Benidorm
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Benidorm Vervoer: Onze meest aanbevolen

Benidorm: privétransfer van Alicante Airport (ALC)

1. Benidorm: privétransfer van Alicante Airport (ALC)

Reis veilig en comfortabel tussen de luchthaven van Alicante en Benidorm met deze vooraf geboekte privétransfer. Profiteer van ophalen of afzetten waar dan ook in Benidorm en vraag hulp bij uw bagage. Stem uw transfer af op uw behoeften door de meest geschikte optie te kiezen. Voor het ophalen van de luchthaven wacht uw chauffeur bij aankomst op u. Voor het ophalen van het hotel in Benidorm, geeft u eenvoudig uw adres en een ophaaltijd op. Het type auto hangt af van de grootte van de groep Uw chauffeur volgt uw vlucht zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, de chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten.

...
Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

2. Benidorm: de geschiedenis van Valencia & Vanguard privétour

Na de kennismaking met je privégids bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken, en in welke volgorde. Je kunt je eerste bezoek brengen aan The City of Arts and Science, een futuristische stad ontworpen door Santiago Calatrava in de rivierbedding van de Turia. Voordat je het historische stadscentrum bereikt, ontdek je tijdens de rit eerst de omgeving van America's Cup, de Colón-markt, de arena voor stierenvechten in Valencia, het treinstation en het stadhuis. Wandel naar de centrale markt , die met zijn modernistische ontwerp gezien wordt als meesterwerk, maar waar je ook het stadse leven in volle glorie kunt aanschouwen. Het winkelend publiek slaat hier hun verse vis, vlees, groenten en fruit en nog veel meer in. Sluit de rondleiding af met een indrukwekkend uitzicht op de kathedraal. Bewonder de combinatie van gotische, romaanse, barokke en neoklassieke elementen voordat je naar het plein Plaza de la Virgen wandelt, waar je de prachtige basiliek van binnen kunt bewonderen.  Krijg van je privégids de beste tips zodat je daarna zelf op ontdekking kunt gaan in deze prachtige stad aan de kust, die zijn naam geeft aan de gehele oostelijke provincie.

...
Benidorm: privétransfer van/naar de luchthaven van Alicante

3. Benidorm: privétransfer van/naar de luchthaven van Alicante

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaven transfer tussen Alicante Airport (ALC) en uw accommodatie in Benidorm. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven . Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bord met je naam erop. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

...

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.