Berlijn
Buiten de gebaande paden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.717 beoordelingen

Beste Almar, dank voor een zeer interessante en informatieve toer door de onbekendere delen van Berlijn. Berlijn leent zich, zeker op zondag, goed voor de fiets. Je ziet veel meer in een kortere tijd en krijgt de stad beter in beeld. Wij hebben echt genoten! Groet en succes, Jan en Margot

Hele leuke gids, je merkte dat hij het ontzettend leuk vond om ons dingen te vertellen. Het was interactief en spontaan. Het duurde eigenlijk tot 4 uur, maar de gids was zo enthousiast dat het bijna een uur uitliep. Leuke interessante informatie, zeer de moeite waard!

Buiten dat je een heel innemende en goede gids mee krijgt, leer je ook nog veel. Zeker wbt de Street Art, maar ook over de oorsprong, je leert een aantal tags kennen. En dmv de wandeling kom je ook nog op plaatsen waar je als tourist noet snel aan denkt heen te gaan.

We hebben een fantastische fietstocht ‘onbekend Berlijn’ gehad onder leiding van Almar van Doggybag Tours. Echt een geweldig tour op originele Amsterdamse fietsen en zoveel informatie over Berlijn! De kennis en enthousiasme van Almer was fenomenaal! Top dag !

A very interesting tour with an excellent guide, Tobias Schwabe. Nice to discover some areas off the regular tourist spots.