Kies data
Benidorm

Segwaytours

Benidorm Segway tours: Onze meest aanbevolen

Benidorm: authentieke Segway-tour

1. Benidorm: authentieke Segway-tour

Begin de tour met een korte introductie inclusief een 15-minuten durende training om te leren hoe de Segway te bedienen is. Tijdens de rit word je altijd begeleid door een instructeur-gids met een draadloos audiosysteem, zodat je gemakkelijk naar al zijn uitleg kunt luisteren. Benidorm is een toeristische badplaats met promenades, moderne gebouwen en een oud vissersstadje waar vroeger een kasteel stond. Rijd langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontdek de bijzondere mix van traditie en moderniteit. Tijdens de rit kom je door lanen en parken en zie je het stadhuis en de arena van de stieren, waar Spaanse songfestivals plaatsvonden en de beroemde zanger Julio Iglesias zijn succesvolle carrière begon.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Segway tours in Benidorm

Welke andere activiteiten dan Segway tours zijn de moeite waard in Benidorm?

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Geweldige activiteit.

Makkelijk geboekt. Instructies over hoe er te komen waren erg goed, misschien handig om een paar relevante busnummers / routes toe te voegen. Sam onze gids was erg vriendelijk en geduldig! Sterk aanbevelen.

Goede begeleiding en fijne duidelijke uitleg, onze guide was erg vriendelijk en nam de tijd om je te helpen. Ook konden we een aantal keer tussendoor stoppen om wat te drinken en foto’s te maken.

Super leuke trip gehad, we heb hele mooie plekken van Benidorm kunnen zien.

Meer dan de moeite waard. Niet goedkoop maar alle euro’s zijn goed besteed.