Kies data
Dingen om te doen

Bergen, België

Bergen, België: De beste dingen die je niet wil missen

Bergen: fietsverhuur in het stadscentrum voor sightseeing en verkenning

1. Bergen: fietsverhuur in het stadscentrum voor sightseeing en verkenning

Ga buiten de gebaande paden door te fietsen in Bergen en verken de vele verschillende kanten van de stad. De fiets is het ideale vervoermiddel om u vrij te maken om de diverse sferen van Bergen te ontdekken. Hiermee kunt u de sfeer en kenmerken van de stad in u opnemen, bewonderen en ervaren terwijl u profiteert van het buitenleven. Kom en ontdek met Vhello de toeristische trekpleisters van de Mons-regio's dankzij het netwerk van fietsknooppunten in de Coeur du Hainaut! Dus, zadel op en geniet van je begeleide rit door de stad!

Bergen: romantische privétour met gids

2. Bergen: romantische privétour met gids

We zien het al van ver in Waux Hall Park. U zult zich betoverd voelen in een charmante sfeer. Wat wordt beschouwd als een van de beste plekken om een date te hebben in de stad? Waar kun je mooie foto's maken? Je zult verrast zijn hoeveel historische liefdesverhalen verborgen zijn in de straten, gebouwen, parken van de stad. Van hartverscheurend en tragisch tot hilarisch of pittig. Na Terril van Héribus maak je een romantische wandeling. Deze tour is vooral een aanrader in de Sint Valentijn periode!

Bergen: magische kerstwandeling

3. Bergen: magische kerstwandeling

Kom in de vakantiestemming tijdens deze begeleide wandeling in Bergen, België. Bezoek samen met een professionele lokale gids de meest gedecoreerde plekken en luister naar lokale kerstverhalen en legendes. Deze speciale tijd van het jaar brengt magie naar Bergen. Stop op een kerstmarkt, ontdek lokale kerstproducten die je niet mag missen, en meer. Bereid je voor om betoverd te worden door de charmante kerstsfeer die overal hangt, iets wat je alleen in Bergen kunt ervaren in deze tijd van het jaar.

Sitemap Bergen, België

Wil je alle activiteiten in Bergen, België ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.