Berlijn Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Berlijn

Bekijk alle Dagtrips in Berlijn
Bekijk alle 331 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Bezoek Sachsenhausen concentratiekamp met vriend

Het was een mooie en indrukwekkende dagexcursie naar Sachsenhausen, concentratiekamp. Goede reisleider Wouter (was Nederlander), deed de excursie in de Engelse taal. Wij konden het goed volgen. Duidelijk en stipt. Als we ergens binnen wilden kijken, kregen we daar genoeg de tijd voor om alles te bekijken. Hij had een straf wandeltempo. Op een gegeven moment liepen we langs een muur met allemaal foto's van mensen die we eigenlijk wilden bekijken, maar Wouter liep door en daar hadden we geen tijd meer voor. Er stond 6 uur voor en we hadden precies binnen de aangegeven tijd afgerond (inclusief reis heen en terug).

Berlijn: dagtour Monument Sachsenhausen Beoordeeld door Frank, 16-08-2018

Prima rondleiding in een gemoedelijke sfeer ondanks het onderwerp.

Johannes heeft ons opgepikt bij ons hotel en daar ook weer afgezet. Nam rustig de tijd om al onze vragen te beantwoorden en verraste ons met kennis en weetjes over het huidige en oude Berlijn. Aardige man, Engels prima te verstaan. Heeft een planning om zich aan te houden maar is prima te remmen als je vindt dat hij te snel gaat.

Berlin: Nazi Terror 6 uur Tour Beoordeeld door Jan-Willem, 20-03-2017

indrukwekkend, dankzij gids Jess, respectvol en goed geïnformeerd !

Ik heb heel veel geleerd. Je krijgt een beeld van de gruwelijkheden die zich in Sachsenhausen afspeelden door gids Jess werden die op een heel begrijpelijke en respectvolle manier afgezet tegen de complexe context. Begrijpen kan nooit, er op een brede manier kennis van nemen wel. De excursie was daarbij van grote waarde.

Berlijn: dagtour Monument Sachsenhausen Beoordeeld door Bart, 26-07-2018

Interessante tour, iets om gedaan te moeten hebben!

Wij hebben een geweldige tour gehad. Finn was onze 'tourguide' en vertelde alles erg duidelijk, erg veel en erg goed! Geweldig. Het was wel een erg lange dag, vermoeiend met luisteren en verwerken van de Engelse taal en daarnaast veel staan en lopen. Het was het driedubbeldwars waard.

Berlijn: halfdaagse wandeltocht Monument Sachsenhausen Beoordeeld door Anoniem, 09-01-2014

Vanwege uitgebreide info de moeite waard.

Er is niet zo veel oorspronkelijks te zien maar door de uitgebreide uitleg van gids Phil werd het een interessante middag.