Berlijn Cultuur & geschiedenis
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Cultuur & geschiedenis in Berlijn

berlijn derde rijk koude oorlogwandeltour kleine groep

Berlijn: Derde Rijk- & Koude Oorlog-wandeltour, kleine groep

Duur: 2 uur
521 Beoordelingen
GetYourGuide Original
521

Ontdek het unieke verhaal van Berlijn tijdens een wandeltocht van 2 uur. Profiteer van een ervaring in een kleine groep, beginnende bij de…

Bekijk alle Cultuur & geschiedenis in Berlijn
Bekijk alle 405 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

We zijn zeer goed en heel genuanceerd geïnformeerd.Tijd vloog voorbij!

Goed spreektempo. Informatie ook n.a.v. vragen op zowel volwassen als ook kind-niveau. Vier uur lang heeft Anika ons geboeid met haar verhalen en niet alleen feiten! Zij was humoristisch daar waar het kan. Dat helpt ook bijzondere gebeurtenissen relativeren. Positief ingesteld. Dringt geen mening op. Is ook geïnteresseerd in de mensen van de groep. “... Wat deed het je toen je tussen de blokken beton liep bij het Holocaust-monument?...” Zij kreeg hele eerlijke antwoorden! Onze gids Anika werd zichtbaar door deze groep mensen enorm gerespecteerd en gewaardeerd. Deze wandeling van vier uur, waarvan 30 minuten pauze voor lunch en toilet, is een echte aanrader! Zeker niet alléén voor bezoekers die voor het eerst in Berlijn zijn, maar ook voor al die andere!

Wandeltocht ontdek Berlijn Beoordeeld door Rita, 16-10-2019

fantastische ervaring met een heel informatieve gids

Makkelijk te bereiken afspreekpunt en natuurlijk heel erg herkenbaar. De gids was netjes op tijd en de bus was erg verzorgd en netjes. Wegens een evenement was de route iets aangepast maar dit werd zeer goed opgevangen. Onze gids wist heel veel ter vertellen over berlijn, met passie. Na de rit had ik meteen nog een tiental extra dingen op mijn to-do lijstje staan :) Alles was heel duidelijk in de fotoboeken en met de bijhorende uitleg. Heel veel nieuws geleerd. Ook een lange en degelijke rit. Ik was samen met mijn 6-jarige dochter en ook zij heeft er ten volle van genoten. Na onze citytrip was dit zelfs haar nummer 1 :) Een aanrader voor iedereen die Berlijn bezoekt!

Interessant, uitgebreid en vooral toegankelijk

Ben hier met mijn zoon van 12 geweest. De bunker is indrukwekkend en dat geldt ook voor de schat aan documentatie en foto's die hier bijeen is gebracht. Kies de Nederlandse audio-guide en je wordt via verschillende kamers door de geschiedenis geleid die eindigt in op het laagste niveau bij een replica van hoe Hitlers kwartier in zijn bunker eruit heeft gezien. Je kunt naar wens kamers overslaan zodat het ook voor de jongere bezoekers te behappen blijft. Wij zijn er bijna 2 uur geweest en hadden het niet willen missen. Deze bunker voorziet in een complete geschiedenisles en past echt bij een bezoek aan Berlijn!

Berlijn: tentoonstelling 'Hitler, hoe kon het gebeuren' Beoordeeld door Carolien, 29-07-2019

Een geweldige manier om een bijzonder stukje geschiedenis te ervaren.

Berlijn is een indrukwekkende stad met een ongelooflijk indrukwekkende geschiedenis. Deze fietstour in het spoor van de Berlijnse Muur was een geweldige manier om een stukje van die geschiedenis te ontdekken. De Nederlandstalige gids verzorgde een uitstekende tour en nam ons mee naar bijzondere plekken langs de voormalige Berlijnse Muur. Zijn kennis en verhelderende uitleg maakten de tour tot een perfecte ervaring. Dank je wel!

Berlijn: fietstocht langs de Muur Beoordeeld door Tim, 07-09-2019

Bijzonder goede gids die erg veel weet en boeiend kan vertellen

Deze gids (Taylor; vriendelijk, behulpzaam) weet in twee uur tijd op erg toegankelijke wijze en met veel enthousiasme te vertellen over Berlijn in tweede Wereldoorlog en daarna. De wandeling voert langs bekende en minder bekende plekken in Berlijn. Een echte aanrader !