Dagreis naar Dresden vanaf Berlijn

Dagreis naar Dresden vanaf Berlijn

Product ID: 11533

Vanaf € 49 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Luister naar uitleg over het ontstaan van Dresden en het leven in het post-communistische tijdperk
 • Leer over het belang van Meisen aardewerk voor de regio
 • Verken de Oude Stad, het Semper Operahuis en het Balkon van Europa
 • Ontdek het Zwinger middeleeuwse fort en bezoek de Collectie van de Oude Meesters
 • Geniet van de reis vanuit het comfort van een speciaal voor jouw groep gecharterde bus met een lokale deskundige gids
Overzicht
Stap aan boord van een bus voor een dagreis naar Dresden met lokale gids. Leer over Dresden door de eeuwen heen, van de Saksische koningen tot het post-communistische tijdperk. Leer over de rijke culturele en artistieke nalatenschap van de stad.
Wat te verwachten
Neem een fascinerende dagreis naar Dresden aan boord van een speciaal voor deze retour trip naar Dresden gecharterde bus. Dresden was de koninklijke woonplaats van de Saksische koningen, die een stad van zulke culturele en artistieke pracht gesticht hadden dat het ook wel "de Parel van het Barok" genoemd werd. Tot vandaag de dag wordt het nog steeds gezien als een van de mooiste steden van Duitsland.

Tijdens de tour zul je de onberiselijk herstelde Oude Stad en Oude Markt bezoeken, inclusief de beroemde Onze Vrouwekerk (Frauenkirche), het Semper Operahuis, en het Balkon van Europa - ooit Dresden's defensieve bolwerk aan de rivier de Elbe. Je zult ook rond het Zwinger middeleeuwse fort wandelen - hier vind je de Collectie van de Oude Meesters, met werken van Rafaël, Rembrandt, Rubens en meer.

Tijdens de tour leer je tevens over het Albertinium, Blaues Wunder, Schloss Dresden, Taschenbergpalais en de Fürstenzug. Wandel langs de Augustusbrücke, Brühl's Terrasse, de Nieuwe Markt en de Nieuwe Synagoge.

Luister naar verhalen over Dresden ten tijde van Augustus de Sterke (die naar men zegt meer dan 300 kinderen verwekt heeft), emotionele verhalen uit de oorlog en het communistische tijdperk. Ontdek de levendige stad van vandaag en geniet van vrije tijd om de wereldberoemde musea te bezoeken, te ontspannen aan de waterkant of over de vlooienmarkt te lopen.
Inbegrepen
 • Dagtrip
 • Lokale expert gids
 • Vervoer met een speciaal voor deze retour trip naar Dresden gecharterde bus
Niet inbegrepen
 • Maaltijden
 • Fooien
Trefpunt

Trefpunt west: aan de voorkant van de McDonald's, buiten de ingang tot de S+U Zoologischer Garten, Hardenbergplatz, 10623, Berlijn. Kijk uit naar de vriendelijke gidsen van Insider. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 49 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (34 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Insider Tour Berlin

Product ID: 11533