Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Berlijn: 1,5 uur durende rondleiding door het Pergamonmuseum

Berlijn: 1,5 uur durende rondleiding door het Pergamonmuseum

Vanaf US$ 176,25 Per groep tot 2

Bezoek het Pergamon-museum in Berlijn, het wereldberoemde en indrukwekkende architectuurmuseum. Tijdens deze 1,5 uur durende tour ontdek je het grote Pergamon-altaar, de schitterende Ishtarpoort van Babylon en de fascinerende Palace Façade van Mshatta.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Kleine groep
Beperkt tot 1 deelnemers
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Directe bevestiging
Tourgids
Duits

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een onderhoudende en informatieve rondleiding door het Pergamon Museum met een deskundige archeoloog
 • Ervaring 3 spectaculaire collecties in één gebouw: het Midden-Oosten Museum, de collectie van Klassieke Oudheden en het Museum van Islamitische Kunst
 • Bewonder de Markt Poort van Miletus, de Ishtar-poort, en de gevel van de vroege islamitische woestijn paleis van Mshatta
Volledige beschrijving
Beleef een 1,5 uur durende rondleiding door het wereldberoemde en grootmoedige Pergamonmuseum in Berlijn. Het Pergamonmuseum herbergt 3 grote collecties: de grote architecturale reconstructies van antieke collecties, het Midden-Oostenmuseum en het Museum van Islamitische Kunst. Ervaar de hoogtepunten van het museum tijdens deze exclusieve rondleiding.

De Ishtarpoort van Babylon schijnt in dezelfde heldere blauwtinten als de overeenkomstige processiestraat versierd met leeuwen. Dit neemt je mee door de millennia van Mesopotamische beschavingen, langs de Assyrische troonzaal vanuit Nineveh en de Sumerische Eannatempel van Uruk.

In de eerstvolgende hal bevindt u zich in het hart van de Romeinse metropolen, waar u het monument van de Marktpoort van Miletus kunt bewonderen.

Uiteindelijk bereik je de paleisfaçade van het Umayyad-woestijnpaleis van Mshatta en de prachtige Aleppo-kamer. De ingewikkelde schilderijen zijn uniek en betoveren alle bezoekers van het museum.

Het doel van de tour is om u op een academische, boeiende en levendige manier door de verbluffende diversiteit van het Berlijnse museumlandschap te leiden. De persoonlijke wensen van de groep worden ook in overweging genomen.

De Pergamon-tentoonstelling is sinds herfst 2014 gesloten

Het Altaar is sinds 1930 in het Berlijnse Pergamon-museum gevestigd en trekt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen bezoekers. Het altaar wordt momenteel gerenoveerd en opgeknapt, zodat het nog generaties lang kan worden gebruikt.
Inbegrepen
 • Rondleiding met een ervaren archeoloog en kunsthistoricus <br> • afronding van alle formaliteiten
 • Ticket vergoedingen (gratis toegang tot en met 18 jaar) <br> • Licentie vergoeding (€ 35 per groep) <br> • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Standbeeld van de leeuw in de Upper Foyer van de James-Simon-Gallery

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat deze tour is niet beschikbaar op elke datum, als gevolg van capaciteitsbeperkingen van het museum. Neem contact op met de tour provider alvorens te boeken als je wilt naar een bepaalde datum te plannen <br> Dit is een prive-tour. De prijs heeft betrekking op de hele groep <br> Tours draaien in alle weersomstandigheden met enkele aanpassingen afhankelijk van het weer, indien nodig <br> De kosten die tijdens het museum tour, zoals toegangskaarten en museum licentierechten zijn niet inbegrepen in de tour prijs
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 35 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.8 / 5
 • organisatie
  5 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,6 / 5
 • veiligheid
  4,9 / 5
Sorteren op

Excellent informative and interesting - thanks Vera!

We were struggling to find a tour in English and this company kindly agreed to run this tour in English and not in German. Vera was an excellent and engaging guide, despite our group being a little worse for the wear after a late night the night before. She was patient and told interesting anecdotes and facts which brought the exhibits alive for us. We really enjoyed our tour and would definitely recommend it.

Verder lezen

10 februari 2019

Vertalen

went out of his way

Our guide was a professional archaeologist and really knew his stuff. He was also very helpful and when he found out that the guide who took us to the Neues Museum didn't show us the "Troy" exhibit he proceded to take us to kindly take us to the other museum so we could see the exhibit.

31 juli 2016

Vertalen

she was inspiring

the group all 7 simple loved her

22 juli 2015

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 40739