Meer foto's

Vanaf € 14 per persoon

Derde rijk: Wandeltocht Berlijn, halve dag

Product ID: 4831
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek Berlijn door het historisch perspectief van nazi-Duitsland op een ontroerende, informatieve tour van een halve dag
 • Bezoek het hoofdkwartier van de Luftwaffe met haar intacte architectuur uit het Derde Rijk
 • Betreed het hoofdkwartier van de SS en Gestapo
 • Sta bij een van de Sovjet-Gedenktekens, gewijd aan de 80.000 soldaten die hun leven verloren voor de bevrijding van de stad
 • Ervaar de plek waar Hitler zelfmoord pleegde in de beruchte bunker
 • Leer over opkomst van de nazi's en meer terwijl je gids je meeneemt op reis naar het duistere verleden
Overzicht
Ontdek het duistere verleden van Berlijn op een rondleiding door de voormalige Nazi gebouwen, Sovjet oorlogsmonumenten en Hitlers bunker. Leer hoe Hitler aan de macht kwam en van Berlijn een nazi-machine maakte op deze wandeltocht van een halve dag.
Wat te verwachten
Berlijn was ooit het centrum van het Derde Rijk: Hitler's 12-jarig nazi-imperium en op deze city tour van een halve dag bezoek je de plaatsen waar de Nazi oorlogsmachine het sterkst was, van het Goebbels Ministerie van Propaganda tot Hitlers bunker. Leer het fijne over hoe Hitler zijn greep op de macht verstevigde in Duitsland en de wereld onderdompelde in rampspoed.

Begin met een bezoek aan het hoofdkwartier van de Luftwaffe. De massieve basis van Hermann Goering overleefde de geallieerde bombardementen en blijft een van de beste voorbeelden van de architectuur van het Derde Rijk in de wereld. Ga verder naar het Ministerie van Propaganda van Josef Goebbels. Vóór de oorlog het persbureau van Berlijn maar al snel omgetoverd tot het zenuwcentrum van de nazi-propaganda machine. Leer hoe de nazi's de controle hielden nadat ze eenmaal de macht hadden overgenomen van de overheid.

Loop naar wat ooit het meest gevreesde adres in nazi-Duitsland was; het hoofdkwartier van de SS en de Gestapo. De oude Prinz-Albrecht-Straße is ook de thuisbasis van een van de weinige overgebleven stukken Berlijnse Muur. Betreed de kelders van de twee gebouwen, tegenwoordig verbouwd tot een indrukwekkende tentoonstelling over de opkomst van de nazi's.

Hoor over de Slag om Berlijn die het leven meer dan 80.000 Sovjet soldaten heeft gekost met een bezoek aan een van de Sovjet-gedenktekens in de stad. Ter herdenking aan de bevrijders van het nazisme vind je 2 artillerie-stukken en 2 tanks op stille wacht. Tenslotte sta je ​​boven op de bunker waar Hitler zijn leven eindigde toen het Russische leger zijn opmars maakte en de weg vrijmaakte voor de vrede in Europa.
Inbegrepen
 • Tour met gids door Hitlers hoofdstad
Niet inbegrepen
 • Toegangsprijzen
 • Vervoerbewijzen
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je ontmoet je gids aan de voorkant van het Starbucks Cafe, vlak bij de historische Brandenburger Tor in Berlijn (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (158 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Sandemans New Europe-Germany

Product ID: 4831