ik heb me aangemeld zonder te weten of sommige fietsvaardigheden nodig waren en het risiconiveau van de activiteit. Eindelijk was het een zeer vermakelijke dag, je past je goed aan op het niveau en de gidsen zijn zeer attent, vriendelijk en dynamisch. Het is belangrijk om de taal aan te geven, omdat er meestal Engels wordt gebruikt, maar zonder vertaling is er geen probleem. De gids Kris deed dit en maakt de activiteit erg leuk. Ik zou het nog een keer herhalen.

Echt een te gekke beleving voor als je niet zo sportief bent.

Het ultieme gevoel van vrijheid. De begeleiding is fantastisch! Je wordt goed in de gaten gehouden en ook al ben je alleen (zoals ik dat was) je voelt je geen moment eenzaam. Super lieve mensen die er alles aan doen zodat jij een geweldige tijd in de bergen hebt. Check! gelukt :) Super bedankt voor deze ervaring! Ik wil nog een keer....

We hadden last minute geboekt en precies op de afgesproken tijd was onze gids aanwezig om ons op te halen. We weren met een auto naar de top van de berg gebracht en konden van daaruit bergafwaarts met een goed verzorgde fiets. Het was een super ervaring! We zouden het zo weer doen. Ook de gidsen deden goed werk.

Super goed georganiseerde tocht bergafwaarts. Goed materiaal en gezellige begeleiding van Tony en kris. Super relax en rustig in de natuur naar beneden met uitleg over dorpjes natuur etc. Zeker de moeite waard en goed alternatief voor dagje strand.

er werd van alles uitgelegd genoeg stops leuke dingen gezien mooie ervaring