Kies data
Bergen, Noorwegen

Segwaytours

Bergen, Noorwegen Segway tours: Onze meest aanbevolen

Bergen: rondleiding met Segway

1. Bergen: rondleiding met Segway

Deze rondleiding van 2 uur begint bij de cruiseterminal, waar je op de Segway stapt om naar het fort Bergenhus te zoeven. Ga verder naar UNESCO Werelderfgoed Bryggen en bezoek de vismarkt. Je vervolgt je rit naar het Bergen Aquarium en het Nordnespark, een indrukwekkend park dat tot de westzijde van het centrum loopt. Rijd verder naar het klooster en manoeuvreer je door klassieke straatjes in Galgebakken and Knøsesmauet. Je ziet Den Nationale Scene, de Blauwe Steen, de Johanneskerk en Lille Lungegårdsvannet. In Fjellveien heb je een prachtig uitzicht op het centrum van Bergen en het omliggende gebied.

Bergen: nacht Segway Tour

2. Bergen: nacht Segway Tour

Waardeer Bergen op een heel andere manier tijdens deze leuke Segway-tour van 2 uur. Begin de tour direct bij de cruiseterminal en begin aan je reis door de historische smalle straatjes van de stad. Bereik meer plaatsen dan u te voet zou doen, begeleid door de expertise van uw informatieve gids die u op de belangrijkste bezienswaardigheden zal wijzen. Rijd naar de top van de berg Fløyen, de beroemdste van de 7 bergen van Bergen. Bewonder de prachtige panorama's over de stad en stop voor een aantal ongelooflijke fotomomenten. Segwaytours zijn een unieke manier om te genieten van een rondleiding door de hele stad terwijl je door de historische straten van Bergen manoeuvreert.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Segway tours in Bergen, Noorwegen

Welke andere activiteiten dan Segway tours zijn de moeite waard in Bergen, Noorwegen?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bergen, Noorwegen:

Wat zijn de beste Segway tours in Bergen, Noorwegen?

Bergen, Noorwegen: de beste Segway tours

Welke Segway tours in Bergen, Noorwegen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Segway tours in Bergen, Noorwegen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Bergen, Noorwegen

Wil je alle activiteiten in Bergen, Noorwegen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bergen, Noorwegen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 55 beoordelingen

Een erg leuke manier om de stad te verkennen. Eerst maak je binnen in een veilige afgebakende omgeving kennis met het besturen van de Sagway. Na even oefenen ga je er op uit met een gids die je de stad laat zien en daarbij verhalen verteld over de stad. Natuurlijk zijn er foto momentjes! Was een geslaagd uitje! We hebben enorm lol gehad!

Goede reis! Aandacht voor de zwaksten in de groep

Echt een waardevolle reis! Het was mijn eerste keer dat ik op een Segway reed en ik kon het bij de eerste poging. Verklaringen in de internationale reisgroep waren geweldig en in zeer gemakkelijk te begrijpen Engels. Graag weer!

Erg cool en informatief.

Stadstour op een Segway is dubbel zo leuk. Goede informatie en goede route. Geeft een goed overzicht van de stad. We hadden een hele goede gids. Informatie was - zoals geboekt - in het Engels.

Is goed bereikbaar. Activiteit wordt aangepast op ervaring van deelnemers. Goede omkadering door de begeleidster Sophie.

Excellent and different way to see the city. Proffessional organization with fun.