Datums kiezen

BenidormWatersport

Benidorm Watersport: onze aanbevelingen

Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

1. Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Altea over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon aan de horizon. Maak kennis met de bemanning en stap aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het jezelf gemakkelijk terwijl je vanuit de haven opstijgt naar de glinsterende zee. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Benidorm: Parasailing-boottocht met uitzicht op de Costa Blanca

2. Benidorm: Parasailing-boottocht met uitzicht op de Costa Blanca

Beleef een andere ervaring, alleen, met z'n tweeën of zelfs met uw gezin. Ontmoet het team in Playa de Levante en begin je parasailavontuur in Benidorm met een veiligheidsinstructie. Begin je opwindende parasailing-boottocht voor de kust van Benidorm en geniet van de panoramische bezienswaardigheden van de wolkenkrabbers en zandstranden van de stad. Voel de adrenaline terwijl de boot het open water in gaat en de parachute open gaat. Parasailen is niet eng en geeft je niet dat ademloze gevoel dat je misschien krijgt tijdens het rijden in een achtbaan. De hele vlucht verloopt extreem soepel en vredig, je zult versteld staan hoe stil je in de lucht kunt komen. Deelnemers vertrekken en landen op dezelfde boot, nat worden is optioneel, maar velen hebben gestemd als het beste deel van de vlucht! De vlucht duurt 10 minuten en de volledige ervaring duurt tussen de 25 minuten en 30 minuten.

Calpe: zeilcatamarancruise met optionele zwemstop

3. Calpe: zeilcatamarancruise met optionele zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Calpe en begin aan een catamarancruise. Bekijk het nationale park en de imposante rotsformatie van Peñon de Ifach van dichtbij. Ontmoet je gids en spring aan boord. Ontspan in de zon op de boa terwijl je langs de kust vaart. Raap wat kleur op en bewonder het panoramische uitzicht op de omringende zee, stad en kust. Maak wat foto's om te delen met je vrienden en familie thuis. Heb de mogelijkheid om koele drankjes te kopen bij de bar aan boord. Vaar langs de kalkstenen uitloper van Peñon de Ifach waar de boot zal stoppen. Als je de optie met zwemstop selecteert, geniet dan van een extra uur activiteit en zwem door scholen zilvervis op deze prachtige locatie voordat je terugkeert naar de ophaallocatie in de haven van Calpe.

Benidorm: jetski-tour met instructeur

4. Benidorm: jetski-tour met instructeur

Doe mee met deze ervaring vol snelheid, adrenaline, plezier en al het andere dat je nodig hebt om een perfecte vakantie te voltooien. Ontmoet het team in Playa de Levante en begin je jetski-avontuur in Benidorm met een veiligheidsinstructie. Op basis van de duur van uw rondreis en de zeecondities ontdekt u het eiland Benidorm, de baaien en de kliffen van Sierra Helada. Je bekijkt Benidorm vanuit een ander gezichtspunt en ziet de wolkenkrabbers van Benidorm vanaf de baai. Een instructeur zal tijdens je hele activiteit bij je zijn om je veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat je echt een leuke tijd zult hebben.

Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

5. Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Calpe en begin aan een ontspannende cruise op een luxe catamaran met bemanning. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust en bewonder de vele baaien, kristalheldere wateren en steile kliffen. Laat het anker vallen in een van de idyllische baaien voor een verfrissende duik in de oceaan, weg van de drukke stranden. Geniet van een stevige lunch met een drankje aan boord en geniet van wat meer tijd om te zonnebaden of te zwemmen. In de middag keert u terug naar de haven van Calpe.

Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

6. Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Altea en begin aan deze schilderachtige catamarancruise. Vaar langs de prachtige kustlijn en werk aan je kleurtje terwijl je zonnebaadt op het hangende net van de boot. Bewonder onderweg de panoramische uitzichten om je heen en bewonder Altea vanuit een ander perspectief. U zult kunnen genieten van het prachtige landschap langs de kustlijn, met wat tijd voor een verfrissende duik in de buurt van een rustige baai. Na het avontuur keert de catamaran terug naar de haven van Altea.

Altea: catamarantocht naar Serra Gelada

7. Altea: catamarantocht naar Serra Gelada

Laat het uitzicht op de stad Altea adembenemend zijn tijdens deze catamarantocht. Bewonder de witgekalkte huizen en terracotta daken van de stad vanuit het perspectief van het water. Geniet van de pittoreske blauw-witte koepels van de kerk "Onze Lieve Vrouw van Troost". Ontmoet elkaar op de pier in Altea om je zeilavontuur te beginnen. Voel de wind door je haren als je de kust verlaat. Verbeter uw reis door wat drankjes te kopen bij de barservice. Ontspan en geniet van de zon terwijl u vaart op een comfortabel en ruim schip dat regelmatig wordt onderhouden volgens de hoogste veiligheidsnormen. Geniet van een flexibele route die voor elke dag uniek en speciaal is. Bewonder de stad en de uitgestrekte stranden die worden onderbroken door groene bomen. Eindig je tour op de pier waar het begon.

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Voor ieder wat wils

Veelgestelde vragen over Watersport in Benidorm

Welke andere activiteiten dan Watersport zijn de moeite waard in Benidorm?

Welke Watersport in Benidorm nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Benidorm

Wil je alle activiteiten in Benidorm bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.