Berlijn
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Berlijn Citycards: Onze meest aanbevolen

EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

1. EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

Je ontdekt de opwindende stad van Berlijn met de EasyCityPass en profiteert van vele voordelen. De EasyCityPass biedt je een goedkoop kaartje voor het openbaar vervoer, evenals kortingen voor vele verschillende samenwerkingspartners uit een breed scala van industrieën. De kortingspartners komen uit de gastronomie, cultuur & vertoningen, winkelen, plezier & actie, bezienswaardigheden, specials en het uitgaansleven. De EasyCityPass is praktisch voor gezinnen en biedt 3 kinderen tot 14 jaar de mogelijkheid om gratis te reizen. Samen met je EasyCityPass ontvang je een flyer met details over de partners en hun voordelen. De locaties van de attracties worden ook vermeld, samen met de respectievelijke verbindingen met het openbaar vervoer. Lijst met kortingen (kan worden aangepast) Locaties: Alternative Berlin Tours -2 EUR Berlin Dungeon -20% Madame Tussauds -20% Stadt im Ohr -20% Rondleidingen Teufelsberg -20% Illuseum Berlin -10% Cultuur en podium:   Friedrichstadt-Palast -10% Tipi am Kanzeleramt -5.50 EUR Wintergarten Varieté -25% Gastronomie:   Berlin Kaffeerösterei 1 gratis espresso eliza - Café & Lieblingsstücke -10% Nocti Vagus Dunkelrestaurant met showpodium -10% Vermaak en actie:   Dockx schwarzlicht Minigolf & Lasertag -1.40 EUR Exit The Room (Berlijn) -15% JetSim vluchtsimulatie -10% LEGOLAND® Discovery Centre Berlijn -20% SeaLife Berlijn -20% Suppen -20% Segwaytour Berlin -10 EUR

...

Plan je bezoek

  • Wat krijg je nog meer?

    Met de Berlin WelcomeCard mag je gratis reizen met het openbaar vervoer in Berlijn. Tevens krijg je korting op toegang tot musea, theaters en bijna 200 andere bezienswaardigheden. Bovendien bieden bepaalde restaurants, spa's en touroperators ook korting.

  • En het Museumsinsel?

    De musea op het Museumsinsel zijn niet inbegrepen bij de Berlin WelcomeCard, maar je kunt wel een toevoeging aan je kaart kopen waarmee je alle 5 de musea op het eiland gratis binnenkomt (Alte Nationalgalerie, Altes Museum, Bode-Museum, Neues Museum en Pergamonmuseum). Een andere optie is de Museumpass Berlin. Hiermee krijg je gratis toegang tot 50 musea, inclusief die op het Museumsinsel, maar je krijgt niet de extra voordelen van de Berlin WelcomeCard.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 6.927 beoordelingen

Een absolute aanrader ....

Ga niet naar Berlijn zonder dit te kopen voordat je vertrekt. Gemakkelijk te verzamelen op 3 stations en je hebt je paspoort nodig om het op te halen. Eenmaal gevalideerd in de machine, houd het bij u tijdens het reizen in de trein, tram of busdienst, het is een absolute must en zo gemakkelijk om online te kopen.

Super gemakkelijk. Heel goede service ook. Want wij hadden het ticket al nodig op de luchthaven s avonds laat en zij hebben dat geregeld. Het openbaar vervoer is heel gemakkelijk om te gebruiken daar. Ze waren werken op sommige lijnen maar alles werd goed vermeld zodat je wist welke andere lijnen je kon nemen...

Ik kan me geen beter gebruik van het openbaar vervoer voorstellen en daarbovenop nog wat kortingen. In ieder geval zaten we 11 dagen lang elke dag op de U-Bahn en de S-Bahn (één volwassene en één jongere) met de EasyCittyPass in Berlijn. Simpelweg geweldig. Daar gaan we zeker snel weer gebruik van maken.

Het was niet eenvoudig om de kaartjes bij Alexander Plats te krijgen, maar toen dat eenmaal gedaan was, was het gemakkelijk om door de stad te reizen. Omdat er zoveel plaatsen waren die ik wilde zien, was de gemakkelijke stadspas handig.

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!