Benidorm
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Benidorm Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Benidorm: hop on, hop off-bustour

1. Benidorm: hop on, hop off-bustour

Ontdek de bezienswaardigheden van   Benidorm   in je eigen tempo en geniet van de vrijheid van deze hop on, hop off-buskaart met een geldigheid van 24 uur. Reis de stad rond in een unieke, traditionele bus en luister naar   boeiend   commentaar in 8 talen. Op de tour bezoek je 2 van de beste stranden van   Benidorm:   Poniente en Levante, waar je op je gemak kunt uitstappen en een wandeling langs de kust kunt maken, lekker zonnebaden, of afkoelen met een verfrissende duik in de zee. De bus stopt ook in charmante oude binnenstad die een Spaanse sfeer uitstraalt, de perfecte plek om een lokaal café te vinden voor de lunch. De volledige tour duurt ongeveer 1 uur en je ticket is 1 dag geldig, zodat je genoeg tijd hebt om alle bezienswaardigheden en geluiden van de stad in je op te nemen. Commentaar is voorzien in het Spaans, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Japans, Portugees en   Valenciaans.

...

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Super goed

Heel gemakkelijk te boeken en te vinden via de app, allemaal geboekt binnen het uur. Mooie manier om de bezienswaardigheden te zien. Uitstekende bestuurder ook.

zeer vriendelijke bestuurder, gemakkelijk te boeken, bestuurder nam de tijd om uit te leggen welk tijdschema in werking was