Benidorm
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Benidorm Tickets: Onze meest aanbevolen

Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

1. Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Terra Natura Benidorm is een nieuwe soort natuurpark waar de habitats op een unieke manier ontworpen zijn waardoor je in contact komt met de dieren alsof er geen hekken tussen staan. Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Je ontdekt ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van jouw reis. Lavarivieren stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenste van het park. Binnen vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere 2 slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en 2 woestijnbuizerds. Kom meer te weten over verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers en houd altijd je ogen open! Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

...
Benidorm: dagticket voor dierenpark Mundomar

2. Benidorm: dagticket voor dierenpark Mundomar

Kijk naar allerlei soorten zoogdieren, vogels, reptielen en shows, zwem met zeeleeuwen of dolfijnen laat je met verschillende dieren fotograferen. Bekijk de nauwgezette choreografieën van de veelgeprezen dolfijnenshows en bewonder wat deze bijzondere dieren allemaal niet kunnen onder begeleiding van hun trainers. De zeeleeuwenshow is leuk voor jong en oud. Laat je verrassen in Mundomar – soms mag je zelf meedoen in een show. Heb je zin om lol te hebben en te bulderen van het lachen? Stap in een wereld waar papegaaien laten zien wat ze kunnen in een avontuurlijke fantasieshow met obstakels en kunstjes. Deze show is niet alleen leuk, je komt ook veel over deze mooie vogels te weten.

...
Benidorm: Show in Benidorm Palace

3. Benidorm: Show in Benidorm Palace

Geen bezoek aan de Costa Blanca is compleet zonder een avondje uit in het wereldberoemde paleis van Benidorm. Benidorm Palace is de wereldberoemde uitgaansgelegenheid in Las Vegas-stijl. Ga bij aankomst zitten door een lid van het team van het paleis. Maak je klaar om van de show te genieten. Drankjes kunnen de hele avond worden gekocht. De gloednieuwe show Aqua werd gelanceerd in juni 2019. Het thema is een luxe cruiseschip dat de oceanen van de wereld bevaart voor een wateravontuur. De reisroute van Palace Cruises omvat een bezoek aan Spanje, het Canal Grande in Venetië, de rivier de Nijl met zijn iconische Egyptische piramides en een Atlantische oversteek naar Central Park in New York City. Het huisorkest van Benidorm Palace en songstylist Ami zullen de muziek maken voor de show, waar je personages en muziek zult tegenkomen die deel uitmaken van onze universele cultuur, Luister naar arrangementen van Purple Rain, Singing in the Rain, Umbrella, Thriller, It's Raining Men, Thunder, Poeta en el Puerto, Cancion de Amo en Aqua. Om er een paar te noemen. Nadat de show is afgelopen, gaat de muziek door, waardoor je de kans krijgt om te dansen.

...
Benidorm: Forestal Park

4. Benidorm: Forestal Park

Bezoek Forestal Park, een van de nieuwste en populairste pretparken in La Nucia-Benidorm. Bij deze unieke locatie ga je op avontuur van boomtop naar boomtop. Tijdens je bezoek van 2 tot 3 uur kun je gebruikmaken van verschillende ziplines en een Tarzan-schommel, een Tibetaanse brug oversteken, muren beklimmen en nog veel meer spannende activiteiten naar keuze uitproberen. Dit authentieke avontuur wordt voor iedereen aangeraden, waaronder kinderen vanaf 6 jaar van minstens 1,10 meter lang. Glijd 200 meter langs de langste tokkelbaan van Majorca, klim 20 meter omhoog en trotseer allerlei uitdagingen. Kies tussen het Gezinscircuit of Avonturencircuit. Het Gezinscircuit is gemaakt voor gezinnen, schoolkinderen en beginnende volwassenen. Bij dit circuit heb je 4 verschillende parcoursen die steeds moeilijker worden en 28 verschillende oversteken en 4 fantastische ziplines in het bos. Het Avonturencircuit is geschikt voor tieners en volwassenen die een uitdaging zoeken. Kinderen boven de 13 kunnen deelnemen zonder een volwassene erbij. Hier zijn 15 spelletjes, 4 ziplines, een grote dubbele zipline van 300 meter en een Tarzan-sprong aan het eind. Een bijzonder hoge conditie is niet vereist en alle moeilijke spelletjes bieden een uitweg als het niet lukt.

...
Van Benidorm: de modernistische stad Alcoy privétour

5. Van Benidorm: de modernistische stad Alcoy privétour

Zodra u Alcoy bereikt, zult u onder de indruk zijn van de bergen en de verschillende bruggen die u moet oversteken om bij het historische en modernistische stadscentrum te komen. De privérondleiding begint met een bezoek aan het feestmuseum of het Museum van de Feesten en neemt je mee op een educatieve en vermakelijke wandeling door de geschiedenis van de Moren en de christenen in Alcoy. Je gaat verder met een modernistische wandeltocht in de hoofdstraat van San Nicolau en een bezoek aan de Circulo Industrial. Het verbluffende "Peacock House", het is een van de meest karakteristieke privégebouwen van Alcoy, wat de economische bloei van de stad in het begin van de 20e eeuw weerspiegelt. Blijf de Llotja de Saint George bezoeken, een enkelvoudige constructie die het skelet van een draak simuleert, ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava.

...

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 230 beoordelingen

Een fantastische dag gehad door iedereen!

Dit is ons tweede bezoek aan terra natura (niet opeenvolgende jaren). Maar net als het eerste bezoek was het fantastisch. Ze hebben een paar extra dingen toegevoegd aan het bezoek dat ik dit jaar heb opgemerkt, zoals het personeel in kostuums op fietsen of een golfbuggy met muziek. Het is erg schoon, gemakkelijk te bereiken met openbare bussen. Het duurt ongeveer twee uur om rond te komen. Veel leuke dieren en informatie om in je op te nemen. Ik nam een vijf- en zevenjarige en ze waren er net zo dol op als twee jaar geleden. Ik zou een bezoek ten zeerste aanbevelen als je naar Benidorm gaat. Naast de deur is aqua natura.. waterpark. Ga er zeker ook heen!

Leuk voor een dagje uit met de kinderen. Leuke shows. Park is niet zo groot en let op de park zit we op een berg voor mensen die slechter ter been zijn. Leuk dag gehad.

Mooie trip

Fantastische gids alhoewel wij niet goed engels praten deed ze alle moeite voor ons

Heel fijn dat we zo door konden lopen en het park is zeker een aanrader!

heel mooi park en wij hebben genoten van alle dieren