Kies data
Benidorm

Watersport

Benidorm Watersport: Onze meest aanbevolen

Benidorm: Terra Natura & Aqua Natura combiticket met maaltijd

1. Benidorm: Terra Natura & Aqua Natura combiticket met maaltijd

Ontdek de Terra Natura Zoo, een van de leukste manieren om je tijd door te brengen in Benidorm. Terra Natura is een hypermoderne dierentuin van de volgende generatie waar u "Zooimmersion" kunt ontdekken, een nieuw concept in habitatontwerp waarmee u in contact kunt komen met de dieren door barrières die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. Wees getuige van de flora en fauna van drie continenten: Amerika, Azië en Europa en probeer zoveel mogelijk van de 1500 dieren te spotten. Bij Terra Natura zie je dieren zoals olifanten, leeuwen, tijgers, neushoorns, jaguars, krokodillen, ara's, reptielen, exotische vogels, primaten, grote herbivoren, boerderijdieren, de lijst gaat maar door. Als je klaar bent met het verkennen van de dierentuin, ga je naar het Aqua Natura Water Park voor een verfrissende duik. Ervaar allerlei soorten waterattracties, kindergebieden, zwembad, interactie met zeeleeuwen, schuimparty, VIP-gebieden en nog veel meer. Het park is een waterpark van 40.000 vierkante meter, ontworpen voor het hele gezin om plezier te hebben, met de nadruk op het bieden van een open visueel bereik waardoor ouders in alle rust kunnen ontspannen terwijl hun kinderen plezier hebben met spelen in het water. Terwijl je bij Aqua Natura bent, kun je ook een kijkje nemen in de vele restaurants, winkels, dierenbelevenissen en demonstraties.

Van Benidorm: dagtocht naar de hangende bruggen van Chulilla

2. Van Benidorm: dagtocht naar de hangende bruggen van Chulilla

De Turia is een van de belangrijkste rivieren van de C. Valenciana en heeft een natuurlijk en cultureel erfgoed dat bekend moet zijn. Chulilla is een van de steden die het meest verbonden zijn met deze rivier met een middeleeuws kasteellandschap en pittoreske straatjes genesteld in de rots omringd door de Turia-canyon, meer dan 100 meter diep. We maken een rondleiding door de stad en bezoeken de route van de bruggen, een pad door de kloven dat de kloof meerdere keren doorkruist over hangende bruggen en indrukwekkende uitzichten. Matige bergwandelingen. Geïnterpreteerd bezoek aan het ecosysteem aan de rivier en het houtgebruik van de rivier. Loop altijd onder begeleiding van een natuurgids.

Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Cullera en Albufera

3. Van Benidorm: begeleide dagtocht naar Cullera en Albufera

We gaan de meest emblematische plekken van de stad Cullera bezoeken, inclusief het historische en natuurlijke erfgoed. We beginnen de tour op het strand in de baai en gaan het historische centrum binnen, we passeren de haven van Cullera en de historische stad van de stad tot we het kasteel bereiken. Het kasteel en de muren zijn een verzameling islamitische militaire architectuur die de essentie van de constructie uit de 10e eeuw heeft behouden. Als we wat tijd hebben om van de stad te genieten, nemen we afscheid van Cullera om, niet zonder te vertrekken, de Albufera van Valencia en zijn omgeving te bezoeken; waar u een van de grootste natuurparken in de Valenciaanse Gemeenschap kunt zien.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Watersport in Benidorm

Welke andere activiteiten dan Watersport zijn de moeite waard in Benidorm?

Sitemap Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Benidorm

Bezocht op doorreis. Benidorm is groot en je weet niet waar je moet beginnen. Met het busje doorkruis je Benidorm. Veel bezienswaardigheden zijn er niet (behalve veel zatte Engelsen) maar je hebt toch een goed beeld, waardoor we nu weten dat we daar nooit op reis zouden gaan.

Super goed

Heel gemakkelijk te boeken en te vinden via de app, allemaal geboekt binnen het uur. Mooie manier om de bezienswaardigheden te zien. Uitstekende bestuurder ook.

zeer vriendelijke bestuurder, gemakkelijk te boeken, bestuurder nam de tijd om uit te leggen welk tijdschema in werking was

toffe tour je ziet alle toeristische plekken van Benidorm met wat extra uitleg in een taal naar keuze.