Rondleiding

Berlijn: fietstocht 'Vibes of Berlin'

Activiteitenaanbieder: FREE BERLIN Bike Tours

Berlijn: fietstocht 'Vibes of Berlin'

Activiteitenaanbieder: FREE BERLIN Bike Tours
Snel uitverkocht

Vanaf € 28 per persoon

Snel uitverkocht

Ontdek het alternatieve Berlijn met de fiets! Fiets langs de prachtige oevers van de Spree, langs oude krakers en gentrifiers, hipsters en toeristen - en beslis uiteindelijk aan wie de stad allemaal werkelijk behoort.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Duits, Engels

Belevenis

Highlights
 • Ontdek Berlijn op een leuke, ontspannen manier, terwijl je profiteert van de frisse lucht, weg van het verkeer
 • Luister naar de interessante verhalen over de oude muur, multiculturele discussies, clubs, autolofts en gentrificatie
 • Dompel jezelf onder in het Berlijnse leven en verken de levendige gebieden en alternatieve projecten, waaronder de East Side Gallery
Volledige beschrijving
Maak een fietstocht door de natuur, het alternatieve Berlijn, en ontdek wat Klaus Wowereit bedoelde toen hij zei: 'Berlin ist arm, aber sexy!' De fietstocht begint in het centrale Nikolaiviertel, slechts vijf minuten lopen van de Fernsehturm. Start de tocht waar de geschiedenis van Berlijn begon, rijd dan ver van het centrum om het echte stadsleven te ervaren in Kreuzberg, Friedrichshain, Neukölln en Treptow. Dompel je onder in de verschillende wijken van Berlijn en ontdek hoe ze zijn veranderd. Tijdens deze 17 kilometer lange rit zie de alternatieve projecten en gerestaureerde gebouwen, terwijl je over de straten en fietspaden rijdt. De tocht voert je door de diverse gebieden en je zult uitzonderlijke gebouwen en innovatieve ideeën zien. Je beleeft een mooie rit langs de Spree en het Landwehrkanaal, waar de contrasten van Berlijn niet duidelijker kunnen zijn. Pauzeer om de 5 tot 10 minuten om interessante en historische feiten te horen. Een kleine groep van maximaal 15 personen, een intieme sfeer en een ontspannen tempo maken dit een onvergetelijke ervaring.
Inbegrepen
 • Gids
 • Fietsverhuur naar keuze
 • Fietshelm (op aanvraag)
 • Waterdichte poncho's in geval van regen
 • Aanvullend materiaal (tourroute of stadsplattegrond met restaurant- en cultuuraanbevelingen)
 • Voedsel

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je gids wacht op je bij het kantoor aan de ingang van de binnenplaats van het gebouw aan Poststraße 11. Zoek naar het bord "FREE BERLIN".

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De huurfietsen zijn uitgerust met manden en worden regelmatig onderhouden door erkende monteurs
 • Grote bagage kan worden achtergelaten bij de touroperator voor de duur van de fietstocht
 • Deze activiteit kan ook geboekt worden als privé-ervaring
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 228 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De beste activiteit die je kunt doen om Berlijn te leren kennen... mijn gids Dominike nam ons mee, niet alleen naar de mooiste plekken, maar ook naar de meest populaire plekken, zodat je het goede, het slechte, het mooie, het minder mooie, het lelijk en ik. Het lijkt erop dat wat ze je niet laten zien interessanter is! 100 punten en SUPER GOEDKOOP. Water komt!

Verder lezen

13 juni 2022

Mijn 18-jarige dochter en ik hebben de fietstocht uitsluitend gedaan vanwege het lage aantal deelnemers. De fietstocht is een geweldige manier om langere afstanden af te leggen dan te voet. Met Jasper hadden we een super geweldige gids die ons veel details kon vertellen, zeer persoonlijk en historisch goed onderbouwd. Een geweldige manier om deze prachtige stad intens te beleven!

Verder lezen

8 juli 2020

This was an awesome tour. I’m so glad I booked it over the other bike tours. It was very refreshing to see more alternative things about Berlin that are fascinating and relevant and not so much related to the war (which of course is interesting, but this had a lot more culture to it. It allows you to get to know Berlin of this day and age). The route is flat, easy, and very enjoyable. There were the perfect amount of stops with a well places snack break. And the tour guide, Tio (…or something of the sort— I forgot to double check) was a very good guide. He was laid back but attentive and shared the information well.

Verder lezen

24 augustus 2022

Vertalen

Product ID: 57787